Bildirim
Watch Dogs 2 %100 Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYINLANDI (Anonymous Çeviri) (10. sayfa)
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
Giriş
-
Evet, tahmin edebiliyorum, beklemek en zoru ama biz de elimizden geldiğince hızlı olmaya çalışıyoruz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayrama yetişir mi acaba :)quote:
Orijinalden alıntı: lagertha_lothbrok
Evet, tahmin edebiliyorum, beklemek en zoru ama biz de elimizden geldiğince hızlı olmaya çalışıyoruz... -
Agustosun 8 i gibi çıkarsa iyi olur zaten bayramda bankalar çalışmaz yamayı almak için eft göndermek sıkıntı olur bunu da unutmayalım..
Bayram dan geçilmiyor zaten ülkede sürekli tatil var. Çakal otelcilerde tatil uzatılsın diyor tabi. Bu kafa olduğu sürece düzelmez bu ülke düzelsede benim yaşımdakiler göremez heralde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dilinize destek verip eklemiyorlar diye saygısızlık yaptıklarını düşünüyorsanız oyunu almazsınız olur biter. Dünya'nın sonu değil. Tepkinizi korsanı savunarak değilde oyunu oynamayarak yapın bir zahmet. -
Yetişmesi için uğraşıyoruz :) -
Saygısızlık değil haksızlık hakkımız olan bir şeyi parasını verdiğimiz halde alamıyoruz bence siz buna avukatlık yapmayın çünkü ubisoft savunulacak en son firma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi inşallah kolay gelsin.quote:
Orijinalden alıntı: lagertha_lothbrok
Yetişmesi için uğraşıyoruz :) -
Tamam işte haksızlık yaptığını düşünüyorsanız satın almazsınız, oynamazsınız. Kimseyi savunduğum yok, sadece korsanı meşrulaştırmayın. -
Proje %85'de!! Son gaz devam! Sona yaklaştık!
-
Haydi bastırın beyler bayramdan önce başlayalım Türkçe olarak, oyunu çektim netten yamayı bekliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizlere güvendiğiniz için çok teşekkür ederiz.@Aslanleo75 @Witcher3 Lakin bir açık dünya oyunu çevirdiğimizi hatırlatmak isterim. Çeviriyi o süreye kadar bitirmek amacımız zaten, ama test süreci biraz uzun ve meşakkatli olacak. Takdir edersiniz ki size en kaliteli yamayı sunmak en büyük ilkemiz :) O yüzden biraz sabır rica ediyoruz :)
Destekleriniz için teşekkürler :) -
Dostum Mad Max'i ne zaman duyuracaksınız beklemekten ciğerimiz soldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe-92 -- 30 Temmuz 2019; 20:53:39 > -
:))
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Görkem hocam seri çeviri getir, kuruduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 30 Temmuz 2019; 21:28:30 > -
Gerek Heavy Rain gerekse bu çeviri, nazar değmesin gerçekten çok hızlısınız. Bana göre bu ivmeyle maddi manevi desteği sonuna kadar hak ediyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex59 -- 30 Temmuz 2019; 21:36:59 > -
Adamların hızı mükemmel. Kaliteleri de öyle. Pamuk eller cebe destekte bulunmak şart.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X