Şimdi Ara

WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
4
Favori
13.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hattınız oyun modunu kaldırmıyor nasıl bir cevap?
    oyun modunu kaldırmıyorsa ne demek yahu? santrale uzağım diye.

ne anlamı var o zaman? pm üzerinden yazdım size.
  • Fiber kullanıcısı online :D
  • nutz kullanıcısına yanıt
    Ben bunu anlamadım...
  • Arkadaşlar packet loss mevzusu nedir. Bu aralar Millenicom da bendede ping yükselişi oluşuyor. Etkisi varmıdır pinge?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.speedtest.net/result/9326211960.png Millenicom geçmek isteyenler tekrar düşünsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan millenicom da patladı. 😑

• Millenicom basvurumu iptal ettim. Turknet le aralarındaki hata kaynakli sebeplerden dolayi üyelik bir türlü yapılamadı. Millenicom musteri hizmetleri detayli bilgi vermiyor verdikleri bilgiler de sağlıklı değil. Şuan varolan altyapı bu yoğunluğu kaldirmadigi ortada. 11 gün boşuna bekletildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    patladı tabi. pişman oldum geçtiğime. şimdi geçiş de yapamam baska yere hat kapanır diye....
  • NOCHIMERA kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    ayrıca packet loss sorunu da basladı şaka gibi :))
  • NOCHIMERA kullanıcısına yanıt
    Yağmurdan kaçarken dolu misali olmuş. Başka sorun yaşayan yok sanırım ama yoksa yazarlardı.
  • Malesef millenicom da patladı. İnternet rezil durumda paket kayıpları mı ararsın dalgalanmalar mı ararsın. Bugün birden bire başladı ve düzeltmiyorlar! @millenicom

• Ne sorunmuş arkadaş. Hepsi patlıyor.

• Netgalaksi nasıl acaba. Bilgisi olan var mı ?

• Millenicom'a yeni bağlantı işlemlerine başlamıştım cidden hız ve packetloss sorunu mu var? Hiç boşuna yeni bağlantı ile uğraşmayayım
  • FearDive kullanıcısına yanıt
    hocam şöyle söyleyeyim ilk gün güzeldi ama 1 haftadır gün boyu internet hep dalgalanıyor. ping yüksek oyunlarda. packet loss yaşıyorum sürekli. destek kaydı açıyorsun sorun yok diyorlar. TTnet'e geçeceğim ben. türknetten geçmiştim bir de bu sorunlar var diye...
  • Şuan Türk Telekom kullanan arkadaşımda oyuna bağlanamıyor.

Bende oyun açılıyor fakat pingler çok fazla. Packet loss yok ama ping 100 üstü. Oyun nanay herhalde.

Apex de sorun yok ikimiz de de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 23 Nisan 2020; 22:54:7 >
  • Bende packet loss vardı şuan yok olmuş durumda turknetteyim hala bazen denk geliyor loss oluyor o maçtan çıkıp başka maça girdiğimde olmuyor oyun cod warzone bu arada

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.