Şimdi Ara

Warwick Vu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Surrenderat20 de morello nun yanıtladığı warwick Vu hakkında bir makale var. İngilizcesi sağlam arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.Çat pat anladığım kadarıyla VU dan çok rework tarzı bişey istiyoruz tarzı bişey diyor. Ama öncelikli VU olayımızı sion a yapmamız gerekiyor yada o tarzda bişeyler anlatıyor. Çeviri için @Nymus93 e teşekkürler.

Warwick Vu hakkında

ZenonTheStoic Warwick'in görsel geliştirme alacağını söyleyen bir başlığın izini yakaladı ve WW'nin yeniden salınışı ile üzerine bazı yorumlar düştü,

"Warwick için bir yeniden çıkarılışına dair kesin kararlıyız, ama doğrusu soru bunun ne zaman olacağı. Şuan bizim en büyük önceliğim Sionun tekrar salınmasında ; sadece görsel şeyler olarak Twitch'i size getirmekte çok heyecanlıyız.

Warwick yeniden kit çalışmasının görsel geliştirmeden ayrılması önerildi, Heimerdingere olduğu gibi, Morello şu yorumla devam etti:
    "Heimer'de şanslıydık, birçok yetenek değiştirmesiyle birlikte görsel değiştirmeyi "hack" leyebiliyorduk. Değişimler için bir gerçek mücadele değişim yapılacağı zaman bunun yeni arta ihtiyacı olması (örneğin, eğer bir herhangi bir büyünün asıl fonksiyonunun değiştirirsen)
    . İşte bu pek çok oynanış değişiklerinin görsel yenileme ile... , bu bize görsel taraftaki aynı kaynakları daha büyük bir etkiyle kullanmamızı sağlıyor.

ZenonTheStoic buna şöyle ekledi:
    "Evet, WW yi görsel değişim olmadan sunup sunmayacağımız konusunda bir tartışma vardı ama bazı yaptığımız bazı şeyler yeni bir görsel olmadan çok, çok derpy" gözüküyordu, yani ben beklemeyi tercih ederim. WW en azından uygun bir seçim şu anda, aksine yeniden yapımdan önce basitçe seçilmeyen Heimerin aksine."

Rework ve neyin değişeceği konusunda sorulduğında ZenonTheStoic şöyle açıklama yaptı:
    "Yup,(Evet) Kan kokusu duracak ama bir açma kapama alacak ve Açlık Saldırısı Açlık Saldırıları olacak (hala çok benzer bir amaçla), bunun dışında pek çok şey daha değişecek."

Warwick yine bir "emici tank" olarak kalacağı konusunda ZenonTheStoic şöyle not düştü:
    "Kesinlikle! Aksine o bir emici tanktan daha fazlası olacak. O şimdilik kendi kendini iyileştiriyor ekstra canla birlikte, yani eper emici tank istiyorsan artık ona daha fazla YG kasmayacaksın. Onun üzerine biriken bir pasifi var, birşeylere saldırdığı zaman kendi kendini bu birikmeyle birlikte iyileştiriyor, yani bir gerçekten bir emici tank olması bir süre savaşta olması gerekiyor. Bu ciddi bir gerginlik-kaygı yaratıyordu "ilk 10 saniyeyi geçirebilirsem sonrasında ÖLÜMSÜZ KÖPEK olabilirmiyim" durumları"

ZenonTheStoic ayrıca bir sihirdarın sorduğu Sırtlan Warwickin özel koşma animasyonunun sürdürülüp sürdürülmeyeceğini de cevapladı :
    "Bu çok iyi bir soru ! Ben bütün kostümler için özel animasyonlar istiyorum Kan Kokusuna gittiği zaman, ama Sırtlanın özel birşeyler almasını isterim. Belki diğer kostümler de bir dereceye kadar vanilya kurt koşuşu animasyonları alabilir ? Bu çekirdek-kapsül (reworkun iskeleti) devreye girdiğinde-online olduğunda konuşmam gereken bir konuşma olacak. (Görsel üzerine çalışmaya başladığımız zaman).

ZenonTheStoic has caught the scent of a thread demanding Warwick get a VU and has dropped off a few comments on the WW relaunch: 
    "We have a full relaunch slated for Warwick, but the question is indeed when. Currently our highest priority in terms of full relaunches is Sion; as for visual only stuff we're excited to bring you Twitch very very soon.

I'd love to say Warwick will happen at some point this year, but who knows. The landscape of what needs work most is ever-shifting. For what it's worth, I have a kit I fully believe in ready for further work."

When suggested that Warwick's kit rework be shipped separate from his visual update like Heimerdinger, Morello stepped in to comment:
    "We got fortunate on Heimer, as we could "hack" together a lot of the art for the skill changes. One real challenge for changes is it's hard to do if it needs new art (IE; if you change the core functionality of any spell). This is a lot of why gameplay changes attempt to piggyback on VUs, it allows us to use the same resources on the art side to greater effect."
    ZenonTheStoic added on to this, saying:
    "Yup. We had the discussion on whether or not we can ship WW without art, but some of the things we're doing would just look very, very derpy without new art, so I'd rather wait. WW is at least a niche pick right now, unlike Heimer who was simply unpicked before the remake."

When asked about the rework and what will change, ZenonTheStoic commented:
    "Yup! Blood Scent stays (but receives a toggle) and Hungering Strike becomes Hungering Strikes (still with a very similar purpose), but other than that a lot of things will change."

As for if Warwick will remain a "drain tank", ZenonTheStoic noted:
    "Absolutely! If anything he'll be more of a drain tank. He currently gains self-heal with bonus health, so if you want to drain tank you no longer build AP on him. He has a passive that stacks up on himself when he attacks stuff and his self-heal also increases with those stacks, so he needs to be in combat for a while before his drain tanking really comes online. It creates some pretty tense "can I live through the first 10 seconds of this and then become IMMORTAL DOG" situations."

ZenonTheStoic also replied to a summoner asking if Hyena Warwick will retain his special running animation:
    "That's a very good question! I do want special animations for all skins when he goes into Blood Scent, but I like that Hyena gets something special. Maybe the other skins will get somewhat more vanilla wolf running animations? That's a conversation I will need to have with my animator once the pod comes online (once we start working on the art)."

http://www.surrenderat20.net/2014/04/red-post-collection-guinsoo-and-his.html

Bu da yaklaşık 8 ay önce Na ana sayfasında ufaktan bize bu konuyu çıtlattıkları resim ve konu
    http://na.leagueoflegends.com/en/article_one
     Warwick Vu hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 7 Nisan 2014; 9:44:31 >

• Gelsin gelsin o moloz moloz bakışına yar oluyorum.
  • ZenonTheStoic yakaladı kokusu zorlu bir iş parçacığı Warwick ulaşın ve VU düştüğü ile ilgili bir kaç yorum WW yeniden başlatmasını:
    "Biz tam bir relaunch Warwick için planlanan, ama soru ne zaman gerçekten. Şu anda bizim en büyük önceliğimizdir açısından ayağı tekrar başlatıldı tam Sion ise; visual şeyler sadece size sunmaktan dolayı heyecanlıyız Seğirme çok çok yakında.

Ben söylemek isterim Warwick bu yıl bir noktada olacak, ama kim bilir. Peyzaj gereken ne işi en sürekli kayıyor. For what ıt's worth, ben ben tam bir kit iman fazla çalışma için hazır."

Zaman önerdi Warwick seti rework ayrı sevk edilmek onun gibi görsel güncelleme Heimerdinger, Morello için devreye girdi yorum:
    "We got şanstır Heimer, yapabildiğimiz gibi "hack" birlikte bir sürü için sanatı yetenek değişiklikleri. Bir gerçek bir meydan okuma için bu değişiklikleri yapmak zor gerekiyorsa yeni sanat (IE; değiştirirseniz ve temel işlevi herhangi bir büyüyü). Bu bir sürü neden gameplay değişiklikler girişimi omzunda VUs, aynı kaynakları kullanmak için bize izin verir sanat üzerinde büyük etkisi için yan."
    ZenonTheStoic tarihinde eklendi bu, diyerek:
    "Yup. Biz tartışma vardı üzerinde olup olmadığını biz gemi WW sanatsız, ama biz bazı şeyleri yapıyoruz görünecekti çok, çok derpy olmadan yeni sanat, böylece beklerdim. WW en az bir niş şimdi seçim hakkı, aksine Heimer kimdi sadece unpicked önce remake."

Hakkında sorulduğunda rework ve neler değişecek, ZenonTheStoic yorumladı:
    "Yup! Kan Kokusu kalır (alır ama bir aç / kapa) ve Hungering Grev olur Hungering Grev (hala çok benzer bir amaç), ancak bunun dışında bir sürü şey değişecek."

Gelince eğer Warwick kalacak bir "tahliye tank", ZenonTheStoic kaydetti:
    "Kesinlikle! Eğer bir şey olacak o göçü daha fazla tank. O anda kazançları self-heal bonus ile sağlık, öylesine eğer sen istemek-drenaj tankı artık AP build kendisine aittir. O pasif bir destesi kadar saldırınca kendini şeyler ve onun self-heal da artar bu yığınlar, o sadece bir ihtiyacı için savaşta bir süre önce tahliye onun tank gerçekten çevrimiçi olarak gelir. Onu bazı güzel gergin oluşturur "can ı live aracılığıyla ilk 10 saniyesini ve sonra bu ÖLÜMSÜZ hale KÖPEK" durumları."

ZenonTheStoic da yanıtlandı summoner soran Sırtlan Warwick onun korur çalışan özel animasyon:
    "Bu çok iyi bir soru! İstediğim özel animasyonlar için bütün derilerden o zaman Kan Kokusu gider, ama ben olduğu gibi Sırtlan özel bir şey alır. Belki diğer derileri biraz daha alacak vanilya kurt koşma animasyonları? Bu yaptığım bir görüşmede olması gerekir animator ile benim bir zamanlar pod çevrimiçi olduğunda (bir kez biz çalışmaya başlıyorlar sanat)."

Özet:Rework gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temizlenen Adam -- 6 Nisan 2014; 22:19:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Temizlenen Adam

ZenonTheStoic yakaladı kokusu zorlu bir iş parçacığı Warwick ulaşın ve VU düştüğü ile ilgili bir kaç yorum WW yeniden başlatmasını:
    "Biz tam bir relaunch Warwick için planlanan, ama soru ne zaman gerçekten. Şu anda bizim en büyük önceliğimizdir açısından ayağı tekrar başlatıldı tam Sion ise; visual şeyler sadece size sunmaktan dolayı heyecanlıyız Seğirme çok çok yakında.

Ben söylemek isterim Warwick bu yıl bir noktada olacak, ama kim bilir. Peyzaj gereken ne işi en sürekli kayıyor. For what ıt's worth, ben ben tam bir kit iman fazla çalışma için hazır."

Zaman önerdi Warwick seti rework ayrı sevk edilmek onun gibi görsel güncelleme Heimerdinger, Morello için devreye girdi yorum:
    "We got şanstır Heimer, yapabildiğimiz gibi "hack" birlikte bir sürü için sanatı yetenek değişiklikleri. Bir gerçek bir meydan okuma için bu değişiklikleri yapmak zor gerekiyorsa yeni sanat (IE; değiştirirseniz ve temel işlevi herhangi bir büyüyü). Bu bir sürü neden gameplay değişiklikler girişimi omzunda VUs, aynı kaynakları kullanmak için bize izin verir sanat üzerinde büyük etkisi için yan."
    ZenonTheStoic tarihinde eklendi bu, diyerek:
    "Yup. Biz tartışma vardı üzerinde olup olmadığını biz gemi WW sanatsız, ama biz bazı şeyleri yapıyoruz görünecekti çok, çok derpy olmadan yeni sanat, böylece beklerdim. WW en az bir niş şimdi seçim hakkı, aksine Heimer kimdi sadece unpicked önce remake."

Hakkında sorulduğunda rework ve neler değişecek, ZenonTheStoic yorumladı:
    "Yup! Kan Kokusu kalır (alır ama bir aç / kapa) ve Hungering Grev olur Hungering Grev (hala çok benzer bir amaç), ancak bunun dışında bir sürü şey değişecek."

Gelince eğer Warwick kalacak bir "tahliye tank", ZenonTheStoic kaydetti:
    "Kesinlikle! Eğer bir şey olacak o göçü daha fazla tank. O anda kazançları self-heal bonus ile sağlık, öylesine eğer sen istemek-drenaj tankı artık AP build kendisine aittir. O pasif bir destesi kadar saldırınca kendini şeyler ve onun self-heal da artar bu yığınlar, o sadece bir ihtiyacı için savaşta bir süre önce tahliye onun tank gerçekten çevrimiçi olarak gelir. Onu bazı güzel gergin oluşturur "can ı live aracılığıyla ilk 10 saniyesini ve sonra bu ÖLÜMSÜZ hale KÖPEK" durumları."

ZenonTheStoic da yanıtlandı summoner soran Sırtlan Warwick onun korur çalışan özel animasyon:
    "Bu çok iyi bir soru! İstediğim özel animasyonlar için bütün derilerden o zaman Kan Kokusu gider, ama ben olduğu gibi Sırtlan özel bir şey alır. Belki diğer derileri biraz daha alacak vanilya kurt koşma animasyonları? Bu yaptığım bir görüşmede olması gerekir animator ile benim bir zamanlar pod çevrimiçi olduğunda (bir kez biz çalışmaya başlıyorlar sanat)."

Özet:Rework gelebilir.

google translate op

• Temizlenen Adam kullanıcısına yanıt
    Yok olmamış.
  • rework + visual upg gelcekmis
  • Acemi bir çeviri oldu ama iş görür...

ZenonTheStoic Warwick'in görsel geliştirme alacağını söyleyen bir başlığın izini yakaladı ve WW'nin yeniden salınışı ile üzerine bazı yorumlar düştü,

"Warwick için bir yeniden çıkarılışına dair kesin kararlıyız, ama doğrusu soru bunun ne zaman olacağı. Şuan bizim en büyük önceliğim Sionun tekrar salınmasında ; sadece görsel şeyler olarak Twitch'i size getirmekte çok heyecanlıyız.

Warwick yeniden kit çalışmasının görsel geliştirmeden ayrılması önerildi, Heimerdingere olduğu gibi, Morello şu yorumla devam etti:
    "Heimer'de şanslıydık, birçok yetenek değiştirmesiyle birlikte görsel değiştirmeyi "hack" leyebiliyorduk. Değişimler için bir gerçek mücadele değişim yapılacağı zaman bunun yeni arta ihtiyacı olması (örneğin, eğer bir herhangi bir büyünün asıl fonksiyonunun değiştirirsen)
    . İşte bu pek çok oynanış değişiklerinin görsel yenileme ile... , bu bize görsel taraftaki aynı kaynakları daha büyük bir etkiyle kullanmamızı sağlıyor.

ZenonTheStoic buna şöyle ekledi:
    "Evet, WW yi görsel değişim olmadan sunup sunmayacağımız konusunda bir tartışma vardı ama bazı yaptığımız bazı şeyler yeni bir görsel olmadan çok, çok anlamsız (derpy yazıyor ama sanırım deep olacak en yakın bunu buldum)" gözüküyordu, yani ben beklemeyi tercih ederim. WW en azından uygun bir seçim şu anda, aksine yeniden yapımdan önce basitçe seçilmeyen Heimerin aksine."

Rework ve neyin değişeceği konusunda sorulduğında ZenonTheStoic şöyle açıklama yaptı:
    "Yup,(Evet) Kan kokusu duracak ama bir açma kapama alacak ve Açlık Saldırısı Açlık Saldırıları olacak (hala çok benzer bir amaçla), bunun dışında pek çok şey daha değişecek."

Warwick yine bir "emici tank" olarak kalacağı konusunda ZenonTheStoic şöyle not düştü:
    "Kesinlikle! Aksine o bir emici tanktan daha fazlası olacak. O şimdilik kendi kendini iyileştiriyor ekstra canla birlikte, yani eper emici tank istiyorsan artık ona daha fazla YG kasmayacaksın. Onun üzerine biriken bir pasifi var, birşeylere saldırdığı zaman kendi kendini bu birikmeyle birlikte iyileştiriyor, yani bir gerçekten bir emici tank olması bir süre savaşta olması gerekiyor. Bu ciddi bir gerginlik-kaygı yaratıyordu "ilk 10 saniyeyi geçirebilirsem sonrasında ÖLÜMSÜZ KÖPEK olabilirmiyim" durumları"

ZenonTheStoic ayrıca bir sihirdarın sorduğu Sırtlan Warwickin özel koşma animasyonunun sürdürülüp sürdürülmeyeceğini de cevapladı :
    "Bu çok iyi bir soru ! Ben bütün kostümler için özel animasyonlar istiyorum Kan Kokusuna gittiği zaman, ama Sırtlanın özel birşeyler almasını isterim. Belki diğer kostümler de bir dereceye kadar vanilya kurt koşuşu animasyonları alabilir ? Bu çekirdek-kapsül (reworkun iskeleti) devreye girdiğinde-online olduğunda konuşmam gereken bir konuşma olacak. (Görsel üzerine çalışmaya başladığımız zaman).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymus93 -- 7 Nisan 2014; 12:53:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Yok olmamış.

Yav işte rework falan gelicekmiş bunlarda bununla ilgili görüşme yapıyorlar

• 450 IP için iade eden olursa şaşmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temizlenen Adam

quote:

Yok olmamış.

Yav işte rework falan gelicekmiş bunlarda bununla ilgili görüşme yapıyorlar

Bunu az buçuk bende anladım. Hatta hyena ww daha özel animasyonlar getireceklermiş felan filan. Bunu tercümeye gerek duymadan az bucuk bakıp anlıyorum. Fakat Net bişeyler lazım.

@nymus93
    Eyvallah dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: de la soul

450 IP için iade eden olursa şaşmam

Ben

• Nidalee nin kite de rework gelecek onun da haberi vardı bugün reddit'te söyleyeyim dedim.

Aha bu da link ingilizcesi yetenler okusun.

http://community.na.leagueoflegends.com/en/c/balance/ENgbhtJG-riotmorello-please-break-your-silence-on-nidalee?comment=00010006
  • Zamanı gelmişti

• HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    Malesef Eskiden ingilizcesi iyi arkadaşlar direk çeviri yapıp konu acar bizi bilgilendirirlerdi.

• hyena warwick ile başka bi skin in zel e efekti olacakmış koşma için. skilleri de ap scaleden almayacakmış mış diyolla belli olmaz tabi
  • gelsin gelsin kostümü var bende bakalım nasıl olacak
  • Değişime ihtiyacı vardı.
  • Değişim iyidir...
  • ww i baya değiştirıcekler gibi görünüyor birde skin çıkarırlar gelsin paralar

• quote:

Malesef Eskiden ingilizcesi iyi arkadaşlar direk çeviri yapıp konu acar bizi bilgilendirirlerdi.

İngilizcem çok iyi değil ama bölümde bu eksik varsa bu tür konular açabilirim çevirebildiğim kadarıyla.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.