Şimdi Ara

WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
4
Favori
13.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canım millenicom işlerine @millenicom bakıyor. Sen bi sakin ol, otur bi soluklan istersen :D
  • Jenga54 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Kapatıp geçiş yapmak zorundasınız. TC numaranıza ait son 3 ay içerisinde geçiş işlemi olmamalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Peki geçişlerdede 15 günlük iptal geçerli mi ? Tam hatırlamıyorum ama yeni bağlanan İSS ler için 15 gün içerisinde ücretsiz çıkış sağlanabiliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fark etmiyordur bence. Geçiş işlemi yapıldıktan sonra 15 gün vs.

• turuncu_ kullanıcısına yanıt
    İyice şaşırdı yav buda

• turuncu_ kullanıcısına yanıt
    hahaha hiç güleceğim yoktu :D
    hmm yani 0-15 sorun değilde 16.günü gördün mü 74 gün geçiş işlemi için beklemek sıkıntılı bir durum.Şu kapatıp açma olayı nedir kurulum ücreti tekrardan ekleniyor mu yoksa kurulum ücreti almadan halletme olayı var mıdır?Adamlar ankastreden tekrar mı uğraşacaklar o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    15 günde olsa değişen birşey olacağını sanmıyorum. İptal ettiğiniz de direk port ve hat kapanır. Yeniden bağlantı ücreti ve ankastre bağlantısı gerekir.

Ücretsiz yapılabilme şansı zannetmiyorum. Ancak kampanya dahilinde millenicom 5₺ aylık ek demişti bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 20 Nisan 2020; 20:7:24 >
  • Bugün sorun yaşayan var mı oyunda millenicom ile yine.

• iyi mi kötü mü millenicom pek anlayamadım . Teknik olarak biri bize açıklama şansı var mı millenicom türknetten şundan şundan şundan dolayı daha iyi şeklinde ? Bağlantı kalitesi açısından vs ? 4 sene kütahya merkezde ufak tefek sorunlar hariç neredeyse sorunsuz türknet kullanıyordum ama tayin çıktı gittiğim yere nakil edelim dedik 14 günde nakil edemediler sonra kapatıphttps://forum.donanimhaber.com/internet-baglantisini-16-gundur-saglayamadik--143003631 burada yazdığım nedenlerden dolayı tekrar bağlatalım dedik malesef hala çözüm yok . Millenicom yetkilileri bizi bu konuda bilgilendirme şansı var mı acaba ? BAğlantı kalitesi tamamen kullanım yoğunluğu ile mi alakalı ?türknet yerine millenicoma geçmeli miyiz ?

• Hocam bu çok derin bir konu ya :D Şimdi altyapı problemliyse zaten iss lere sürekli sövenler var ama altyapısal sorunlar oluyor bunu iss e yıkmamak lazım turknette son zamanlarda twitter üzerinden hızlı bir şekilde problemini çözeiliyorsun o iyi olmuş ama ben 4 yıldır turknet kullanıcısıydım ufak tefek şeyler haricinde problemim yoktu bu warzone problemi çıkınca millenicoma geçtim turknet te akşam internet yavaşlaması gerçekten var ama bir okadar müşterisi çok fazla belki yetişteremiyordur bu fiyatlara, millenicom ücreti bi tık daha fazla ve telefon paketi yok bunun karşılığındada akşam yoğunluklarıyla biraz daha başa çıkabilen bir yapısı var ve müşteri hizmetleri mevcut müşteri hizmetleriyle şuana kadar işim olmadı onun için yorum yapamayacağım ayrıca üyelik esnasındaki şikayetler artıyor bu tahhütsüz operatörlerin çoğunda aynı problem vardır çünkü herkes evinde bu süreçte taahhütsüz internete yönelmek isteyen çok ama bence yeni abone sürecini en yoğun atlatan turknet reklamları daha iyi ismi daha çok duyuluyor. Ben istanbuldayım millenicom 2 günde geçtim turknetten aynı şekilde bir kaç arkadaşta hızlı geçti ama şikayetler gelmeye başladı geçiş işlemlerinin uzun sürdüğüne dair hele ki şuan yeni bir internet bağlatmak turk telekom altyapısında ben çok zor görüyorum :D özellikle turknet te ya özetle hepsi aynı b*k kendi tecrübemle millenicom turknetten daha stabil.

• hocam siz iptal mi edeceksiniz çözüldü olarak yazmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emremutlu400

Hocam bu çok derin bir konu ya :D Şimdi altyapı problemliyse zaten iss lere sürekli sövenler var ama altyapısal sorunlar oluyor bunu iss e yıkmamak lazım turknette son zamanlarda twitter üzerinden hızlı bir şekilde problemini çözeiliyorsun o iyi olmuş ama ben 4 yıldır turknet kullanıcısıydım ufak tefek şeyler haricinde problemim yoktu bu warzone problemi çıkınca millenicoma geçtim turknet te akşam internet yavaşlaması gerçekten var ama bir okadar müşterisi çok fazla belki yetişteremiyordur bu fiyatlara, millenicom ücreti bi tık daha fazla ve telefon paketi yok bunun karşılığındada akşam yoğunluklarıyla biraz daha başa çıkabilen bir yapısı var ve müşteri hizmetleri mevcut müşteri hizmetleriyle şuana kadar işim olmadı onun için yorum yapamayacağım ayrıca üyelik esnasındaki şikayetler artıyor bu tahhütsüz operatörlerin çoğunda aynı problem vardır çünkü herkes evinde bu süreçte taahhütsüz internete yönelmek isteyen çok ama bence yeni abone sürecini en yoğun atlatan turknet reklamları daha iyi ismi daha çok duyuluyor. Ben istanbuldayım millenicom 2 günde geçtim turknetten aynı şekilde bir kaç arkadaşta hızlı geçti ama şikayetler gelmeye başladı geçiş işlemlerinin uzun sürdüğüne dair hele ki şuan yeni bir internet bağlatmak turk telekom altyapısında ben çok zor görüyorum :D özellikle turknet te ya özetle hepsi aynı b*k kendi tecrübemle millenicom turknetten daha stabil.
    2020 de 16 mbps internet bağlatmak için çektiğimiz çileye bak arkadaş :) Al birine vur ötekine yazık gerçekten. Btk ya şikayet yazdım ben . Bakalım ne olacak ?

• emremutlu400 kullanıcısına yanıt
    sorun çözüldü zaten onda sorun yok. akşamları çok yüksek ping değerleri var ve hız 10-15 mbps hıza düşüyor 88-90 dan
  • Arkadaşlar peki millenicomda turknet gibi cgnat mı kullanıyor?

• Batuhan022 B kullanıcısına yanıt
    Evet cgnat sız operatör bulmanız imkansız gibi statik ip dışında.

Turk telekomda mı aynı?

• Batuhan022 B kullanıcısına yanıt
    Tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan022

Turk telekomda mı aynı?
    TT Fiber konusundaki arkadaşlara danışabilirsiniz. Daha doğru bilgiler alabilirsiniz.
    Merhaba, tekrar farklı bir servis sağlayıcısına geçiş yapmak isterseniz bekleme süresi 90 gündür.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.