Şimdi Ara

WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
4
Favori
13.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hoca bu metro-fiberin normal fiberden farkı ne ve Vodafone memnun musunuz genel olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jenga54 kullanıcısına yanıt
    Farklı bir sistem. Normalde sadece kurumsallara veriliyor. Vodafone alt yapısını kullanıyorlar beni Vodafone ilgilendirmiyor yani. Şuana kadar sorun çıkartmadı daha.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Mesajların başını okumadım şuanki İSS Millenicom muydu?

• Jenga54 kullanıcısına yanıt
    Türk net idi şuan 3 gündür Metro-fiber

• Warzone serverlarının ip adreslerini bilen var mı

• Geçiyorum millenicom ya başlarım türknetine kanser etti bizi

• Turknet den geçiş için 12Nisan sa basvurdum henüz geçiş işlemi tamamlanmadı. Yagmurdan kacarken doluya mı tutulucaz yoksa. Musteri hizmetleri süre veriyor ama süre gecmesine ragmen ne bilgilendirme ne de sonuç. Ben peşinden koşuyorum iki tarafa da yazıyorum. Kalite yerlerde iki firmada da. Bu arada turknet bölgede calisma yapmis oyun aciliyor ama pocket loss oynatmicak seviyede 50 uzerinde seyrediyor. P.tesi artik bir baska firmaya gecmeyi düşünüyorum. Tavsiyesi olan var mi?

Edit: Turknet e evraklar 18Nisan saat 18:49 da ulaştırılmış. @Millenicom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessar86 -- 19 Nisan 2020; 10:29:46 >
  • elessar86 kullanıcısına yanıt
    Aşırı umursamaz ve ilgisizler bu konuda.

• Millenicom Upload kotası varmış, 20GB kotadan sonra upload 4 Mbps'den 2 Mbps ye düşüyor. Belki bu kotaya takılmayacağım ama "gerçek sınırsız" derken bundan pek bahsetmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: interwap

Millenicom Upload kotası varmış, 20GB kotadan sonra upload 4 Mbps'den 2 Mbps ye düşüyor. Belki bu kotaya takılmayacağım ama "gerçek sınırsız" derken bundan pek bahsetmiyorlar.
    @Alper Karaer - Millenicom Bey doğru mu bu?
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bizde upload kotası yok. Bunu uygulayan çok büyük bir servis sağlayıcı var, heralde onla karıştırdınız.

• turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Değil

• Linkte bu bilgiye dayanarak yazıyorum. Farklı durum varsa düzeltin lütfen.
    quote:

İnternet paketlerinin upload (yükleme) hızı kaçtır?

50 ve 100  Mbps’ye kadar olan paketlerde  upload hızı 20GB’a kadar 4 Mbps, 20 GB kullanım sonrasında ise 2 Mbps'dir.  

Hocam benim upload 20 gb ı geçti fakat herhangi bir düşüş yaşamadım.Hala 3.80 alıyorum.Şu an 8 e çıkartılmasını bekliyorum bende türk telekom altyapısı olduğu için.O da gelirse şu 1.5 ay hoş olur :D (Kalıcı olmasını bende isterim tabii)

şöyle değerleri de salayım senin için.Şu ana kadar 6-7 günde 30 gb upload yapmışım ama değerler bunlar
    WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanKy123 -- 19 Nisan 2020; 13:15:47 >

• FurkanKy123 F kullanıcısına yanıt
    Millenicom da da millet yavaş yavaş hız ping sorunu yaşamaya başlamış son günlerde. Orası da mı çöktü nedir

• Hocam bende bir problem olmadı ya.Sadece dün akşam bi dalgalanma oldu warzone'da oyun için pingim 100 e çıktı.Onun dışında bir problemim olmadı şu ana kadar.Eğer olursa 3 ay bekler farklı iss ye geçerim.Ama henüz böyle bir şeyi düşünmüyorum
    Son upload hızı artışıyla gelen yeni bir uygulama mı ekiple netleştirip hafta içi size kesin dönüş yapayım. Yoksa web sitesine şehven mi yazılmış inceleteceğim.

Packet loss fazla yoksa sıkıntı yok. Ping olabilir zaten oyun yoğunluğu vs ile ilgili.

Ana konuda yavaş yavaş şikayetleri görmeye başladım da. Orasıda patlamasın bari ya.

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Ha yok yok ping çıktı sadece packet loss sadece uçak videosu gelince yüzde 5 oyun tamamen başladıktan itibaren 0 bende

Ortalama benimde şuan o şekilde. Packet loss sadece uçakta %1-%3 arası dalgalanıyor. O da etki etmiyor zaten genel olarak oyuna. Oyunla alakalı olsa gerek.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.