Şimdi Ara

Watch Dogs 2 %100 Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYINLANDI (Anonymous Çeviri) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
29
Favori
31.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Watch Dogs serisini sevmememe ragmen bu yamayi satin aldim vakit gecmesi acisindan. Elinize saglik gayet guzel olmus. Bu arada yamayi satin alirken ve aldiktan sonra hicbir problem yasamadim. Sadece kurulumdan sonraki notlar bolumunu okudum o kadar. Tekrardan elinize saglik. Hitman 2016 ve Hitman 2’yi merakla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorbey046 Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba benim herhangi bir kartım bulunmamakta yaşım yetmiyor çok istiyorum bu yamayı lütfen yardımcı olabilirmisiniz sana çok minnettar olurum bu arada foruma yeni katıldım herkese buradan selamlar.
  • Sevgili Anonymous Çeviri ekibi Watch Dogs 2 Türkçe yama satışları nasıl gidiyor verdiğiniz emeğin karşılığını alıyor musunuz ve memnun musunuz bu gidişattan ?
  • yama çalınırsa bu adamlar emeklerinin karşılığını falan alamaz boş yapanlar var tek tek cevap yazmaya gerek yok iki dk insan olun adamlar para kazanıcak projelerin devamı gelicek alan memnun satan memnun birşeyede karışmayın be kardeşim programdan memnun degilsen boş yapma almazsın olur biter bön bön bakarsın yamayı alıp oynayana millet windowsa ne programlara ne oyunlara ne paralar veriyor orjinal alıyorda sorun yaşıyor kimiside yaşamıyor azıcık sabirli olun ya para verip yamasız kalcağına inanan adama dicek laf yok
  • yamayı kuran bir kişi olarak görüşlerimi madde madde yazmak istiyorum.

1- yama gayet rahat kuruldu. ancak buna rağmen oyun türkçe olmamıştı. sağolsunlar hem buradan hem discord'tan yardım ettiler. sorun çözüldü. hatta isteyene TeamViewer'den bile yardım ediyorlar. gece 4'te yazdım o saate bile ilgilenen oldu.

2- önemli uyarılara dikkat ederseniz yani oyun versiyonu doğruysa ve ağ bağlantılarını kapatırsanız zaten çok rahat çalışıyor. sanırım ben ağ bağlantılarını kapatmadığım için sorun yaşamıştım.

3- kredi kartı ödemesi evet beni de baştan biraz yusuflattı. ama telefonla onay gelmesi nedeniyle güvenlikte sorun olmadı. kaç gündürde kartımdan para falan çeken yok :))

4- yama yapan arkadaşların 20 tl ücret istemelerine laf edenler bi zahmet başka yerde çemkirsin. zaten çoğu trol ve moral bozmak için yaptıklarını düşünüyorum. iyi ki yapmışlar. 20tl gayet makul bir rakam.

5- donanım haberde en çok takip ettiğim bölüm türkçe yama bölümü. çok sayıda ücretli yama aldım veya ücretsiz yapanlara bağış yaptım. helal-i hoş olsun. çok güzel iş yapıyorsunuz. emeğinize sağlık.

6- son olarak lütfen iş üreten emek veren az sayıdaki sağlam çevirmenlere ve çeviri gruplarına hakaret etmeyelim. istemeyen almaz adamlar zorla satmıyor veya satıpta bize ne sorunlarınızı kendiniz çözün de demiyorlar. gönül rahatlığıyla alın kurun destek verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdagger -- 24 Ağustos 2019; 21:28:17 >

• obasar84 O kullanıcısına yanıt
    Gel gel şu çok güzel :) yav kardeşim adamlar 1 paket sigara parasına 4 aylık yoğun tempo çalışmalarını sunuyor hâlâ laf atma çabasındasınız. Çok değil günde 2 lira atsana kenara 10 günde alabileceksin yamayı ne bu yaygara... Kartım yok diyen arkadaşlar ininal kart diye bir şey var ptt den alabiliyorsunuz içine para yükletip internet alışverişi yapabiliyorsunuz ve 18 yaşından büyük olmanıza da gerek yok bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. An itibarıyla sizi Ağ Bağdaştırıcısı derdinden kurtarmış bulunuyoruz :) Artık tek yapmanız gereken şey orjinal ise masaüstündeki kısayol'dan girmek, değilse normal exe'den girmek. Ve ayrıca, artık referans kodunuz onaylandıktan sonra bizden e-mail alacaksınız :)

Anonymous olarak sizleri rahat ettirmek için elimizden geleni yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın :)

Watch Dogs 2 ile ilgili sizinle bir sürprizimiz daha olacak!!

ÖNEMLİ NOT: Yamayı daha önce satın alan ve kurup, oynayan sevgili takipçilerimizin herhangi bir şey yapmasına gerek yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walküre -- 25 Ağustos 2019; 2:27:16 >
  • Guraladem76 kullanıcısına yanıt
    Özelden yazabilirsin
  • şu ücreti 10 lira yapsaydınız keşke
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Bence üstüne para versinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Bence üstüne para versinler.
    Sanırım her yamadan prim alıyorsunuz.... Ne var yani 10 tl olsun demiş arkadaş daha güzel bir cevap verebilirdiniz.
  • Evet, ATM'den her ayın 5inde çekiyorum primleri.
  • Yapma senin villa tehlikeye giriyor. Hayır sizin yüzünüzden benim lambo alınamayacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam onu bunu boş verinde bana bugatti ile tur attıracaklardı...
  • furkanie kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da bir helikopter alacaklardı hala bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda ücretli diye isyan edenlerin %75'i zaten torrent oyun oynuyo. Oynadığınız oyundanda zaten bişey anlamıyosunuz? Adamlar yapmış alın biz bunu yaptık satıyoruz devamınıda getiricez başka oyunlarla demiş. İçtiğim sigara olmuş 17.5 lira adamlar 20 lira ücret istiyo 1 paket sigara parası ne var versen ölürmüsün adam emek harcıyo. Her oyuna konu açıp çevirecek yok mu diye ağlıyosunuz çevirenede bedava olsada indirmem diye zırlıyosunuz.

Zaten oyuna para vermiyosun ver 20 lira keyfinle oyna, oynadığınıda anla. Ne garip insanlar var arkadaş. Ayrıca çokta ilgililer 11 civarı satın aldım akşam saat 3 oldu hala yazıyor adamlar oldumu uyuycam diye. Vericeğiniz 20 lira 200 liralık afra tafra yapıyosunuz.

Keşke başka oyunlarıda çevirselerde onlarıda alsam benimde ingilizcem yok tadıyla oynarım 20 lira hiç bişey. Sigaraya 20 lira veriyosan bunada 20 lira vericen oda zevk buda zevk.

Keşke tüm yama grupları ücretliye dönse yılda 5 yama çıkacağına 50 yama çıkar sektör gelişir hem yarış olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lenneth- -- 27 Ağustos 2019; 5:1:48 >

• Yahu adamlar 4 aydan kısa sürede açık dünya bir oyunu test dahil tamamlamışlar. Shadow Of Tomb Raider, Metro Exodus gibi hit oyunlara ücretsiz yama yayınlamışlar. Başka hit oyunların yamaları da ücretsiz yayınlanacak demişler. Gelen eleştirilere bakıyorum; Neden ücretsiz yapılmadı. Ücretsiz yapanlar var. Vergisini verdiniz mi.
    Hayır merak ettiğim vergi vergi diye tutturanlar Emlak ve Çöp vergilerini her yıl düzenli olarak ödüyor mu.
    20 TL fazla diyenler bunun zaten 3-5 lirası en az aracı firmaya gidiyordur. Eee bu adamlar site açmışlar, 2-3 tane çeviri ekibi kurmuşlar. İndirme linkine koyduğu reklamdan mı masraflarını karşılayacaklar. Bu oyunun tool ücretini forumdan bir arkadaş karşıladı. O olmasaydı tool ücretini kim karşılayacaktı. Boş ve gereksiz yorum yapanlar sayesinde zaten tool yapanları da küstürdüler. Sağlam çeviri yapıyor diyebileceğim ender gruplardan u-crew de çeviri yapmayı bırakıyor. Eee elimizde kim kaldı. Gözünüzü seveyim Anonymous'u bari dağıtmayın.

Edit;

Ayrıca durumu olmayıp 10 tl gönderebilirim diyenlerin de sanmıyorum geri çevrileceğini. Sadece insanlarımız pek dürüst değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 27 Ağustos 2019; 8:50:5 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.