Şimdi Ara

WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
4
Favori
13.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nadiren losslu server gelmeye başladı hemde 10 maçın 1inde falan düzelttiler sanırım turknette

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gece diyecekler için öğle saatlerinde oynadım baya bi maç atıp buraya yazdım yanlış bilgi vermemek için

• Batuhan022 B kullanıcısına yanıt
    Sabah denicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batuhan022 B kullanıcısına yanıt
    Fortnite'da durum daha beter oldu. Losslar arttı oyundan atma da sıklaştı... İlginç cidden. Bir de ping baya coştu son 2-3 gün. Daha ne kadar coşacak bilemiyorum. 80 üstü görmem umarım.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Ben sırf warzonede loss oluyor diye oyunu aldım multi oynarken aklıma geldi bi deneyeyim dedim ve bu sonucu aldım sanki oyunu almamı bekliyolarmış gibi hissettim 😀

• 22.30 - 02.30 arası ben oyundayım.
    Türk Telekom kullanan kim bugüne kadar ilk kez sorun çıkan arkadaşım 11.30 gibi bağlanabildi. Açılışta connect failed hatası alıyordu. Bende arada kapattıp açtım sorun yoktu.

Yarından itibaren de 3 gün bütün Multiplayer modlar yine açık olacak.

• sabahın beşi oyunu denedim paket loss yoktu akşam test edip tekrar bildiride bulunurum.
    not : normalde saat fark etmeksizin %0-10 arası paket loss alıyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet kullanan cod warzone packet loss sorunu başlığına yazarsanız sevinirim. Geride kalanlar olarak süreci ordan edip, bilgi paylaşımında bulunuruz. Burda iss karışık olduğu için ayırt etmek zor olabiliyor.
    Not: Bende packet loss bu saatte yüzde 50. Hiç düzelmedi

• Herkese günaydın aradığım konuyu yani bana yardımcı olabileceğini düşündüğüm saygıdeğer forumdaşlar bu konudaymış ta haberim yokmuş :))

Arkadaşlar Türk Telekom fiber altyapısı yeni çekildi binaya.. Buna uygun olan en düşük ping değerlerini veren internet sağlayıcısı hangisi ya da hangileridir? Bende ps4 de online oynuyorum. Özellikle warzone. Dairelere kablolar çekilecek pazar günü teknk servis tarafından.. Şimdiden araştırmaşara başlayayım dedim. Bir kaç mesaj okudum konuda Türknet kullananlar bayagı var sayısı.. Ve şu sıralar şikayetçiler. Bulaşamasam mı acaba Türk net e?

• HAYDİ TURKNET Lİ İPTAL ET 1 AY SEN 1 AY BEN BİRBİRİMİZE DUA EDELİM

Tarih: ...../...../.......

TURKNET İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE,

Aşağıda numaralarını belirttiğim sabit telefon ve internet hizmetimin ......................... sebeplerden
    dolayı iptal edilmesini talep ediyorum.

Ad, Soyad/Unvan:
    Telefon No/Abone No:
    İmza:

Dilekçedeki gerekli alanları doldurduktan sonra dilekçenizi ve önlü arkalı kimlik fotokopinizi 0 212
    216 55 60 numaralı faksa veya aşağıdaki adrese göndermeniz halinde gerekli işlemler başlatılacaktır.
    Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi Torun Center A Blok No: 74 A/89 Şişli/İstanbul
    (Ad-soyad/Unvan, Abone No ve İmza alanlarını doldurmayı unutmayınız.)

• quote:

Orijinalden alıntı: elessar86

Turknet den geçiş için 12Nisan sa basvurdum henüz geçiş işlemi tamamlanmadı. Yagmurdan kacarken doluya mı tutulucaz yoksa. Musteri hizmetleri süre veriyor ama süre gecmesine ragmen ne bilgilendirme ne de sonuç. Ben peşinden koşuyorum iki tarafa da yazıyorum. Kalite yerlerde iki firmada da. Bu arada turknet bölgede calisma yapmis oyun aciliyor ama pocket loss oynatmicak seviyede 50 uzerinde seyrediyor. P.tesi artik bir baska firmaya gecmeyi düşünüyorum. Tavsiyesi olan var mi?

Edit: Turknet e evraklar 18Nisan saat 18:49 da ulaştırılmış. @Millenicom
    Aynı şey benim de başıma geldi. 12 Nisan'da TürkNet'ten Millenicom' geçmek için başvuru yaptım. Evrakları getirdiler imzaladım. Kimlik fotoğraflarını çektiler vs. Sonrasında aktivasyon ekibi sizinle iletişime geçecek ve kullanıcı adı şifre verecek dendi. Ama 12 gün geçmiş hala arayan soran yok. 12 gündür defalarca arayıp aciliyet belirttim, kayıt oluşturdum ancak kesinlikle taşıma işlemini gerçekleştirmiyorlar. TürkNet tarafında problem olduğunu söylediler. Telefon hattımda hata oluşmuş. TürkNet'in onay vermediğini filan söylüyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım artık. TürkNet benden iptal dilekçesi bekliyor ancak ben hizmet sonlandırmayacağım, sadece taşıma işlemi gerçekleşecek. Millenicom da sizin bir şey yapmanıza gerek yok taşıma işlemlerini biz sizin adınıza üstleniyoruz diyor. Ama 12 gündür gerçekleşmeyen bir aktivasyon sürecinin ortasında kaldım. Oyuna mobil datadan bağlanıyorum ama bu kalıcı bir çözüm değil. Mobil data dayanmaz çünkü. Önerisi olan var mı?

Edit: Millenicom başvurumu iptal ettirdim. TürkNet'in problemi çözmesini bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermancelik -- 24 Nisan 2020; 14:14:42 >

• ermancelik E kullanıcısına yanıt
    Telefon hatti ile ilgili bir problem varmis bana da soylenen bu millenicom tarafindan. Ben uyelik surecimi iptal ettim vodafone fiber e gectim kurulum bitti 24 saat icinde aktif olmasini bekliyorum. Aramam ve kurulum bitmesi 2 gun içinde oldu Millenicom basvuru ve iptal süreci 12 gün sürdü! Telefon hattinin adıma kayıtlı olmadigi bilgisini verdiler bana en sonunda. Turknet iptal ederken onu da sorgulucam nasil oluyor bu iş gerçekten de yapılabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirket34

HAYDİ TURKNET Lİ İPTAL ET 1 AY SEN 1 AY BEN BİRBİRİMİZE DUA EDELİM

Tarih: ...../...../.......

TURKNET İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE,

Aşağıda numaralarını belirttiğim sabit telefon ve internet hizmetimin ......................... sebeplerden
    dolayı iptal edilmesini talep ediyorum.

Ad, Soyad/Unvan:
    Telefon No/Abone No:
    İmza:

Dilekçedeki gerekli alanları doldurduktan sonra dilekçenizi ve önlü arkalı kimlik fotokopinizi 0 212
    216 55 60 numaralı faksa veya aşağıdaki adrese göndermeniz halinde gerekli işlemler başlatılacaktır.
    Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi Torun Center A Blok No: 74 A/89 Şişli/İstanbul
    (Ad-soyad/Unvan, Abone No ve İmza alanlarını doldurmayı unutmayınız.)
    Bunu kesinlikle yapmayın. Taşıma yapın, yoksa çok beklersiniz. Yeni geçeceğiniz firma zaten sizin adınıza eskisini iptal ediyor.

• XaViEsTa kullanıcısına yanıt
    Aman ha uzak dur. Türk Telekom fiber alma şansın varsa sakın kaçırma, sakın pahalı diye düşünme, yoksa çok eziyet çekersin.

• FrtTR kullanıcısına yanıt
    Hocam benim amacım Turknet den insanların soğuması. Yoksa vae alt yapısındayken tabii ki de mantıklı olan taşımadır. Bağlantı ücreti vesaire de ödemezler.

• elessar86 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da benzer bir açıklama yapıldı. Benim millenicoma geçişim 2 günde tamamlandı ve gayet iyi gidiyordu. Dün sabah birden bire internet çok kötü hale geldi. Aradığımda türkmet’in telefon hattını iptal etmesinden kaynaklandığını söylediler ve yalın internete geçireceklerini söylediler. Bugün internet biraz daha toparladı ama ilk hafta gibi iyi değil. Şikayetim devam ediyor. @millenicom

• quote:

Orijinalden alıntı: FrtTR

Aman ha uzak dur. Türk Telekom fiber alma şansın varsa sakın kaçırma, sakın pahalı diye düşünme, yoksa çok eziyet çekersin.
    Hocam TT u övdünmü? Sövdünmü? Pek anlayamadım :)

Edit:

Şimdi anladım hocam Türknet sövülmüş TT övülmüş eyvallah :) aslında işin uzmanı TT pek tabii onlardan almak mantklı. Bakalm karar vermek için vaktm var daha.

Peki siz kullandınız ya da kullanıyormusunuz TT fiber sağlayıcıdan? Ping ve pocket loss olayları nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 24 Nisan 2020; 20:21:16 >
  • XaViEsTa kullanıcısına yanıt
    Maalesef altyapım fiber desteklemiyor, olsa kesinlikle kullanırdım o sebeple kaçırmayın dedim. Kullanan arkadaşım var hiçbir oyunda sorun yaşamadı yıllardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrtTR

Maalesef altyapım fiber desteklemiyor, olsa kesinlikle kullanırdım o sebeple kaçırmayın dedim. Kullanan arkadaşım var hiçbir oyunda sorun yaşamadı yıllardır.
    Tekrar tşk ederm tavsiye için hocam.

• Apex Legends'da da bu sorun var. Felaket ping ve packet loss oluyor. Buda yetmezmiş gibi CRC sorunu çıktı. Evdeki tesisat yeni, saha dolabı 5m mesafede...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.