Şimdi Ara

WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
4
Favori
13.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KenanK89

Metro Fiber e geçiş yaptık sonunda. Arkadaşlarım sağolsunlar 1 saat içerisinde gelip kurulum yaptılar. Şuan internet sorunsuz gibi.

Tracert testi alabildim şimdilik. Oyunları denediğimde haber vericem.

16/3 paket, test modemden 3 oda ileride 2.4ghz üzerinden yapılmıştır!
    hocam bu metro fiber ne oluyor ücreti felan değişiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

İyi de 2 yıldır bir ilerleme yok. Bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz? Donanimhaberde kaçan kaçana. Bu açıdan bakılırsa sizin müdahalelerin bir işe yaramadığı ortada. Ben şirket sahibi olsam, bir platforma görevli atasam, o görevli şirkete para getiren müşterilerileri başka şirketlere kaptırsa, teknik ekip de bu durumu önleyemese, önce o platformun sorumlusunu sonra da bütün teknik ekibi işten çıkarırım. Turknet sizi iyi tutuyor bünyesinde.
    aynen benim düşüncem de aslında böyle liste tutuyorum kafamdaki sayıya ulaşsaydı turknet yetkililerine bildirmeyi düşünüyordum
  • emremutlu400 kullanıcısına yanıt
    Bölgemize ait Vodafone fiber alt yapısını kullanıp belirli noktalara baz istasyonu kurup dağıtan firma. Bir nevi Türkcell süperbox gibi bir sistem denebilir. Ücret olarak 16/3 - 80₺ taahhüt yok. Bağlantı ücreti vs benden alınmadı tanıdık olduğumuzdan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emremutlu400

sizde mi geçiş yaptınız

Alıntıları Göster
    Yalnız bağlantı hızları epey düşmeye başladı. 45 lerden 10'lara (bazen dahada aşağıya) düşüyor. Modemi resetlersen bir süre yüksek çıkıyor ve sonrasında düşüyor yine. Böyle devam ederse düşüneceğim. Millenecom da sıkıntı yaşamayacağımı bilsem geçebilirim.
  • Bende farklı oyunlarda ve yayınları izlerken problemler yaşıyorum. 29.03 te destek kaydı açmıştım Türk.nette sürekli sorun yok diyip kapatıyorlar. Ama işin garip tarafı Türk Telekomdayken bu problemleri yaşamıyordum. Twitch yayınlarını izleyebiliyor musunuz? Ben 360p nin üstüne çıktığımda sürekli donmalar oluyor. Bir de bende beinconnect var. Bir nevi iptv gibi. Bu tür yayınlarda donma oluyor mu?
  • Turknet'den ticketa yönlendirilen yetkili birisi 1 gün sonra call of duty packet loss sorunu için çalıştıklarını gelişmelerden haberdar edeceklerini yazdı. Bir şey yok hızınız iyi demelerinden iyidir en azından düzeltmek için çalışıyorlar, yoksa biz de 3 arkadaş geçiş yapacağız.
  • ColorTR kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı.

Hocam bence siz geçiş işlemlerine başlayın. Ben şahsım adına 9 aydır bekliyorum. Bu konuyu açan arkadaş 5. ayına girdi sanırım :)
  • Pr0ne P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, twitch yayınlarındaki sorun ile ilgili donanım haber'den müşterimiz ile iletişime geçtik. Bugün 16:00'da test yapacağız. Test sonucu üzerine genel olarak sorunu gidereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Açık konuşayım, hiç bir problemimi çözmediniz 20 gündür. Genel olarak sorunu çözmeniz de en az 20 gün daha sürse bu böyle süreeer gider.
    hocam geçiş yaparsanız burada bilgilendirirsiniz listeye ekleyeyim
  • interwap kullanıcısına yanıt
    aslında bundada garanti bir şey yok taahhütsüz olduğu için biraz daha kafamız rahat oluyor turknetten kesinlikle daha iyi ama diğer operatörlere nazaran bilmiyorum
  • Türk telekom geçtim daha demin, düzeldi. Aslında çok kolay oldu. Dün gece yeni hat için başvuru yaptım TT'ye çünkü taşınmak için ev telefonunu ya iptal etmek ya da TT'ye geçirmek gerekiyordu ve bunun için müdürlüğe gitmem lazımdı. Şimdi geldi arkadaşlar beş dakikada hallettik aynı hat üzerinden alıyorum. Hem hız arttı hem ping düzeldi. Kaldı geriye Türknet iptali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decramer -- 16 Nisan 2020; 16:1:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: decramer

Türk telekom geçtim daha demin, düzeldi. Aslında çok kolay oldu. Dün gece yeni hat için başvuru yaptım TT'ye çünkü taşınmak için ev telefonunu ya iptal etmek ya da TT'ye geçirmek gerekiyordu ve bunun için müdürlüğe gitmem lazımdı. Şimdi geldi arkadaşlar beş dakikada hallettik aynı hat üzerinden alıyorum. Hem hız arttı hem ping düzeldi. Kaldı geriye Türknet iptali.
    listeye ekliyorum sizide ping değerlerini felan paylaşabiir misiniz hız değerlerini akşam 6 dan sonra 2 saatte bir speed test sonuçlarınıda görmek isteriz millenicoma göre karşılaştıralım
  • emremutlu400 kullanıcısına yanıt
    Şu an ping ve hız değerlerim çok iyi ama yanlış bir görüntü vermemek için paylaşmayacağım çünkü aynı hat üzerinden iki hizmet aldığım için sanırım hat değerlerim bi nebze düştü. Normalde 38 - 41 dB arası gezen SNR margin 33 sabit. Türknet iptali sonrası atmak daha doğru olur. Türknet sırasında gerekli ss'leri aldım. Güzel bi karşılaştırma atacağım iptal sonrası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: decramer

Şu an ping ve hız değerlerim çok iyi ama yanlış bir görüntü vermemek için paylaşmayacağım çünkü aynı hat üzerinden iki hizmet aldığım için sanırım hat değerlerim bi nebze düştü. Normalde 38 - 41 dB arası gezen SNR margin 33 sabit. Türknet iptali sonrası atmak daha doğru olur. Türknet sırasında gerekli ss'leri aldım. Güzel bi karşılaştırma atacağım iptal sonrası.
    tamamdır özellikle saat 8 ile 12 arası yoğunluktan dolayı bir sıkıntı oluyor mu onuda görelim oyun hissetmiyorum ama speedtestte 10mbps düşme yaşaybiliyorum örn sabit wifide 40 görüyorsam akşam 30 görüyorum ping hafif yükseliyor ama oyunlarda hissetmiyorum
  • Evet. Testler NORMAL YOĞUNLUKTAKİ saatlerde şu şekilde. Özellikle belirtmem gerek ki zaten normal zamanlarda bir sıkıntım yoktu Türknet'te. Ama akşamları nasıl olduğunu zaten SS'lerden anlayacaksınız. Ayrıca aynı hat üzerinden 2 hizmet alıyorum o yüzden hat değerlerim düştü. Türknet iptali sonrası çok büyük ihtimalle düzelecek. Onu da hesaba katmanızı rica ederim.

Türknet İstanbul:
    WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ

Türk Telekom İstanbul:

Türknet London:

Türk Telekom London:

Türknet Berlin:

Türk Telekom Berlin:

Özellikle İstanbul olayı çok acayip. Gerçekten ne zaman test edersem edeyim en iyi zamanda 20 pingti Türknet'te. Zaten şimdi tracert SS'lerinde de göreceksiniz ki santrale olan pingim çok fazlaydı Türknet'te. Aynı hat arada bir gün zaman var bu testlerin bunu da bilin.

Türknet google:

Türk Telekom google (aynı ip):

Türknet lux.valve:

Türk Telekom lux.valve:

Şimdi hat değerlerimi atacağım ama lütfen TT ninkinde aynı anda iki hizmet aldığımı bilin. Türknet iptali sonrası düzelecektir çünkü eskiden TT'deyken 39-41 dB SNR margin değerine sahiptim.

Türknet:

Türk Telekom:

Şimdi dediğim gibi normalde zaten sıkıntım yoktu Türknet'te ama günün çoğunu yani twitchi bile 160p de izleyemediğim zamanları hangi hızlarla mı geçiriyordum? İşte bunlarla:

Gördüğünüz gibi saat ilerledikçe maşallahı oluyordu. Böyle durduğuna da bakmayın emin olun 1 - 2 Mbit gibiydi. Şişiriyorlar internet hızını bu sitede. Packet loss uçuyordu. Bu alttakiler hafta sonu sokağa çıkma yasağı varken felç olduğu zamanlardan.

TÜRK TELEKOM akşam saatleri:

Merak eden olursa Valorant'ta Sakarya'dan 12 - 16 ping alıyorum. DİKKAT EDERSENİZ TÜRKNET ZAMANINDA AKŞAM SAATLERİ DENİZLİ VE İZMİR'E, TÜRK TELEKOM'DAYKEN BERLİN'E OLAN PİNGİM KADAR PİNGİM VAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decramer -- 17 Nisan 2020; 0:13:3 >

• 2 el plunder mod oynadık şimdi çıktım. Sıfır loss sıfır sıkıntı. Şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 16 Nisan 2020; 17:36:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

2 el plunder mod oynadık şimdi çıktım. Sıfır loss sıfır sıkıntı. Şükür.
    geçmişler olsun :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.