Şimdi Ara

WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
4
Favori
13.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3. günün akşamındayım hala geçiş işlemi sağlanmadı. Bunlarda Türknet gibi herhalde. Yada benim şansım yok bu konularda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

Arayıp görüşme sağladım az önce,internet hattınızı taşırız, türknetteki telefon için iptal gerçekleştirirsiniz, yeni numara tahsis ederiz dedi.
    Telefon için ekstra ücret almıyorlar dediğiniz gibi sadece türknetteki gibi fiyata konuşma paketi dahil değilmiş. Konuştukça öde yada 5-10tl ye paket alınabiliyormuş.

Şuan kullandığım numarayı neden taşıyamıyorum diye sorduğumda türknetin numara taşımayı zorlaştırdığını söyledi, yeni numara vermek daha kolay oluyormuş.
    garip bir mazaret bağlantı ücreti almak için yapmış olabilir ler mi çoğu kişi bu şekilde geçiş sağladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freed0mm

Listeden beni çıkarabilirsiniz , millenicomu müşteri hizmetleri olacağı için tercih ettim fakat boşa kurulmuş Bir müşteri hizmetleri daha hat aktif olmadan bu kadar ilgisizlerse hat aktif olduktan sonra ne yaparlar kim bilir , ben başvurumu iptal ettim
    tamamdır mazareti ile iptal edildi yazıyorum belki şuan yoğunluktan dolayı problem yaşamış olabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: blood955

3. günün akşamındayım hala geçiş işlemi sağlanmadı. Bunlarda Türknet gibi herhalde. Yada benim şansım yok bu konularda.
    yoğunluktan problem olabilir çoğumuz 2 3 güne geçti bakalım haberdar edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freed0mm

Listeden beni çıkarabilirsiniz , millenicomu müşteri hizmetleri olacağı için tercih ettim fakat boşa kurulmuş Bir müşteri hizmetleri daha hat aktif olmadan bu kadar ilgisizlerse hat aktif olduktan sonra ne yaparlar kim bilir , ben başvurumu iptal ettim
    Gene başka operatöre geçerseniz onu eklerim müşteri hizmetleri ilgisizliğinden iptal etti yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emremutlu400 -- 17 Nisan 2020; 17:42:27 >
  • blood955 kullanıcısına yanıt
    arayıp bilgi aldın mı imzadan sonra 48 saat süre veriyorlar
  • Bugün sorunsuz geçen 2 el daha attık. Hemde plunder a Duo gelmiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

şükür ya adam gibi 2 oyun oynayabildim valla. Yalnız ana sayfada geçiş için yazdığın yerde Millenicom a geçmedim ben. Düzeltirsen sevinirim.

Bu arada upload yükseltme olayı için süperonline açıklama yaptı. 1 haziran a kadar geçerli imiş durum. Muhtemelen TT de de durum aynıdır.
    Hocam bide akşam saatleri 8 den sonra en yoğun saatlerde ping speed test sonuçlarını paylaşırsanız sevinirim sizin altyapı değişik karşılaştıralım
  • emremutlu400 kullanıcısına yanıt
    Speedtest gördüğüm kadarı ile bizim sistem ile uyuşmuyor gibi bir sıkıntı var o konuda. 5mb çıkıyor test ama dosya indirme hızı 1.8mb :) anlamadım. o yüzden speedtest sonucu yanıltabilir.

Tracert testi atarım ama. O tarafta bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 17 Nisan 2020; 18:27:14 >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Bugünde 3000 packet loss aldık çok şükür 😂

• MarlonDaniel kullanıcısına yanıt
    Allah sabır versin geri kalanlara.
  • emremutlu400 kullanıcısına yanıt
    O değilde şu an 3 haftadan sonra Türknetle %0 ile %10 arası packet loss ile oyun oynayabiliyorum.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blood955 -- 17 Nisan 2020; 18:58:22 >
    Oyuncu sayısı azaldıkça daha da düşer o zaman. Bende bir ara hiç girmiyordu şimdi packet loss azaldı ama oyuna etki ediyor tabii. Oyuncu sayısı azalınca falan daha iyi oluyor

• MarlonDaniel kullanıcısına yanıt
    Önceden bekleme ekranında %2000 leri görüyordum ve kesinlikle oyuna giremiyordum. Şimdi anlık %500 leri görüp ısınma alanına düşüyorum. Uçaktan atladıktan sonra da %10 ve oyun içi oyuncu azaldıkça 0 lara düşüyor. Demekli gerçekten az da olsa bir iyileştirme yapmış Türknet. Akşama kullanıcı artınca kesin olarak belli olur.

Bu süreçte çok yorulduk ama yavas yavaş düzene oturacak gibi duruyor. Bu problem ve twitch problemi dışında memnunum onlar da zamanla düzelir inşallah.

• Pazartesi başvuru yaptık salı günü imza aldılar ama hala şifre gelmedi. Hangi sağlayıcıya geçsek sıkıntı çıkıyor. Sizlere saat kaçta geldi şifreler, akşam gelme imkanı var mı malum KARANTİNAAA! :D
    Ben bırakırken öldükten sonra çıkan düello da bile loss oluyordu.

Ping olur anlarım yoğundur serverlar ama loss a anlam veremedim hiç bir zaman. Daha önce Dediğim gibi gdrive dosyaları bile bu yüzden ya bağlantı hatası veriyordu yada inen rar lı dosya hasarlı idi.

Şükür ki kurtulduk artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 17 Nisan 2020; 20:2:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blood955

O değilde şu an 3 haftadan sonra Türknetle %0 ile %10 arası packet loss ile oyun oynayabiliyorum.

Edit: imla
    sorun düzeldimi acaba arada bir bende de yükseliyor ama takımdaki herkes ile aynı anda yükseliyor tek mi oynuyorsun takım arkadaşlarına sorabilir misin bi aynı andamı packetloss oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgn35

Pazartesi başvuru yaptık salı günü imza aldılar ama hala şifre gelmedi. Hangi sağlayıcıya geçsek sıkıntı çıkıyor. Sizlere saat kaçta geldi şifreler, akşam gelme imkanı var mı malum KARANTİNAAA! :D
    internetsiz kalmıyorsanız iyi bence insan ne kadar beklerse okadar gelmiyor :D
  • Her wazrzona bağlanmaya kalktığımın akşamı internetim kesilmeye başladı. Dün 1 bugün 2. kez aynı problem. Modemin tüm ışıkları yanıyor ama internet bağlantısı yok.
    Yani kesinlikle turknet te bir sıkıntı var. Bunun kullanıcıyla alakası yok.Düzeltilmesi gerekiyor.

Evde telefon kullanılmasa geçişi hiç düşünmeden gerçekleştiririm fakat internet + evde heryöne 1000dk 75 tl gibi rekabet edecek bir kampanyası yok millenin.

Bu sorunu turknete iletip düzeltilmesini beklicem.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.