Şimdi Ara

- Warsong - Zandalari Tribe Wow Classic Horde Guildi (vizyonumuz alliance'a bela olmak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amacımız raidleri yapıp itemleri çekip alliance guildlerine oyun oynatmamak. Realm Zandalari Tribe. Alliance tarafında büyük bir topluluk var horde tarafında bize katılmak isteyen arkadaşları bekleriz

WP grubu linki :

- Wow classic için horde tarafında bir guild kuruyoruz.
    - Pvp ve Pve için ayrı takımlar kurulacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötüçekirgezix -- 28 Ağustos 2019; 12:39:11 >

• Güzel hareketler bunlar, başarılar dilerim

Let them come...
  • Tam tersi hemen herkes horde guild kuruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurulacak guildlerin hepsi Alliance'den sonrasını okumadım. Bolşans
  • Guildinize başarılar dilerim. Alliance'a değil de Burning Legion'a bela olmayı seçin bence, sonraki bikaç ekspansiyon asıl düşman onlar. :D
  • Türk oyuncular çoğunlukla yine horde oynayacaktır Strateji bu açıdan hatalı fakat yine de bol şans

Münferit birkaç guildin alliance oynayacak olması çoğunluğun kararını değiştirmeyecektir, Türkler yine %80 (tamamen tahmin tabiiki.) Horde tarafında olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 23 Ağustos 2019; 23:18:1 >
  • hocam ciddimisiniz türk guild sölermisinin 3 tane alliance.
  • Horde tarafı pvp de ezecektir muhtemelen. Zaten güncel patch pvp oyuncuları ally’a gelen büyük racial bufflar sonrası ally oldu. Bütün rank 1 oyuncuları eski horde..

Neyse shazzrah ve gehennas isimli 2 tane pvp realmi olacak, diğerleri Almanca Fransızca Rusça pve realmleri falan.

Ben o 2 realmden birinde Undead Rogue oynayacağım. Belki beraber oynarız. Yemem içmem Ally keserim. Vanillayı vanilla zamanında bitirdiğim için pve umrumda olmayacak.

• guild kuruldu arkadaşlar zandalari tribe realminde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kötüçekirgezix

guild kuruldu arkadaşlar zandalari tribe realminde
    Kardesim horde tro hunter kasiyorum. Alim varmi guilde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: savcı963

Kardesim horde tro hunter kasiyorum. Alim varmi guilde ?

Alıntıları Göster
    Troll Hunter'ın ismi ne peki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.