Şimdi Ara

WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
4
Favori
13.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millenicom güzel bir hamle yapınca Türknet hemen tutuşmuş aahaha :) tebrikler arkadaşlar.
  • Vodafone.net 50/4 paketteyim şimdiye kadar hiçbir oyunda sorun yaşamazken Cod:Warzoneda yüzde 80losslarda idi. Ne yaptıysam çözüm bulamadım, beraber girdiğim arkadaşlarda sorun yoktu. En son vpnle almanyaya falan bağlandım loss bitti ama orda da ping oluyor. Oyundan soğudum en sonunda bıraktım.
  • Son durumlar nasıl. Bayağıdır ses seda çıkmıyor.

Bende geçtiğimden beri sorun yok hala daha da.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar şikayet ediyor fakat ben geçtiğimden beri memnunum ping ve hız konusunda geçiş işlemi 2 gün sürdü bazılarımız şanslı herhalde :D
  • Arkadaslar vodafone fiber baglantim gerceklesti. Packet loss olayi gitti ping 60-70 arasi. Oyunu oynamak isteyen varsa altyapisi lokasyonuza en iyi veren saglam sirkete gecsin beklemek fayda getirmiyor. Millenicomla basladik nasip Vodafone mus. Saygılar

WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessar86 -- 28 Nisan 2020; 16:40:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elessar86 kullanıcısına yanıt
    Vodafoneda da cogent kullandığı için pocket loss sorunları oluyormuş diye duymuştum. Umarım yaşamazsnız.
  • Arkadaşlar Haste'in bedava sürümüyle oyuna rahat giriyorum. 60 70 ping, sıfır packet loss veriyor. Sınırsızmış, NAT type: Strict vermesi dışında sorun görmedim. Oyun kolay buluyor.
  • EyesOnYou-TR kullanıcısına yanıt
    Evet ancak arada gir çık yapmak gerekiyor maalesef. Bazen sıkıntı yaratıyor o açıdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarlonDaniel -- 30 Nisan 2020; 19:39:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EyesOnYou-TR

Arkadaşlar Haste'in bedava sürümüyle oyuna rahat giriyorum. 60 70 ping, sıfır packet loss veriyor. Sınırsızmış, NAT type: Strict vermesi dışında sorun görmedim. Oyun kolay buluyor.
    Hocam dns adresini değitirip ping durumunuza bir bakar mısınız ?
    1.1.1.1
    1.0.0.1
    dünyanın en hızlı dns adresidir kendisi.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Cogent ne

• Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Ufak bir googlelama ile bulabilirsiniz hocam.
  • Arkadaşlar ben 25 Gün önce VDSL hizmet alabilmek için Türknet'e geçtim.(İyi halt ettin dediğinizi duyar gibiyim.) Ama adamlar 25 gündür ne sabit telefon aktivasyonunu ne de VDSL geçişimi yaptılar.(Telefon hattını bağlamadan yapılmıyor biliyorum).20 Nisanda yasal süreç 4 gün demişlerdi telefon aktivasyonu için.O gün bugündür 12 gün geçti aradan hala tık yok.BTK falan da hikaye devlete zaten güvenmiyorum hiçbir konuda.

Sormak istediğim millenicom'a geçsem aynı şeyler olur mu bekler miyim yine ? Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Şimdiden teşekküler ve bir kez daha Turknetin allah belasını versin.
  • TürknetMağduru T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, telefon ve internet başvurunuz onaylandı. Paket değişikliğinizi de yaparak size bilgi vereceğiz.
  • Ücretsiz kodunu girdim geçiş işlemlerini başlattım teşekkürler :)

• Arkadaşlar, fiber internet dün bağlandı modem bir kaç el COD attım, hem warzone hem de multi, ping 60-70-80 arası dalgalanma oldu.. Daha önce superbox ım vardı onda 100 ün altına düşmüyor du ping. Hem superbox hem de yeni fiber internetim de pocket loss %0 alıyorum onda skntı yok. Sormak istediğim ülkemiz standartların da aldığım bu pingler yani 60-70-80 bandı normalmi? Yoksa kötümü?

• quote:

Orijinalden alıntı: acrimanious

Ücretsiz kodunu girdim geçiş işlemlerini başlattım teşekkürler :)
    hayırlı olsun packetloss sorununuz çözüldümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

Arkadaşlar, fiber internet dün bağlandı modem bir kaç el COD attım, hem warzone hem de multi, ping 60-70-80 arası dalgalanma oldu.. Daha önce superbox ım vardı onda 100 ün altına düşmüyor du ping. Hem superbox hem de yeni fiber internetim de pocket loss %0 alıyorum onda skntı yok. Sormak istediğim ülkemiz standartların da aldığım bu pingler yani 60-70-80 bandı normalmi? Yoksa kötümü?
    60-70 ping mükemmel sayılır ben türkiyede aşşağısında oynayan görmedim zaten genel itibari türkiye sıkıntılı bağlantı var oyuncu arkadaşlarımla aynı anda ping yiyorum farklı şehirlerde olmalarına rağmen ben genelde 100 ile oynuyorum nadir 90 nın altında oynadığım oluyor mesela bir oyunda 250 ping olurken ölüyoruz tekrar yeni oyuna başladığımızda 100 pinge düşüyor tamamiyle server a bağlıyorum

• Turknet VAE VDSL kullanıyordum 2 hafta önceye kadar Statik IP'm vardı warzone'da NAT veya paket kaybı yaşamadım hiç şimdi TT'deyim yine Statik IP bunda da yaşamıyorum. Turknette 90-98 ping falan oynuyordum TT'de 70-78 civarı. Konum Bursa/Nilüfer.
  • emremutlu400 kullanıcısına yanıt
    Ben en son oynarken loss problemim yoktu. İSS değiştirmemin başlıca sebebi Türknetin yorumları oldu. Şu anki internetimde ise ara ara kopmalar oluyor. Sebebi sanırım modemi resetlemeden sadece modemin arayüzüne iss kullanıcı adı ve şifremi girmem.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.