Şimdi Ara

WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
4
Favori
13.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben Kullanırken günün her saati sıkıntılı idi. Sabah-Akşam-Gece değişmedi hiç.
  • Arkadaşlar Millenicoma Turknetten geçerken de birisinin kodunu kullanıp 1 ay bedava hakkından yararlanabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jenga54 kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar selamlar. packet loss sorunum çözüldü hatırlarsanız ama bu sefer de akşam vakitlerinde internet leş gibi hızlara düşmeye başladı ve deli ping yiyorum oyunlarda. bu yüzden de 1 haftalık aboneliğimi cayma hakkımı kullanarak iptal ettireceğim. cayma hakkı için iptal dilekçe örneği olan var mı elinde?
  • NOCHIMERA kullanıcısına yanıt
    Haydaa.

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Benimkide patladı bu akşam 😂😂 Yahu talihim yok bahtım kara.Şimdi ben iss değiştirmeye kalksam portu kaybedeceğim di mi?

Böyle rezillik olmaz gerçekten. Akşam 8 den sonra 10 mb ye düşüyor resmen. Yoğunluk vs anlamam ben. Tam para veriyorsam tam destek almam lazım. Lossdan kurtulduk bu sefer de 150 Ping var. Oynanmıyor. 35 MB ttnete geçeceğim bıktım su taahhütsüz firmaların leş işlerinden

• Ben de superonline'dan geçiş için başvuru yaptım bakalım nasıl bir süreç bekliyor içimden bir ses rezil kepaze bir nakil dönemine gireceğimi söylüyor ama 5mb internetten iyidir diye düşünüyorum.
    Vay arkadaş. Orayıda çökerttiniz. Normal de oyun için 1mb bile olsa oynaması lazım. Ping olayı farklı.

• FurkanKy123 F kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Evet bundan sonraki geçiş ancak kapatıp açma şeklinde olur. Port gider.

Türk Telekom sizin TC numaranız üzerinden taahhütlü kampanyalara sokmuyor yalnız. 3 ay bekleme süresi var geçiş hakkınızı kullandığınız için. Sadece taahhütsüz tarifeleri veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 20 Nisan 2020; 7:15:22 >
  • Sadece warzone mu? Sea of thieves de forza horizon 4 de hem ping yüksek hem de packet loss var. Onu gectim brawl stars mobil oyununda, pubg mobileda bile lag ve packet loss var. Ayrıca her gün internet kesiliyor modemi kapatip acinca geliyor bazen 1-2 saat sonra geliyor. Ayrıca hattım 100mbps desteklemesine rağmen 4mbps upload desteklemesina rağmen 86/2mbps veriyorlar. O da kesiliyor. Arkadaş bu firma nasıl bu kadar kalitesiz hale geldi? Üstelik yoğun olan saatlerde de değil sadece, şu an saat 4.46 ve ben mobil oyunları 4g üzerinden oynuyorum. Önemli işlerimi de 4g üzerinden yapıyorum (online ders, sınav, alışveriş vs.). Evde sabit interneti şu an sadece Youtube için kullanıyorum başka da bir işe yaramıyor. Ucuz falan da değil. Şu salgın döneminde ne olur ne olmaz diye kapatmıyorum, en geç Haziran sonu Temmuz başı kapatıp kurtulacağım.

• Saydırdığınız Hangi iss hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 20 Nisan 2020; 7:8:35 >
  • Turknet tarafında, 35 lik paketlerinde upload i yükseltildi. 6 mbpss e yükseltildi. Milleni de durum nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

Saydırdığınız Hangi iss hocam ?
    Tabi ki Turknet, 2017'de bu yıl içerisinde YAPA'ya geçeceksiniz diyen Turknet.

3 ay beklerim ya o zaman problem değil 😂😂

Hangi İSS den hangi İSS e geçiş yapmıştınız?Bu 3 Ay muhabbeti ne?

• Jenga54 kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrar geçiş için 3 ay beklemek gerekiyor.Ben çok memnundum ama son 2 akşamdır patladı.Çözülmesini bekliyorum valla

Merhaba, yaşadığınız performans sorununu arkadaşlarımın kontrol edebilmesi için test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
    Hangi İSSten hangisine gecmistiniz simdi ben 4 aylik Turkmet kullanicisiyim diyelim Turknet begenmedim Millenicoma gectim 1 ay oldu kullanali sorun cikti Netspeed geçmek istesem 2 ay beklemek zorunda miyim

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.