Şimdi Ara

WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
4
Favori
13.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende öyle düşünüyorum.İnşallah bir sıkıntı çıkmaz 😂 Şu an tek problemim upload hızımın bir türlü 8mbps ye çıkmayışı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FurkanKy123 F kullanıcısına yanıt
    Benim upload ile işim yok. 3 işimi görüyor. Zaten şirkete gönderdiğim dosyalar Office olduklarından şuan iyiyim yani.

Oyunu açtığımda sorun yapmasın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 19 Nisan 2020; 13:38:5 >
  • Teşekkürler Alper Bey :) Yine şak diye gelip şıp diye çözdünüz olayı (diğer mevkidaşlarınızın aksine :D)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper_Karaer

Son upload hızı artışıyla gelen yeni bir uygulama mı ekiple netleştirip hafta içi size kesin dönüş yapayım. Yoksa web sitesine şehven mi yazılmış inceleteceğim.
    35 lik pakettede benzer.
    Kısaca durum şu görünüyor :https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-upload-hizlarina-akn-geldi--133354907

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Tek bir PoP noktasında yakında çözülecek bir kapasite sıkışması var. Bu POP’tan bağlananlarda sınırlı miktarda olabilir. İstanbul Acıbadem PoP noktası.

• Herşey çok güzel hocam. İlginiz vs ama. Gerçekten Türk Telekom ile aranızdaki iletişim problemlerini çözmeniz gerekmekte.

Başımdan geçen olayı anlatayım. Türk net i iptal edip başvuru yaptım. Türk Telekom ekipleri geldiğinde binaya Türknet hala aktif idi ve VDSL olarak. Sizde ki arkadaş beni aradı ve VDSL olarak kayıt aldı. Orada görmesine ve benim hat VDSL olarak aktif olduğu halde veremeyecekleri söyleyip aradaki sorun için benim halletmek gerektiğini söylediler. Böyle bir işleyiş saçmalığı olamaz kusura bakmayın.

Bu tarz olayların çözülmesi gerekiyor. İyi günler.

• interwap kullanıcısına yanıt
    FurkanKy123 F kullanıcısına yanıt
    Bu uygulama ttnette uzun süredir var ama milleni'de yok. Olsaydı dh sayfalarında gömerlerdi zaten. Milleni sayfasına baktığımda böyle bir konu göremiyorum.

Edit:

Ki @FurkanKy123 çoktan kotayı geçtiğini ve hızının inmediğini belirtmiş.
    donanımhaber forum
    WARZONE PACKETLOSS SORUNU ALTERNATİF ÇÖZÜM VE MİLLENİCOM'A GEÇİŞ İŞLEMLERİ » Sayfa 11 - 18
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142975477

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 19 Nisan 2020; 15:4:9 >

• turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunun çözümü için network ekibimiz çalışıyor ve kendileriyle bu durumu takip ediyorum. Sorunu çözümü için bir gelişme olması durumunda bilgi vereceğiz.
  • elessar86 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, geçiş başvurunuz bize 18.04.2020 18:43' te iletilmiş. İlgili arkadaşlarım başvuru evrağınızı kontrol ederek geçiş işlemine onay verecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bu masal eskimedi mi artık ya? txt dosyasından kopyala yapıştır yapıyorsun yazmıyorsun bile şu cevabı.
  • Selamlar,

Kesinlikle bizde upload’da akn uygulaması yok. Web sitesine yanlışlıkla yazılmış. Hatayı yapan arkadaşı uyardım düzeltecek.

Upload’a akn uygulayan firma var mı derseniz evet var. Firma seçerken iyi araştırın.

• Şükür bugünde sorunsuz 4 el plunder attık ardından Bu sefer de elektrikler gitti :)
  • Bugün hiçbir sorun yok çok enteresan

• ukisla7 kullanıcısına yanıt
    çözüldüler mi dersin ?
    Hangi iss için çözdüler demek istediniz?

• MarlonDaniel kullanıcısına yanıt
    Sorunlu olan Türknet vardı gördüğüm benim, onun için dedim.
    Packet loss var maaleef. Eskisi gibi 3000 lerde değil ancak oyun oynanacak düzeyde de değil öyle söyleyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

çözüldüler mi dersin ?
    Saat 10dan sonra bakmak lazım bide

Fortnite'da bi gelişme yok. Hala loss hala loss :D
  • MarlonDaniel kullanıcısına yanıt
    Arkadaş yazınca şey ettim ya... bir ihtimal ama yemedi demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 19 Nisan 2020; 18:59:4 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.