Şimdi Ara

WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
4
Favori
13.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynısı aylar önce fortnite'da başıma geldi hocam daha sonra baya uğraştım çözebilmek için. Epic games'den bir eleman uzaktan bağlantı yapıp bir sürü cmd kodu ayar vs girerek düzeltti. Bunun iss'nizin yapması lazımdı diye de ekledi. Hatta bi konu vardı açtığım onu bulabilirsem onu da editleyerek buraya ekleyeyim.

Edit:
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140526043
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140517104
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140462763

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 17 Nisan 2020; 21:44:25 >

• Millenicom'a dün yazdım whatsapp üzerinden aynı hızı alabilir miyim geçsem diye daha düşük söyledi sonra kontrol edelim dedi adresi verdim 1 gün geçti cevap yok, yeni müşteriye ihtiyaçları yok heralde.
  • An itibari ile geldi ama PUBG Lite ta şu an için oyunda ara ara yine paket loss ile beraber ping çıkıyor ama türknete göre çok çok iyi
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Sizin yazdığınız konuyu okuyorum hocam...

Google: warzone turknet

aratınca en başta çıkıyor...
    https://forum.donanimhaber.com/turknet-packet-loss-sorunu-3-aydir-cozulemiyor--142353197-5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 17 Nisan 2020; 21:30:0 >
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Ben oyun açınca internetin çalışmamasından bahsediyordum Hocam.
  • Metro-fiber ile 5Ghz üzerinden anlık yaptığım test. 16/3 normalde tanımlı paket. Fakat bugün upload testinde 8 den düştüğünü gördüm bundan önceki günlerde 1 den 3 e yükselirdi.

Ping değeri de Türknet e göre düşük.

WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ

Buda PC den 2.4ghz ile fast.com testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 18 Nisan 2020; 12:22:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emremutlu400

sorun düzeldimi acaba arada bir bende de yükseliyor ama takımdaki herkes ile aynı anda yükseliyor tek mi oynuyorsun takım arkadaşlarına sorabilir misin bi aynı andamı packetloss oluyor

Alıntıları Göster
    Tek oynuyorum dostum ama akşam yine patladı oyun. Packet loss dan açılmıyor. O yüzden ’’Türknet iyileştirme yapıyor’’ sözümü geri alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    İlginçmiş benden böyle bir şey istemediler taşıdılar telefonu da.

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    4G dir o hocam 5 olsa duramazsın:)

• FrtTR kullanıcısına yanıt
    5G derken 5Ghz yani. 😁

• Daha önce forumda gördüğüm Call Of Duty Warzone a ait IP üzerinden bir çok internet sağlayıcısı ile test yapma imkanı buldum ve sonuçları paylaşmak istedim. Yorum sizin.

Bendeki Türknet - 2.4Ghz - VDSL 25mb

Üst Sokakta bulunan arkadaşıma ait Türknet - Kablolu - ADSL 16mb

Annemlerdeki Türk Telekom - 2.4Ghz - ADSL 8mb

Şirketteki Türk Telekom - Kablolu - Özel Fiber 25/25mb

Başka bir ilde bulunan arkadaşıma ait - Kablonet - 5Ghz

Bana Ait yeni geçiş yaptığım - Metro-Fiber - 2.4Ghz - 16mb

Arkadaşıma ait - Metro-Fiber - Kablolu - 12mb

• Arkadaşlar, şu geçiş işlemlerim uzadığından dolayı başvurumu iptal etmek için Millenicom müşteri hizmetlerini aradım. Bu arada imza atalı 3 gün oldu.
    Millenicom müşteri hizmetlerinden Türkan Hanım yardımcı oldu ve sistemi kontrol ettiğinde Türknet'in hala geçişi onaylamadığını aktardı. Onlar
    onaylamadığı içinde beklemede kaldığımı öğrendim.

Sevgili Türknet, artık yoruldum uğraşmaktan, son olarak şikayetleri çözemediğiniz için farklı bir hizmet sağlayıcısına geçmeye çalışıyorum ama burada
    bile işi yokuşa sürüyorsunuz. Artık hanginiz doğru hanginiz yanlış bilemiyorum ama beni uğraştırmayın lütfen ve şu işlemleri ivedi şekilde halledin.

(Bu arada ödenmemiş faturada yok, son faturanın da son ödeme tarihi gelmemiş, gelse bile otomatik ödemede merak etmeyin.)
  • blood955 kullanıcısına yanıt
    Baktılar kaçan kaçana çakallık peşindeler işte.

• blood955 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merha kontrol ederek yardımcı olmak isterim; Network ekibiniz neden 8 aydır pocket loss sorununu çözemiyor? Bu konuda ne gibi gelişme kaydedildi?

Durun ben vereyim cevabı:

"Ben bunu bi network ekibine sorayım cevap gelince asskkrgrgto"
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
    Pm üzerinden paylaştım @TurkNetDestek
  • Yok arkadaşlar bu firmaların hepsi aynı. Millenicom geçişimide iptal ettirdim, arıyorum Türknet onay vermedi diyorlar, 2 saat sonra arıyorlar
    3 gün önce imzalanan evraklar tarafımıza gelmedi tekrar evrak göndereceğiz diyorlar. Millenicom yüzünden Türknet 'inde günahına girdik. Göz
    göre göre dalga geçiyorlar bizle. Ne güzel ya herkes kafasına göre takılarak para kazanıyor, bizde bir taraflarımızı yırtıp faturaları ödüyoruz.
    Kesin ve nettir bu iki firmadan da bir cacık olmaz. Ona göre sizde uzak durun.
  • Ben de türknetten milenicom a geçiş yapmak istiyorum
    Türknet artık rezil etti bizi.

• Millenicoma geçiş yapanlar geçişte kurulum ücreti ödediniz mi?Yoksa sadece fatura mı devraldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jenga54 kullanıcısına yanıt
    Türknet i kapatıp sıfırdan kurulum için geçerseniz kurulum ücreti alınıyor. Taşıma da direk fatura.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.