Control oyunuda kırıldı, yamasına bir bakarsınız belki
Şşşşh... :) o.O
quote:
Orijinalden alıntı: walküre
Şşşşh... :) o.O
Yama ücretli diye boş boş konuşan veya keşke 10 olsaydı diyen varlıklar oyunu zaten çoğunuz torrent den indiriyor oyunu oynamak için tek kuruş vermiyorsunuz adamlar emek verip oyunu türkçe yapmışlar 20 tl gibi makul bir fiyat belirlemişler almak zorunda da değilsiniz keşke yapılan diğer yamalar da ücretli olsaydı emeklerinin karşılıklarını alırlardı en azından
quote:
Orijinalden alıntı: Adenimo
Yama ücretli diye boş boş konuşan veya keşke 10 olsaydı diyen varlıklar oyunu zaten çoğunuz torrent den indiriyor oyunu oynamak için tek kuruş vermiyorsunuz adamlar emek verip oyunu türkçe yapmışlar 20 tl gibi makul bir fiyat belirlemişler almak zorunda da değilsiniz keşke yapılan diğer yamalar da ücretli olsaydı emeklerinin karşılıklarını alırlardı en azından
Ya bu aynı adam mı? Hep aynı mesajları cümlelerin yerlerini değiştirerek atıyor. Ben olsam binbeşyüz lira yaparım ederim hep aynı laf be. Aynıysa sıkıntı yok, farklıysa sıkıntı büyük gerçekten.
helal olsun ustam 20 tl makbul bir ücret günlerinizi veriyorsunuz emek verip türkçe yaptınız bu oyun sadece türkçe oynananacak oyun düz mantıkla oynamaz helal olsun destek amaçlı alıyorum oyunu ilerde alırım steamda indirime girince ;)
Oyuna an itibariyle 441 mb lık güncelleme geldi yamayı bozabilir yetkili arkadaşlar ne düşünüyor ?
oyun tekrardan ingilizce oldu ubisoft nasıl bir firmasın sen 3 yıllık oyuna güncelleme getiriyosun
Zorbey046Z
kullanıcısına yanıt
Haydaaaa, hemen bakıyorum.
Zorbey046Z
kullanıcısına yanıt
Çok ilginç bunlar ya. Oyun sürümünüzü kontrol edip özelden yazabilir misiniz? Steam, uplay vb...
Uplay'den ben güncelleme yaptım ama Steam kullanıcısına daha gelmiş. İlginçler...
Aramızda Ubisoft ajanları dolaşıyor. Oyunu Türkçe görünce çıldırdılar 3 senelik oyuna güncelleme getirdiler
yapmadıkları şey değil orijinal yayınla dersin cevap vermezler yapılan yamayı oynatmamaya çalışırlar
quote:
Orijinalden alıntı: alponsoo
yapmadıkları şey değil orijinal yayınla dersin cevap vermezler yapılan yamayı oynatmamaya çalışırlar
Aman hocam şimdi bunlara yamayı resmiyete dök diye mesaj atsan sen bizim oyuna nasıl yama yaparsın diyip dava filan açar
sonsuza kadar ücretlimi olacak yoksa diğer gruplardaki gibi belirli süreden sonra ücretsiz olacakmı?
mercuryfb
kullanıcısına yanıt
Şu an için yama ücretlidir :) Ekip olarak, karara varamadık. Birimiz olsun diyor birimiz olmasın diyor. Olmasın diyenler çoğunlukta gibi...