Bildirim
Watch Dogs 2 %100 Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYINLANDI (Anonymous Çeviri) (26. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkür ederim, düşünmen yeter.quote:
Orijinalden alıntı: Zorbey046
Keşke bu durumdan daha önce haberim olsaydı sana hediye etmek isterdim ancak almışsın sende , bu durumda imkanı olmayan ögrenci kardeşlerimiz bana ulaşabilir -
-
Yamayı kurdum ama türkçe olmadı yardım edebilecek biri varmı -
buyurun discorda gelin yardımıcı olacaklar.
-
sonsuza kadar ücretlimi olacak yoksa diğer gruplardaki gibi belirli süreden sonra ücretsiz olacakmı? -
Oyunu oynama isteğim bana yeni bir windows daha kurdurttu. Oyunu ve yamayı satın aldım bekliyorum bakalım.. -
-
Bakın az yukarıda discord kanalı var, sevgili arkadaşlar tekrar paylaşmışlar teknik destek için orada bekliyorum, önceki mesajlarımızda da çokca bahsettik online çalışmayacağından. Kaldı ki, oyun oynayan ve Ubisoft'u bilen hekres az çok tahmin edebilir bunu :)
Ayrıca, ben uplay'de test ettiğimde başarıları kazandım. Dediğim gibi, teknik destek için discord'a bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walküre -- 24 Ağustos 2019; 3:48:44 > -
Yamanızın uninstall'ını bulamadığım için (Belki de yoktur) oyunu tekrar indirdim ve bir de yamayı kurmadan çalıştırmayı denedim. Çalışmadı ve sebebinin yama ileilgili olmadığı görünüyor. Önceki mesajlarınızda belki çokça bahsetmiş olabilirsiniz online çalışmayacağından fakat ben denk gelmedim. Bir yama almadan önce konuyu baştan aşağı okumamı da beklemiyosunuz herhalde. Keşke bu tip şeyleri konunun ilk mesajında belirtseydiniz. Yıllardır (abartısız 30 senedir) oyun oynuyorum ve ubisoftu da biliyorum fakat böyle birşeyi tahmin etmedim. Kafa da yormadım ki tahmin edeyim... Neyse burada sizleri gömmek değil niyetim. Sadece işleyişte bazı amatörlükler var, bunlar da müşterilerinizi sıkıntıya sokuyor.quote:
Orijinalden alıntı: walküre
Bakın az yukarıda discord kanalı var, sevgili arkadaşlar tekrar paylaşmışlar teknik destek için orada bekliyorum, önceki mesajlarımızda da çokca bahsettik online çalışmayacağından. Kaldı ki, oyun oynayan ve Ubisoft'u bilen hekres az çok tahmin edebilir bunu :)
Ayrıca, ben uplay'de test ettiğimde başarıları kazandım. Dediğim gibi, teknik destek için discord'a bekliyoruz.
-
Merhaba, ben hala size teknik destek vermek için discordda bekliyorum. Kaldı ki önceki mesajlarımızda yine bu projenin çıkardığı zorluklardan dolayı (bakın bu sefer daha az yukarıda) size ücretsiz bir proje sunacağımızdan (sizlere daha önceden 3 tane ücretsiz proje de sunduk.) bahsettik.
Yama, DLC, test ve program 4 ay içerisinde yapıldı. DLC'de yamayı alanlara ücretsiz sunuldu. Sizlere en hızlı ve en kaliteyi yamayı sunmak amacımız. (Ola ki Ubisoft lütfedip bir güzellik yaparsa diye Online görevler de çevrildi.)
Eğer hala memnun kalmadıysanız bana özelden ödeme numaranızı atmanız yeterli. Verdiğiniz, aşağı yukarı bir paket sigara parası olan 20 tl'lik ücretin iadesini yapayım.
Ayrıca, programımızı güvenlik sorunları yüzünden kurmama düşünceniz değişmiş sanırım...
Dediğim gibi ben discordda yardım edebilmek sizi bekliyorum...
Ve bu arada, önceki mesajlarda ne yazdığımı da ekleyeyim.
"Bu açık dünya oyunu, çevirisi, programı ve testi dahil tam 4 ayda yapıldı (araya iki tane bayram, vize ve final dönemi girmesine rağmen). Amacımızın sizi uğraştırmamak olduğunu zaten en baştan söyledik.
Hayır benim anlamadığım şu, siz böyle söyleyince sanki biz yöneticiler içimizden şöyle konuşuyoruz: “Yamayı ücretli çıkaralım, programda da bin türlü uğraştıralım nihahahah kötüyüz biz kötüyüz!”Yahu biz, sizi niye uğraştırmak isteyelim, ben istemiyor muyum bütün oyuncular tek tıkla ulaşsın? Neden istemeyeyim? Sadist miyiz biz? Neden uğraştırmak isteyip de kendimizden soğutalım. Demek ki şu an için bu 4 aylık süreçte yapabildiğimizin en iyisi bu. Bunu gerçekten benim bu kadar uzun yazarak açıklamam mı gerekiyor? 2 ayda 3 tane yama çıkarmışız, amacımızın sektörü geliştirmek olduğu gerçekten anlaşılmıyor mu? Biz, siz oyuncular için buradayız. Biz, siz Heavy Rain gibi başyapıtları, WD2 gibi inanılmaz eğlenceli oyunları kendi dilimize ve siz değerli oyunculara kazandırmak için buradayız; en kolay, en hızlı ve en kaliteli olarak."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walküre -- 24 Ağustos 2019; 5:15:6 >
-
uplayde antichet bende yüklü değil.kendisi de indirdiğimde kurmadı.uyarı veriyor açılışta böyle böyle diye geçiyorum.
yama bu durumda sorunsuz bir şekilde çalışıyor bende.oyunu seven denemek isteyene tavsiye ediyorum -
Satın almak istiyorum , nasıl alacağım acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Site: Anonymous Çeviri
"Merhabalar, öncelikle sitemizden lisans programını indiriyoruz.
İndirdikten sonra, programı açıp önce üye oluyoruz, daha sonra üye girişi yapıyoruz.
Çıkan ekranda Watch Dogs 2'nin üzerine tıklayınca bizi satın alma sayfasına yönlendiriyor.
Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra, ekranımıza gelen 9 haneli ödeme numarasını,
programımıza girerek, referans kodu olarak gönderiyoruz.
Biz onay verdikten sonra yama varlıklarınız kısmına gelecektir.
Varlıklarımız kısmından yamayı indirip, oyunun kurulu olduğu klasörü seçerek yamayı kurabilirsiniz.
Masaüstüne oluşturacağımız kısayol yardımıyla, oyunu Türkçe olarak oynayabilirsiniz.
İyi Oyunlar!!!"
Ek: Yama Kurulumunda Yardıma ihtiyacınız olursa discord geliniz.
Discord:
Site:
-
ben bir seferde kurdum çıkan hatalar oyunla ilgili ubisoftun her zamanki saçmalıkları işte. adamlara hak vermek lazım sonuçta bir emek var daha kolay bir yolu olsaydı eminim onu yaparlardı ben bu grubu ayakta alkışlıyorum herkese saygılar
Belli bir süreden sonra ücretsiz olması, yamayı satın alanlar açısından, bence, haksızlık. O nedenle olmaması düşüncesindeyim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Yeterince açık anlatamamışım belki de. Şöyle demiştim:
1. "yamayı kurmadan çalıştırmayı denedim. Çalışmadı ve sebebinin yama ile ilgili olmadığı görülüyor."
Siz: "ben hala size teknik destek vermek için discordda bekliyorum" yazmışsınız. Madde 1'den de anlaşılacağı üzere şu an oyunumun çalışmama problemi sizinle ilgili değil. Neden beni discord'da bekliyorsunuz ki? (Ayrıca discord kullanmıyorum ben ve kullanmayı da düşünmüyorum)
Siz: "Ayrıca, programımızı güvenlik sorunları yüzünden kurmama düşünceniz değişmiş sanırım..."
2. Güvenlike ilgili düşüncelerim değişmedi. Sırf bu oyun için farklı sürücüye bir windows kurulumu yaptım (acronis ile).. Bunu yazarak neyi amaçlıyorsunuz?
...ve daha önce konuda tartıştığınız mesajlardan alıntılar vs yapmışsınız. Bunlardan bana ne ki. Bunları neden bana yazıyorsunuz? Sizin vizeleriniz, zorluklarınız vs. Bir ürün yapmışsınız ve satıyorsunuz. Ben de müşteri olarak alıyorum ve size ürünü satmadan önce yeterince bilgilendirme yapmamış olduğunuzu hatırlatıyorum. Bunları yaparsanız müşterileriniz (yani biz) ne aldığımızı bilerek alırızı anlatmak istiyorum.
Siz: "Eğer hala memnun kalmadıysanız bana özelden ödeme numaranızı atmanız yeterli. Verdiğiniz, aşağı yukarı bir paket sigara parası olan 20 tl'lik ücretin iadesini yapayım."
3. Bu posta koyuş nedir? Benim sizden öyle bir talebim olmadı. Daha bir kaç gün önce şu programa "https://www.korgpamanager.com/tr/" 800 TL para verip aldım örneğin. Sadece hobi amaçlı. Yani 20 TL dediğiniz şey şu mesajı yazmak için ayırdığım zamanın bendeki nakit/zaman karşılığından çok daha küçük bir rakam.
Benim TEK söylemek istediğim. burada sayfalarca dil dökeceğinize ve benim onları okumamı bekleyeceğinize konunun ilk mesajında bu detayları yazmanız.
44 yaşında adamım oturmuş burada sizinle oyun vs muhabbeti yapıyorum. Hata bende.. Şu andan itibaren başka bir şey yazmayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D071474FA -- 24 Ağustos 2019; 13:3:41 >
-
Azcık Para kazanacam diye düştüğünüz hale bak. 1 tl olsun yinede vermem şu çekilen eziyet yüzünden . Yok kodu al şuraya yaz yok referans kodunu bize gönder . Sanki devlet sırrı. Bağış yapan zaten yapıyo daha ne amacınızda bu kadar uğraştırıyonuz.
Arkadaşa mendil uzatın her yer salya sümük oldu aglamayin lütfen oynamazsiniz ne olacak alti üstü oyun ya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dediğinden anlaşılıyor ki zaten sen hiç bir çevirinin hakkını vermiyorsun. 1 TL olsa bile almam... Yok kodmuş yok programmış... Kardeşim her ücretli yama bu program türevlerini kullanıyor sizin derdiniz programla değil Yama'nın ücretli olmasıyla. Eminim ki yama ücretsiz olsa ve yamayı kurmak için program kurmanız gerekse çoğunuz bu ettiğiniz şikayetlerin yarısını bile etmeyeceksiniz. Ha doğru siz yamanın kırılmasını da dört gözle bekliyorsunuzdur içten içe. Ayıp be kardeşim adamların ilk ücretli yaması bu, emeklerine haksızlık etmeyin. Siz ne kadar böyle köstek olsanız da biz destekleyeceğiz bu piyasada işini hakkıyla yapan bir gruptur anonymous.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 24 Ağustos 2019; 12:25:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X