Şimdi Ara

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
9
Favori
32.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunun türü ne oluyor oyunu öncesini hiç oynamadım ama bunda online coop olrusa orjina lalıcam müthiş gözüküyor bu tarzda başka oyun varmı grafikleri oynanabilir seviyede olsa yeter.RA 2 misal bu türe giriyormu ? RA2 çok severek oynarım grafikleride gözüme full hd geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Arkadaşlar bu oyunun türü ne oluyor oyunu öncesini hiç oynamadım ama bunda online coop olrusa orjina lalıcam müthiş gözüküyor bu tarzda başka oyun varmı grafikleri oynanabilir seviyede olsa yeter.RA 2 misal bu türe giriyormu ? RA2 çok severek oynarım grafikleride gözüme full hd geliyor

RA2 bu türe girmez RA2 stratejidir, bu Rpg.

Oyunun sesleri çok çok hoşuma gitti telsiz konuşmalarına bayıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 12 Şubat 2013; 12:59:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Arkadaşlar bu oyunun türü ne oluyor oyunu öncesini hiç oynamadım ama bunda online coop olrusa orjina lalıcam müthiş gözüküyor bu tarzda başka oyun varmı grafikleri oynanabilir seviyede olsa yeter.RA 2 misal bu türe giriyormu ? RA2 çok severek oynarım grafikleride gözüme full hd geliyor

Co-op yok bunda. Single player baştan sonra. Bildiğin RPG bu, sadece savaşları sıra tabanlı oluyor. Takım savaşı arıyorsan yenileriden Jagged Alliance ve Xcom:enemy Unknown'u deneyebilirsin ama eski versiyonları daha iyidir bu oyunların.

İlla co-op olsun diyorsan Commandos var en yakın.
  • http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2/posts/412225

inXile oyundaki kamera sisteminden, HUD özelliklerinden ve keyword dialogue system den bahsediyor.

Özellikle keyword leri koruyup üstlerine tıkladığınızda tam cümle hallerini görme özelliğini çok beğendim. Oyun videosunda eksikliğini hissettiğim tek şeydi, karşıdaki arkadaş 5 dakika konuşuyordu, bizim Ranger beyfendi zihinsel engelliler gibi bir kelime söylüyordu. İki sistemin de özelliklerini alıp birleştirmişler ve ortaya çok güzel bir şey çıkmış bence.

Oyundaki seçimlerin ne kadar etkili olduğunu görmek de sevindirici. Artık yeni nesil RPG lerde olduğu gibi iki tane farklı son yerine, oyunun her aşamasında yaptığımız seçimler sayesinde farklı senaryolarla iç içe olacağız gibi görünüyor.

• Yeni bir konsept çizimi;

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU]

"Nuke grenade" kullanan bu arkadaşlar, köşeye sıkıştılarında, "To Titan!" diye bağırıp, kendilerini(ve yakındakileri) havaya uçurmaktan kaçınmayacaklarmış.

Üzerinde US Army yazılı elbiseye ve Arizona'da Titan base adında bir nükleer füze müzesi olmasından yola çıkarak, büyük olaslıkla oralarda bir yerde radyosyandan etkilenmiş eski ordu elemanları bunlar diyorum.
  • Bazen diyorum şöyle nükleer bir savaş çıksa post apokaliptik bi dünyada yaşasak ghoul olsam dağ bayır gezsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

Bazen diyorum şöyle nükleer bir savaş çıksa post apokaliptik bi dünyada yaşasak ghoul olsam dağ bayır gezsem.

Nükleer bir savaş çıkarsa yaşamayacağını garanti ederim
  • cihad'ın emperyal versiyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 13 Mart 2013; 22:18:39 >
  • bu bir rya olmalı... antreman için fallout tactics açıp pasları gidermek lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuros

bu bir rya olmalı... antreman için fallout tactics açıp pasları gidermek lazım...

İzlemediysen buna da göz at derim :)

• olay bitmiş arkadaş yaaa...

uykusuz gecelerr... serrvis kaçırmalar...
    toplantı şekerlemeleri... iş yerinde ayık kalmak için fazla alınan kafeinin idrardaki kokusu...

bittim ben...
  • Yeni update geldi ama pek bilgi yok, sessizliğimiz sizi yanıltmasın çok güzel ilerliyoruz diyorlar.

http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2/posts/435142?ref=activity

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU]

• Grafikerleden birisi "oyun içi videoyu vahşileştirme vakti gelmiştir, bazıları kan sosisi gibi patlayacak" diye bir tweet attı. Şöyle bir şey yolda olabilir :)

• Hocam kan sosisi falan direk çeviriyorsun hiç affetmiyorsun.
  • Çikın transleyt Büfe sosisi diyecektim, ayıp olur diye düşündüm.
  • gog da acayip bir fırsat varhttp://www.gog.com/promo/interplay_weekend_promo_120413

Fallout 1-2 ve tactics sudan ucuz kaçırmayın, antreman olur Wasteland için :)
  • gog çıktığında almıştım onları 2010 da :)
  • fallout ölüm animasyonları hala ilk zamanki etkisini koruyor ne sağlam becerdilerse artık, hala öyle gidiyor anasını satayım.

smg, shotgun ölüm animasyonları hiçbir zaman eskimeyecek yıl isterse 3000 olsun :)
  • Adamlar hayalimdeki Fallout 3'u yapmislar Oynanis, muzikler sahane. Saglam senaryosu, saglam quest leri varsa efsane olur.
  • Bi denerim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.