Şimdi Ara

WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
4
Favori
13.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir kişinin bile sorununun çözülmemesi ama sizin ısrarla yazmanız nasıl bir duygu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ne müdahalesinde bulundu? Yurtdışı rotanızı mı değiştirdiniz? Bu müdahalede bulunmadıysa sorun çözülmeyecek. İnsanlar burda emek döküp sorunun kaynağını aradı. Buldu. Zahmet edip buraya bakarlarsa ya da siz iletirseniz, çözüm hakkında birşey yapıp yapamayacaklarını öğrenelim. Buna göre biz de yolumuzu çizelim.

Şimdi siz okumayacaksınız metin bir satırdan fazla diye şurdan okumaya başlayın @TurkNetDestek

Özet: Sorun yurtdışı çıkışlardaki rotalarda. Cogent yerine başka firmayla çalışın ya da cogent'in rotayı değiştirmesini sağlayın.
  • Ben de aynı sorunu yaşıyorum oyun harici bir şey yok ama oyunda packetloss aşırı yüksek çoğu zaman oyuna girilmiyor nadiren girse de oynanılmıyor. Şu an vpn ile idare ediyorum aynı sorun turkcell mobil internette ya da turk telekomda yok sadece turknet'te var. Detaylı bir ticket açtım turknet'e yıllardır kullanacısıyım ticket'ı kapatmayın lütfen üst birime yönlendirin dedim şu an gerçekten yönlendirdiler. İnşallah mühendislik ya da teknik ekip şu konuyla ilgilenip çözerler yoksa çok kan kaybedecek.
  • Bende de vardı aynı sorun. Aylar once kablonete gectim ve sorun cözüldü. Sinirlerini sınanak isteyen turkneti deneyebilir.

• Merhaba,

Üyelik iptal etmeyin, sadece geçmek istediğiniz operatöre başvurun. Cep telefonu numara taşıma gibi.
    Geçiş hızlı oluyor, yarım saat internetsiz kalanı henüz duymadım. 1-2 gün internetsiz kalmazsınız hemde iptal ettiğinizde portunuz başka kullanıcıya gidebilir ve boş port yoksa siz port sırası bekleme durumunda kalabilirsiniz.
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Bunun için kullandığınız hat veya sizin adınızla 3 ay içinde hiç bir şekilde taşınma olmaması gerekli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ColorTR kullanıcısına yanıt
    Mühendislere ulaşıldı fakat onlarda şuan için çözemiyor. Bazı arkadaşların bilgisayarına bağlanıp denediler çözemediler hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: interwap

Merhaba,

Üyelik iptal etmeyin, sadece geçmek istediğiniz operatöre başvurun. Cep telefonu numara taşıma gibi.
    Geçiş hızlı oluyor, yarım saat internetsiz kalanı henüz duymadım. 1-2 gün internetsiz kalmazsınız hemde iptal ettiğinizde portunuz başka kullanıcıya gidebilir ve boş port yoksa siz port sırası bekleme durumunda kalabilirsiniz.
    sizde mi geçiş yaptınız
  • nutz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda arkadaşlarıma bildiride bulundum. Tekrar inceleme yaparak bilgi verecekler.
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşanan sorunu çözümlemek için çalışıyoruz. Bu konuda tekrar network birimimize sorunun devam ettiğini ilettim.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, paylaştığınız bilgiyi daha öncesinde network ekibimize paket loss sorununu ilettiğimde paylaşmıştım. Arkadaşlarım 13.04.2020 tarihinde müdahalede bulundu. Ancak buna rağmen sorun devam ettiği için network birimimize ilettim. Güncel bilgi aldığımda tekrar buradan paylaşacağım.
  • Hocam bende Millenicom'a geçmeyi planlıyorum. Evde kardeşimin üniversite dersleri vs. geçmemi etkiliyor. Geçiş işlemleri vs yazınızı okudum fakat İstanbul'damı oturuyorsunuz bilmiyorum ama tahminimce İstanbul'da oturduğunuz düşünerek işlemler bu kadar hızlı oldu? Birde Turknet aylık faturayı interneti kullanmadan peşin aldığı için bugün kesilse yine tam ay cebimden çıkmış mı olacak? Ben İç Anadalu Bölgesi'nde Aksaray'da oturuyorum. Evrak işlemleri büyük ihtimal kargo ile olacak. Ama sıfır bağlantı olmayacak geçiş olacak. Ne kadar internetsiz kalırım? Dediğim gibi evde üniversite okuyan kardeşim var. Onu etkilemesini istemiyorum. @millenicom ve @emremutlu400 cevap verirseniz çok sevinirim.
    Tamam da müdahalede bulundukları alan yurtdışı rotasını etkilemedi taşıyıcı yine Cogent, rota aynı rota. Bunu değiştirmedikçe sorun sabit kalacak.
  • iautr68 kullanıcısına yanıt
    Bağlantınız iptal olduğun da oim üzerinden fatura inceleme içim kayıt açacaksınız. Size yeniden düzenlenmiş fatura gelecek.

Sıfır bağlantıda 4 gün internetsiz kaldım ben. Gerçi hala yok. Geçişlerde internetsiz kalma gibi bir durum olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 15 Nisan 2020; 15:47:25 >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Geçişte internetsiz kalınmıyor aynen.Benim internetim aktifken millenicom kullanıcı adı şifrem geldi sms olarak.Arayüzde o bilgileri girip kullanmaya devam ettim
  • FurkanKy123 F kullanıcısına yanıt
    Bana gelen tek mesaj abonelik başvurunuz alındı. Buradan takip edebilirsiniz.

Sıfırdan kurulum kesinlikle sıkıntılı yani. Türk Telekom ile aralarındaki iletişim de de sorun var zaten.

İyi de 2 yıldır bir ilerleme yok. Bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz? Donanimhaberde kaçan kaçana. Bu açıdan bakılırsa sizin müdahalelerin bir işe yaramadığı ortada. Ben şirket sahibi olsam, bir platforma görevli atasam, o görevli şirkete para getiren müşterilerileri başka şirketlere kaptırsa, teknik ekip de bu durumu önleyemese, önce o platformun sorumlusunu sonra da bütün teknik ekibi işten çıkarırım. Turknet sizi iyi tutuyor bünyesinde.

• Metro Fiber e geçiş yaptık sonunda. Arkadaşlarım sağolsunlar 1 saat içerisinde gelip kurulum yaptılar. Şuan internet sorunsuz gibi.

Tracert testi alabildim şimdilik. Oyunları denediğimde haber vericem.

16/3 paket, test modemden 3 oda ileride 2.4ghz üzerinden yapılmıştır!
    WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    bu dediğiniz kablosuz balkona wifi anteni kuruyorlar onda mı? eğer paket kaybı yaşamazsanız oyunda turknet için çok utanç verici olacak.
    düşünsenize birisi kablosuz diğeri kablolu bağlantı.
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi aynen. Çatıya alıcı koyduk. Şuan pinglere bile bakılırsa çok önde zaten türknet e göre.

Mobil veri de zaten aynı mantık ile çalışıyor. Türkcell mobil Oda kablosuz ama canavar gibi oynatıyordu oyunu.

Bu arada bağlayan arkadaşlarım da zaten PS4 üzerinden devamlı online oynayan kişiler ve bu interneti kullanıyorlar sorun yok dediler bende denemek için 1 aylık kurdurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 16 Nisan 2020; 7:43:55 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.