Bildirim
WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ (7. sayfa)
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynen benim düşüncem de aslında böyle liste tutuyorum kafamdaki sayıya ulaşsaydı turknet yetkililerine bildirmeyi düşünüyordumquote:
Orijinalden alıntı: brktmr
İyi de 2 yıldır bir ilerleme yok. Bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz? Donanimhaberde kaçan kaçana. Bu açıdan bakılırsa sizin müdahalelerin bir işe yaramadığı ortada. Ben şirket sahibi olsam, bir platforma görevli atasam, o görevli şirkete para getiren müşterilerileri başka şirketlere kaptırsa, teknik ekip de bu durumu önleyemese, önce o platformun sorumlusunu sonra da bütün teknik ekibi işten çıkarırım. Turknet sizi iyi tutuyor bünyesinde. -
Bölgemize ait Vodafone fiber alt yapısını kullanıp belirli noktalara baz istasyonu kurup dağıtan firma. Bir nevi Türkcell süperbox gibi bir sistem denebilir. Ücret olarak 16/3 - 80₺ taahhüt yok. Bağlantı ücreti vs benden alınmadı tanıdık olduğumuzdan.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yalnız bağlantı hızları epey düşmeye başladı. 45 lerden 10'lara (bazen dahada aşağıya) düşüyor. Modemi resetlersen bir süre yüksek çıkıyor ve sonrasında düşüyor yine. Böyle devam ederse düşüneceğim. Millenecom da sıkıntı yaşamayacağımı bilsem geçebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: emremutlu400
sizde mi geçiş yaptınız
Alıntıları Göster -
Bende farklı oyunlarda ve yayınları izlerken problemler yaşıyorum. 29.03 te destek kaydı açmıştım Türk.nette sürekli sorun yok diyip kapatıyorlar. Ama işin garip tarafı Türk Telekomdayken bu problemleri yaşamıyordum. Twitch yayınlarını izleyebiliyor musunuz? Ben 360p nin üstüne çıktığımda sürekli donmalar oluyor. Bir de bende beinconnect var. Bir nevi iptv gibi. Bu tür yayınlarda donma oluyor mu? -
Turknet'den ticketa yönlendirilen yetkili birisi 1 gün sonra call of duty packet loss sorunu için çalıştıklarını gelişmelerden haberdar edeceklerini yazdı. Bir şey yok hızınız iyi demelerinden iyidir en azından düzeltmek için çalışıyorlar, yoksa biz de 3 arkadaş geçiş yapacağız. -
Hayırlısı.
Hocam bence siz geçiş işlemlerine başlayın. Ben şahsım adına 9 aydır bekliyorum. Bu konuyu açan arkadaş 5. ayına girdi sanırım :) -
Merhaba, twitch yayınlarındaki sorun ile ilgili donanım haber'den müşterimiz ile iletişime geçtik. Bugün 16:00'da test yapacağız. Test sonucu üzerine genel olarak sorunu gidereceğiz. -
Açık konuşayım, hiç bir problemimi çözmediniz 20 gündür. Genel olarak sorunu çözmeniz de en az 20 gün daha sürse bu böyle süreeer gider. -
hocam geçiş yaparsanız burada bilgilendirirsiniz listeye ekleyeyim -
aslında bundada garanti bir şey yok taahhütsüz olduğu için biraz daha kafamız rahat oluyor turknetten kesinlikle daha iyi ama diğer operatörlere nazaran bilmiyorum -
Türk telekom geçtim daha demin, düzeldi. Aslında çok kolay oldu. Dün gece yeni hat için başvuru yaptım TT'ye çünkü taşınmak için ev telefonunu ya iptal etmek ya da TT'ye geçirmek gerekiyordu ve bunun için müdürlüğe gitmem lazımdı. Şimdi geldi arkadaşlar beş dakikada hallettik aynı hat üzerinden alıyorum. Hem hız arttı hem ping düzeldi. Kaldı geriye Türknet iptali.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decramer -- 16 Nisan 2020; 16:1:43 > -
listeye ekliyorum sizide ping değerlerini felan paylaşabiir misiniz hız değerlerini akşam 6 dan sonra 2 saatte bir speed test sonuçlarınıda görmek isteriz millenicoma göre karşılaştıralımquote:
Orijinalden alıntı: decramer
Türk telekom geçtim daha demin, düzeldi. Aslında çok kolay oldu. Dün gece yeni hat için başvuru yaptım TT'ye çünkü taşınmak için ev telefonunu ya iptal etmek ya da TT'ye geçirmek gerekiyordu ve bunun için müdürlüğe gitmem lazımdı. Şimdi geldi arkadaşlar beş dakikada hallettik aynı hat üzerinden alıyorum. Hem hız arttı hem ping düzeldi. Kaldı geriye Türknet iptali. -
Şu an ping ve hız değerlerim çok iyi ama yanlış bir görüntü vermemek için paylaşmayacağım çünkü aynı hat üzerinden iki hizmet aldığım için sanırım hat değerlerim bi nebze düştü. Normalde 38 - 41 dB arası gezen SNR margin 33 sabit. Türknet iptali sonrası atmak daha doğru olur. Türknet sırasında gerekli ss'leri aldım. Güzel bi karşılaştırma atacağım iptal sonrası. -
tamamdır özellikle saat 8 ile 12 arası yoğunluktan dolayı bir sıkıntı oluyor mu onuda görelim oyun hissetmiyorum ama speedtestte 10mbps düşme yaşaybiliyorum örn sabit wifide 40 görüyorsam akşam 30 görüyorum ping hafif yükseliyor ama oyunlarda hissetmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: decramer
Şu an ping ve hız değerlerim çok iyi ama yanlış bir görüntü vermemek için paylaşmayacağım çünkü aynı hat üzerinden iki hizmet aldığım için sanırım hat değerlerim bi nebze düştü. Normalde 38 - 41 dB arası gezen SNR margin 33 sabit. Türknet iptali sonrası atmak daha doğru olur. Türknet sırasında gerekli ss'leri aldım. Güzel bi karşılaştırma atacağım iptal sonrası. -
-
2 el plunder mod oynadık şimdi çıktım. Sıfır loss sıfır sıkıntı. Şükür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 16 Nisan 2020; 17:36:28 >
geçmişler olsun :Dquote:
Orijinalden alıntı: KenanK89
2 el plunder mod oynadık şimdi çıktım. Sıfır loss sıfır sıkıntı. Şükür.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X