Şimdi Ara

Watch Dogs 2 %100 Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYINLANDI (Anonymous Çeviri) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
29
Favori
31.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan için işteyim yarın özelden yazarım 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: walküre

Şu an için yama ücretlidir :) Ekip olarak, karara varamadık. Birimiz olsun diyor birimiz olmasın diyor. Olmasın diyenler çoğunlukta gibi...
    İşte bu yüzden güvenilmezsiniz :)

Sizin arkadaşlar translate yamayı karşı çıktı, tools paylaştılar karşı çıktı... Gerisini siz anladınız

Hani ticaret için yapmıyorsunuz ya oyunseverler için yapıyorsunuz ya... Gerisini yazmaya gerek yok.

Hoşça kalınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BA5D8EAE5

İşte bu yüzden güvenilmezsiniz :)

Sizin arkadaşlar translate yamayı karşı çıktı, tools paylaştılar karşı çıktı... Gerisini siz anladınız

Hani ticaret için yapmıyorsunuz ya oyunseverler için yapıyorsunuz ya... Gerisini yazmaya gerek yok.

Hoşça kalınız :)

Alıntıları Göster
    Merhaba, bu beyefendinin tartışma çıkarmaya geldiği belli. Bizi destekleyen arkadaşlardan ricam bu beyefendiye herhangi bir cevap vermemeleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walküre -- 3 Eylül 2019; 19:10:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zorbey046

Şuan için işteyim yarın özelden yazarım 👍
    Yama yuklendiginde masaustundeki Watch_Dogs 2 TR kisayoluyla mi oyunu aciyorsunuz?
    Uplayden lutfen otomatik guncellemeyi kapatin ve oyun uplayden acmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: walküre

Merhaba, bu beyefendinin tartışma çıkarmaya geldiği belli. Bizi destekleyen arkadaşlardan ricam bu beyefendiye herhangi bir cevap vermemeleridir.

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

Tartışma çıkarmak için gelmedim. Sadece bir serzenişte bulundum umarım anlaşılmışımdır

iyi günler, iyi çalışmalar
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Bomboş bir yorum, yazılmamış olsaydı keşke..
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikeins

Yama yuklendiginde masaustundeki Watch_Dogs 2 TR kisayoluyla mi oyunu aciyorsunuz?
    Uplayden lutfen otomatik guncellemeyi kapatin ve oyun uplayden acmayin.

Alıntıları Göster
    güncellendi bile oyun u playdan açmayıp nereden açacagım ki oyun u play üzerinden alındı interneti kapatsam yine açılmaz u playe baglanmaz ise
  • Benim oyun da orijinal bende bir sorun yok çünkü denildiği gibi kısayol sekmesinden oyuna giriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zorbey046

güncellendi bile oyun u playdan açmayıp nereden açacagım ki oyun u play üzerinden alındı interneti kapatsam yine açılmaz u playe baglanmaz ise

Alıntıları Göster
    Aynı şeyi bende yaşıyorum, oyun güncelleme yapmadan açılmıyordu çevrimdışı moda alsam bile. Güncelleme yaptıktan sonrada Türkçe yama gözükmüyor malesef. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: alponsoo

Benim oyun da orijinal bende bir sorun yok çünkü denildiği gibi kısayol sekmesinden oyuna giriyorum.
    Steam dan aldın galiba oraya güncelleme gelmemiş
  • Yalnızca uplay'e güncelleme geldi. Steam'e gelmedi. Uyarlamak için uğraşıyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.