Şimdi Ara

Watch Dogs 2 %100 Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYINLANDI (Anonymous Çeviri) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
29
Favori
32.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda Türk lirası ile yama satın alabiliyoruz.
  • yama %99 calınıcak eğer özel bi koruma sistemi geliştirmeseniz lütfen dikkat edin link dagıtanlar sonra kavgasını cıkarmalar olmasın beleş paylaşılmazsa emeğinizin karşılıgını alır projelerin devamı getirirsinz parayı verene setup direk atarsanız 2 gune torrent forumlarında olur yama
  • Şimdi den elinize kolunuza sağlık hızlı ve kaliteli yama için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyorum dört gözle emeğinize sağlık.
  • ozgrk35k O kullanıcısına yanıt
    Yamannın parayla satılmasına karşı değilim hatta alacağım.Ama çalınacak demeniz korumaya ihtiyaç duymanız açıklama kısmındaki ''Yama, korsan ve orjinal olmak üzere iki sürümde de çalışacaktır.'' okuduktan sonra komik geliyor.Tabi korsan sürümde çalışmasından rahatsız ve şikayetçi değilim.
  • Confidex kullanıcısına yanıt
    Çalınmaması için sadece orjinal sürüme mi çıkarılmalı yani? Çalanların korsan, asla çalmayacakların orjinal kullandığına dair bir güvencemiz mi var?

• Confidex kullanıcısına yanıt
    O zaman o komik kısmı içinde yaşa insanların huzurunu kaçırma.

• Çok net yama korsan sürümde çalışmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostHope

Çok net yama korsan sürümde çalışmamalı.
    Tamam o zaman korsan olup da yamayı alamayanların ücretini yamayı yapan arkadaşlara sen verirsin NOT bende oyunun orjinali mevcut sadece sizin gibi dar görüşlü insanlara katlanamıyorum
  • Yama korsanda çalışmamalıymış siz kim oluyorsunuz arkadaşım? Önce bir haddinizi bilin bakalım. Elemanlar internetten müzik dinler, beleşe her türlü diziyi filmi izlerler, programları indirirler ama sonra buraya gelip boş beleş orjinal muhabbeti yaparlar. Hayatlarında ki tek masrafları steam de indirimden oyun almak olan tiplerden bıktık artık yemin ederim...
    Bir de G2a dan bu forumdan vs keyle gift ile oyun alırlar, ondan sonra orjinal yeaah derler güldürmeyin oğlum kendinize
    Ayrıca herkes sizler gibi ubisoft denen Türkiye ve Türkçe düşmanına para kazandırmaya meraklı değil. Siz gidin oyununa Türkçe altyazı koymayan yayıncıların oyunlarına para verin bu kimsenin umurunda değil.

Bayılın paranızı ubisoft a sonrada steam listenize bakıp tatmin olun yeter bu sizin gibilere. Çatlasanızda patlasanızda bu yama korsanda çalışacak haydi bakalım ağlayın şimdi iyi gelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 6 Ağustos 2019; 14:43:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav he he yama korsan sürümde çalışmamalıymış.Ubisoft gibi koca bir firma hala basit bir olay olmasına rağmen Türkçe dil seçeneği eklemez oyunlarına.Watch Dogs'u geçtim AC serisine ekler insan,o bile yok heriflerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Yama korsanda çalışmamalıymış siz kim oluyorsunuz arkadaşım? Önce bir haddinizi bilin bakalım. Elemanlar internetten müzik dinler, beleşe her türlü diziyi filmi izlerler, programları indirirler ama sonra buraya gelip boş beleş orjinal muhabbeti yaparlar. Hayatlarında ki tek masrafları steam de indirimden oyun almak olan tiplerden bıktık artık yemin ederim...
    Bir de G2a dan bu forumdan vs keyle gift ile oyun alırlar, ondan sonra orjinal yeaah derler güldürmeyin oğlum kendinize
    Ayrıca herkes sizler gibi ubisoft denen Türkiye ve Türkçe düşmanına para kazandırmaya meraklı değil. Siz gidin oyununa Türkçe altyazı koymayan yayıncıların oyunlarına para verin bu kimsenin umurunda değil.

Bayılın paranızı ubisoft a sonrada steam listenize bakıp tatmin olun yeter bu sizin gibilere. Çatlasanızda patlasanızda bu yama korsanda çalışacak haydi bakalım ağlayın şimdi iyi gelir..
    Gerçekten yazmayı unuttuğum keşke yazsaydım dediğim şeyi siz yazmışsınız hocam. Her yerden korsan film müzik vs indirip sonra buraya gelip korsanı eleştiren avanaklar dan harbi bıktım artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: alptunga22

Gerçekten yazmayı unuttuğum keşke yazsaydım dediğim şeyi siz yazmışsınız hocam. Her yerden korsan film müzik vs indirip sonra buraya gelip korsanı eleştiren avanaklar dan harbi bıktım artık...

Alıntıları Göster
    Vallahi bıkmayı da geçtim artık kendilerine güldürüyorlar bu muhabbetleri yapanlar. Bunlar ömürleri boyunca dinledikleri bütün sanatçıların cd lerini, izledikleri bütün belgesellerin, dizilerin veya filmlerin bluray disclerini satın almış olmaları hatta filmleride sinemada izlemiş olmaları gerekiyor. Evet bu arkadaşlardan hepsinin fişlerini faturalarını buraya atmalarını bekliyoruz

Ama tabiki de böyle biri yok dünyada. Şu forumda korsan eleştirisi yapanların en az yarısının pc sin de ki oyunlar internetten çekimdir ve onlarca dizinin sezonları hard disk lerinde yüklüdür açık ve net söylüyorum. Bu arkadaşlar nedense böyle imaj yapmaya çalışmak ve gereksiz bir kendini tatmin etme çabalarındalar enteresan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 6 Ağustos 2019; 14:59:18 >

• Sonunda teste geçti cok bekledik :)) yamanın korsana çıkmaması diye bir düşünce cok saçma kendimde orjinal ürün olmasına ragmen türkçe ye olan düşmanlığı bariz olan ubisoft bunu hakediyor hem onca dilin arasında türkçemizi koyma hemde 300 lira fiyat politikası belirle ayrıca ögrenci olan bir arkadaşımıza yamayı hediye etmek isterim bana iban bilgilerini ulaştırabilirse ödeme zamanı gelince memnuniyetle yardımcı olurum :))
  • quote:

Vallahi bıkmayı da geçtim artık kendilerine güldürüyorlar bu muhabbetleri yapanlar. Bunlar ömürleri boyunca dinledikleri bütün sanatçıların cd lerini, izledikleri bütün belgesellerin, dizilerin veya filmlerin bluray disclerini satın almış olmaları hatta filmleride sinemada izlemiş olmaları gerekiyor. Evet bu arkadaşlardan hepsinin fişlerini faturalarını buraya atmalarını bekliyoruz

Ama tabiki de böyle biri yok dünyada. Şu forumda korsan eleştirisi yapanların en az yarısının pc sin de ki oyunlar internetten çekimdir ve onlarca dizinin sezonları hard disk lerinde yüklüdür açık ve net söylüyorum. Bu arkadaşlar nedense böyle imaj yapmaya çalışmak ve gereksiz bir kendini tatmin etme çabalarındalar enteresan...

Alıntıları Göster
    Valla hocam ben CDR gibi firmalara elimden geldikçe destek olmaya çalışıyorum çünkü türkiyeyi düşünen firmalar bunlar. Ama ubisoft gibi türkiyeye hem fiyat hemde dil desteği vermeyen beş para etmez firmaya oyununu orjinal de alsam korsan oynanmasına kesinlikle karşı değilim. Bugün af edersiniz ben peygamberim diye ortalıkta gezinen birisi bile internetten veya başka bir yerden korsan indirmediğini ve edinmediğini söyleyemez. Elimden geleni yaparım. Ama korsan indirmedim indirmem de demem kimseye. Korsana karşıyım diyen şahısların kafasından neler geçiyor orasını ne ben nede başkası bile bilir. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alptunga22

Valla hocam ben CDR gibi firmalara elimden geldikçe destek olmaya çalışıyorum çünkü türkiyeyi düşünen firmalar bunlar. Ama ubisoft gibi türkiyeye hem fiyat hemde dil desteği vermeyen beş para etmez firmaya oyununu orjinal de alsam korsan oynanmasına kesinlikle karşı değilim. Bugün af edersiniz ben peygamberim diye ortalıkta gezinen birisi bile internetten veya başka bir yerden korsan indirmediğini ve edinmediğini söyleyemez. Elimden geleni yaparım. Ama korsan indirmedim indirmem de demem kimseye. Korsana karşıyım diyen şahısların kafasından neler geçiyor orasını ne ben nede başkası bile bilir. :)

Alıntıları Göster
    Tabikide Cdprj gibi firmalara hepimiz destek vermeliyiz. Ben örneğin Witcher 3 ü hem pc ye hem ps4 e satın aldım. Geçmişte 2012 yılında Cdprj Witcher 2 ye Türkçe altyazıyı resmi olarak getirmişti yamayıda oyunçeviri yapmıştı. Düşün o senelerde daha Cdprj şimdi ki gibi büyük çapta bir firma da değildi. Buna rağmen Witcher 2 gibi devasa bir rpg ye resmi Türkçe altyazıyı getirmişlerdi.

Ubisoft şu an bile cdprj yi kaç kere satın alacak mali güce sahip. Buna rağmen W3 ün çeyreği kadar diyalog içermeyen oyunlarına altyazı getirmiyor. Ubi fransız firması zaten şaşırmıyorum aslında bu tavırlarına, ee madem ubi bizi yok sayıyor bende onları yok sayıyorum. Sonuçta ben müşteriyim onlar benim ayağıma gelecek ben onların değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 6 Ağustos 2019; 15:32:18 >

• quote:

Tabikide Cdprj gibi firmalara hepimiz destek vermeliyiz. Ben örneğin Witcher 3 ü hem pc ye hem ps4 e satın aldım. Geçmişte 2012 yılında Cdprj Witcher 2 ye Türkçe altyazıyı resmi olarak getirmişti yamayıda oyunçeviri yapmıştı. Düşün o senelerde daha Cdprj şimdi ki gibi büyük çapta bir firma da değildi. Buna rağmen Witcher 2 gibi devasa bir rpg ye resmi Türkçe altyazıyı getirmişlerdi.

Ubisoft şu an bile cdprj yi kaç kere satın alacak mali güce sahip. Buna rağmen W3 ün çeyreği kadar diyalog içermeyen oyunlarına altyazı getirmiyor. Ubi fransız firması zaten şaşırmıyorum aslında bu tavırlarına, ee madem ubi bizi yok sayıyor bende onları yok sayıyorum. Sonuçta ben müşteriyim onlar benim ayağıma gelecek ben onların değil

Alıntıları Göster
    Tabiki de parayı veren düdüğü çalması lazım. Ama ubisoft hem ayranım dökülmesin Totoşum öpülmesin diyor :)

• Siz beni kalpten götüreceksiniz. Maşaallah bu ne hız! Elleriniz, emeğiniz dert görmesin! Bağış linki konulunca bağış yapacağım.
  • Yine cahil cahil yorumlar basmış. Firmaların milliyetlerinin önemi kalmadı. Fransızmış japonmuş ingilizmiş yok tek önemli şeyleri var firmaların o da "PARA". Yani boş boş konuşacağınıza, babanızdan annenizden 20 lira harçlık alıp orjinal oyun, program, dizi, film alamayıp burada ağlayacağınıza yorum yapmayın çıkan yamayı alıp ne yapıyorsanız yapın. Bari insanlara kötü örnek olmayın. Sizin gibiler yüzünden çoğu büyük firma Türkçe dil desteği eklemiyor. Bin kere yazdılar buraya bu sektörün içindekiler, dediler ki firmalar "satışa" bakar yani "paraya".. ama gel gelelim yine biyolojik anlamda ergen olanlar basmışlar yorumları boş boş..

Keşke imkanları olsa da sadece orjinal oyunlarda bu yamalar çalışabilse, korsancılar faydalanamasa. Kim olursa olsun. Emek hırsızlığına alıştığınız için size hava hoş. Bari ileride çocuklarımız orjinal Türkçe oynayabilsin oyunları, bizim çektiğimizi çekmesin.

• alptunga22 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın! Adam diyor ki orjinal almıyorsan oyunu edinme! İyi de kardeşim oda neden benim ülkemde satış yapıyor neden benim pazarımdan para kazanmak istiyor! Benim pazarımı kullanıp benim dilimi hiçe sayarsan (ve korsanı başka ülke KIRDIĞI halde ona dil seçeneği sunarsan) nasıl orjinal edinme mi beklersin! Bu resmen söümürü ülkelerne uygulanan bir yöntem! Bak CD Projekt firmasına; adamlar zarar etse senin dilinden neden oyunlarını Türkçe yapsın! Neden Cyperpunk 2077 oyununu Türkçe çıkacaracağım desin! Bu aşırı orjinalci arkadaşların açın pcsini en az 10 program korsan bulursun!
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.