Şimdi Ara

Watch Dogs 2 %100 Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYINLANDI (Anonymous Çeviri) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
29
Favori
31.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Control oyunuda kırıldı, yamasına bir bakarsınız belki
  • Şşşşh... :) o.O
  • quote:

Orijinalden alıntı: walküre

Şşşşh... :) o.O
  • Yama ücretli diye boş boş konuşan veya keşke 10 olsaydı diyen varlıklar oyunu zaten çoğunuz torrent den indiriyor oyunu oynamak için tek kuruş vermiyorsunuz adamlar emek verip oyunu türkçe yapmışlar 20 tl gibi makul bir fiyat belirlemişler almak zorunda da değilsiniz keşke yapılan diğer yamalar da ücretli olsaydı emeklerinin karşılıklarını alırlardı en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adenimo

Yama ücretli diye boş boş konuşan veya keşke 10 olsaydı diyen varlıklar oyunu zaten çoğunuz torrent den indiriyor oyunu oynamak için tek kuruş vermiyorsunuz adamlar emek verip oyunu türkçe yapmışlar 20 tl gibi makul bir fiyat belirlemişler almak zorunda da değilsiniz keşke yapılan diğer yamalar da ücretli olsaydı emeklerinin karşılıklarını alırlardı en azından
    Ya bu aynı adam mı?
    Hep aynı mesajları cümlelerin yerlerini değiştirerek atıyor. Ben olsam binbeşyüz lira yaparım ederim hep aynı laf be. Aynıysa sıkıntı yok, farklıysa sıkıntı büyük gerçekten.
  • helal olsun ustam 20 tl makbul bir ücret günlerinizi veriyorsunuz emek verip türkçe yaptınız bu oyun sadece türkçe oynananacak oyun düz mantıkla oynamaz helal olsun destek amaçlı alıyorum oyunu ilerde alırım steamda indirime girince ;)
  • Oyuna an itibariyle 441 mb lık güncelleme geldi yamayı bozabilir yetkili arkadaşlar ne düşünüyor ?
  • oyun tekrardan ingilizce oldu ubisoft nasıl bir firmasın sen 3 yıllık oyuna güncelleme getiriyosun
  • Zorbey046 Z kullanıcısına yanıt
    Haydaaaa, hemen bakıyorum.
  • Zorbey046 Z kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç bunlar ya. Oyun sürümünüzü kontrol edip özelden yazabilir misiniz? Steam, uplay vb...

Uplay'den ben güncelleme yaptım ama Steam kullanıcısına daha gelmiş. İlginçler...
  • Aramızda Ubisoft ajanları dolaşıyor. Oyunu Türkçe görünce çıldırdılar 3 senelik oyuna güncelleme getirdiler
  • yapmadıkları şey değil orijinal yayınla dersin cevap vermezler yapılan yamayı oynatmamaya çalışırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alponsoo

yapmadıkları şey değil orijinal yayınla dersin cevap vermezler yapılan yamayı oynatmamaya çalışırlar
    Aman hocam şimdi bunlara yamayı resmiyete dök diye mesaj atsan sen bizim oyuna nasıl yama yaparsın diyip dava filan açar
  • sonsuza kadar ücretlimi olacak yoksa diğer gruplardaki gibi belirli süreden sonra ücretsiz olacakmı?
  • mercuryfb kullanıcısına yanıt
    Şu an için yama ücretlidir :) Ekip olarak, karara varamadık. Birimiz olsun diyor birimiz olmasın diyor. Olmasın diyenler çoğunlukta gibi...
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.