Şimdi Ara

WAT şirketsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • work and travel ı şirketsiz yapmanın bi yolu varmı ?

• var önce amerikadan iş bulman gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrPinkFloyd -- 22 Kasım 2012; 2:08:08 >
  • nasıl bulucaz ?
    yeşil pasaportum var faydası olurmu
  • uzun iş yeşil pasaportlada olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPinkFloyd

uzun iş yeşil pasaportlada olmaz

biraz detaylandirabilir misin sirketler cok para aliyor bu kadar parayida vermek istemiyorum o yuzden soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: propanoik

quote:

Orijinalden alıntı: MrPinkFloyd

uzun iş yeşil pasaportlada olmaz

biraz detaylandirabilir misin sirketler cok para aliyor bu kadar parayida vermek istemiyorum o yuzden soruyorum

amerikada iş bulucaksın vasıfsız wat'a uygun işleri
    sonra belli formlar var işyeri senin adına sosyal güvenlik numarası çıkarcak sigorta yapcak onları amerikada cıkarttıktan sonra
    sana yollucak aradaki işlemleri tam bilmiyorum sonra vize randevusu alcan geçersen uçak biletini vs
    amerikaya şirketsiz gidenlerin nerdeyse tamamı 2. senesi oldugu için ilk sene çalıştıkları işyerine artık onları tandııkları için şirketsiz gidiyolar
    wat yapmış arkadaşlarla konuş
    turkishwat sitesini gez bazen iş cıkabiliyo
    ama imkansız diyebilirim ilk sefer için hiç üsteleme bile
    aranı şirkete bayılcaksın tek çaresı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrPinkFloyd -- 22 Kasım 2012; 2:27:07 >

• anladim saol belki bi tanidik filan bulursam artik ya da dh de önceden gidenler yardimci olabilirse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

work and travel ı şirketsiz yapmanın bi yolu varmı ?

Sirketsiz derken tam olarak ne demek istiyorsun?

Eger burdan herhangi bir sirkete kaydolmadan gitmek istiyorum dersen o mumkun degil. Cunku work and travel programi icin ds-2019 isminde bir form gerekir. Bu formu ise Amerika'dan gonderilir ve sadece bu dedigimiz Turkiye'deki araci sirketler getirebilir. O yuzden bu araci sirketler olmadan gitmek mumkun degil..

Peki Burdaki araci sirkete az para odeyerek gitmek mumkun mu?

Evet mumkun. Bu programin adi da Self Placement. Is ve konaklamani kendin ayarlarsin. Ilk giden icin biraz risklidir. Ayrica sosyal guvenlik numaran ilk basta mevcut olmadigi icin isveren de bu yuzden pek sicak bakmayacaktir. Ayrica is bulmak zordur self olarak gidiyorsaniz. Kisacasi ilk sefer gidiyorsaniz full program ile gitmek sart gibi bir sey.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: captain89

quote:

Eger burdan herhangi bir sirkete kaydolmadan gitmek istiyorum dersen o mumkun degil. Cunku work and travel programi icin ds-2019 isminde bir form gerekir. Bu formu ise Amerika'dan gonderilir ve sadece bu dedigimiz Turkiye'deki araci sirketler getirebilir. O yuzden bu araci sirketler olmadan gitmek mumkun degil..

Evet mumkun. Bu programin adi da Self Placement. Is ve konaklamani kendin ayarlarsin. Ilk giden icin biraz risklidir. Ayrica sosyal guvenlik numaran ilk basta mevcut olmadigi icin isveren de bu yuzden pek sicak bakmayacaktir. Ayrica is bulmak zordur self olarak gidiyorsaniz. Kisacasi ilk sefer gidiyorsaniz full program ile gitmek sart gibi bir sey.

Kolay gelsin.

mrpink floy tam tesini söylemiş ama olabilir ama zor diyor

• akraba tanıdık iş ayarlasa olmazmı ?
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain89

quote:

Kolay gelsin.

http://www.mezun.com/workandtravel/work-and-travel-genel-bilgiler/work-and-travel-programina-katilmak-icin-ds-2019-belgesi-sart-mi.html
    şu linke bakarmısın bi ?

• yokmu yorumu olan
  • beyler?
  • Hala yapamayacagin kanisindayim, yapabilirsen de basim ustune...O kadar kolay degil o isler....Nasil yapilacagi konusunda bilgim yok bu mesaja da alinti yapip nasil yapildigini sorma cunku bilmiyorum...

Konunun altina surekli ileti yazmaniza gerek yok.Biliyorsak zaten cevapliyoruz gordugun gibi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 24 Kasım 2012; 0:30:45 >
  • anladım
  • Up, şirketsiz gitmek mantıklı mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.