Şimdi Ara

WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
4
Favori
13.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    upload 8 e çıkarılmış
  • TÜRK TELEKOM ALTYAPISINDAKİ KULLANICILAR İSS FARKETMEKSİZİN UPLOADLARI 8 MBPS OLARAK YÜKSELTİLMİŞ, KADEMELİ OLARAK YÜKSELTİLİYOR ARA ARA MODEME RESET ATIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emremutlu400 -- 16 Nisan 2020; 18:32:56 >
  • Siz 35 mbps hızlı paketlere 8 mbps upload tanımladınız mı @millenicom ? Ona göre size geçiş başvurusu yapacağım. Bu @TurkNetDestek 'in üst kullanıcılardan başka kimseyi gözü görmüyor.
  • emremutlu400 kullanıcısına yanıt
    şükür ya adam gibi 2 oyun oynayabildim valla. Yalnız ana sayfada geçiş için yazdığın yerde Millenicom a geçmedim ben. Düzeltirsen sevinirim.

Bu arada upload yükseltme olayı için süperonline açıklama yaptı. 1 haziran a kadar geçerli imiş durum. Muhtemelen TT de de durum aynıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 16 Nisan 2020; 18:42:54 >
  • emremutlu400 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Türknet hala 4 tü ben geçtiğimde. VAE altyapısındaydım. Sanırım geçici bunlar. Duruma göre kalıcı hale getirecekler diye gördüm.
  • Vodafone'da da durum aynı. Superonline altyapısını kullanıyorum fiber 100 mbit paket. Daimi olarak %40-100 arası packet loss var. 1 aydır ise akşam 21:30 gibi komple internetin fişini çekiyolar hiçbir online oyun oynayamıyorum. Hız 100'den 8'e düşüyor fakat olay sadece hız düşüklüğü değil zamanında hızlar 1 mbit iken bile her oyunu sorunsuz oynuyorduk nasıl bir kısıtlama yapılıyorsa oyun server'larına bile bağlanamıyorum.
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Vodafone da Turknet'in laciverdi zaten hocam
  • Paket kaybı şauana kadar yoktu. Bugün 130 pingle %30 paket kaybı var. Teşekkürler türknet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün normal multiplayer oyunlarda bile packet loss yedim. Bu nedenle geçişimi başlattım bugün bakalım.
  • Arkadaşlar Millenicom’a imzaları attıktan kaç gün sonra kullanıcı adı ve şifresi yolladılar ? Benim 3. gün imzaları atalı ama hala transfer işlemi gerçekleşmedi...

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu_

Siz 35 mbps hızlı paketlere 8 mbps upload tanımladınız mı @millenicom ? Ona göre size geçiş başvurusu yapacağım. Bu @TurkNetDestek 'in üst kullanıcılardan başka kimseyi gözü görmüyor.
    @millenicom ? Cevap vermediniz.
  • blood955 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben imzayı attım ertesi gün geldi kullanıcı adı şifre.Telefonla darla istersen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türknet kullanıyorum, 5-6 aydır world of tanks blitzte paket kaybı mevcut, m.h.'nin bu sorunu anlaması mümkün olmadı tabiki.
    92 ile başlayan ip alırken çok güzeldi herşey, sonrasında rotayı değiştirdiler vs paket kaybı kaçınılmaz oldu. Neyse dostlar konuyu okudum, geçiş işlemleri yapanlar baya var. Sorun şu türknetteki telefonu taşımışsınız ama milenicomda telefon paketleri vs ne durumda? ilave olarak ne kadar ücret vermemiz gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 17 Nisan 2020; 14:41:59 >
  • Xdian X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hani çözüm üzerine çalışılıyordu ya? Niye hala insanlardan tracert istiyorsunuz?
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Hocam sen niye hala mantıklı cevaplar arıyorsun? Olmuyor olmayacak işte zorlama. Bırak gitsin:)

• haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    Telefon ücreti Paket fiyatının içinde. Yani ekstra bir şey değil.

• FrtTR kullanıcısına yanıt
    Hani bi umut... İnsan bekliyor :D
  • FrtTR kullanıcısına yanıt
    Arayıp görüşme sağladım az önce,internet hattınızı taşırız, türknetteki telefon için iptal gerçekleştirirsiniz, yeni numara tahsis ederiz dedi.
    Telefon için ekstra ücret almıyorlar dediğiniz gibi sadece türknetteki gibi fiyata konuşma paketi dahil değilmiş. Konuştukça öde yada 5-10tl ye paket alınabiliyormuş.

Şuan kullandığım numarayı neden taşıyamıyorum diye sorduğumda türknetin numara taşımayı zorlaştırdığını söyledi, yeni numara vermek daha kolay oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 17 Nisan 2020; 16:49:57 >
  • Listeden beni çıkarabilirsiniz , millenicomu müşteri hizmetleri olacağı için tercih ettim fakat boşa kurulmuş Bir müşteri hizmetleri daha hat aktif olmadan bu kadar ilgisizlerse hat aktif olduktan sonra ne yaparlar kim bilir , ben başvurumu iptal ettim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.