Şimdi Ara

WATCH DOGS 2 || PS4-PS4PRO ANA KONU || OYUN ÇIKTI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
9
Favori
16.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Black Fridaydeki indirimden almistim tr psnden. Oyun bekledigimden cok daha iyi cikti. Gelecek hafta tekrar indirime girecek tr psnde. Almayi dusunenler kacirmasin.
  • Görevleri fena olmasa da bir süre sonra sıktı,oyunu bitirmeden bıraktım.

En son
    Uydu üzerinden dünyanın çeşitli ülke serverlarına bağlandığımız görevde
    bıraktım.

Araç sürüş dinamiklerini övenler var bu arada,resmen leş! Oyunun en büyük eksisi bu...
  • Oyun sarıyordu baya ama paraya ihtiyacım olduğundan 100 liraya spotçuya sattım. 46 saat oynamıştım ama bitirmemiştim henüz.
  • WD 1'i oynamadan hikayeyi anlayabilir miyiz?
  • havai fişek fabrikası müthiş patladı
    https://www.youtube.com/watch?v=u6BhR89Q-OU
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Todd

WD 1'i oynamadan hikayeyi anlayabilir miyiz?

Anlarsın, başında özet tarzı bir şey var zaten. Pek bir bağlantı da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaban arısı -- 21 Aralık 2016; 20:44:40 >
  • Watch Dogs 1 > Watch Dogs 2
  • Watch_Dogs 2 | Free Trial Trailer | PS4

• Şu oyunu 20 TL ye mal etmesek içime otururdu verdiğim para, denemeden almayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Şu oyunu 20 TL ye mal etmesek içime otururdu verdiğim para, denemeden almayınız.

Oyunun 3 saatlik deneme surumu ps4e cikmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun fena değil fakat şu görevlerde checkpointler adamı çileden çıkarıyor, her şeyi yapıyorsun en son kazara öldüğünde sil baştan
  • Oyunun başlarındayım da sürekli benzer görevler bir bölgeye gizlice gir hackle çık. 5 6 görev yaptım sürekli böyle. Farklı bölgeler de yok hep aynı tip bölgeler. İlerde de böyle mi devam edecek yoksa açılıyo mu oyun gittikçe? Wd1deki görevler daha canlıydı sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mühendis -- 26 Ocak 2017; 16:20:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk oyundan daha iyi olmus. 3 saatlik deneme surumu var. SEHIR GTA 5 den daha iyi tabi bu oyun GTA dan cok daha sonra cikti. GTA 6 efsane olacak sehir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Husqv4rn4

Görevleri fena olmasa da bir süre sonra sıktı,oyunu bitirmeden bıraktım.

En son
    Uydu üzerinden dünyanın çeşitli ülke serverlarına bağlandığımız görevde
    bıraktım.

Araç sürüş dinamiklerini övenler var bu arada,resmen leş! Oyunun en büyük eksisi bu...

kim ovmus ? arac dinamikleri REZALET.
  • watch dogs2 mi 20tl

demosunu oynadım, karakteri sevmedim, ekran çok kalabalık, karmaşık, sesler birbirine giriyor, harita ikonları ufak nedir belli değil, ama grafikler bence harika.birde mafia2 tarzı giyim kuşam alma, kahve dükkanı,araba modlama gibi şeyler var.
    ilk oyunun gerçekte sunmadıkları e3 grafiklerini bu oyunda yakalamış gibiler. ilk oyunu bu kalitede sunsalar daha çok satabilirdi.

oyun ucuzlayınca alınır gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu oynayanlar tavsiye eder mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oneda cok kotu oyun.ps4 proda nasil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProjectA P kullanıcısına yanıt
    Oyunu PC'de oynadım. Açıkçası ben pek beğenmedim. PC'de optimizasyonu kötüydü PS4'de nasıldır bilemem. Hikayesi fena değil. Araç sürüşü rezalet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onca kötü yorumdan sonra ilk oyunu hiç oynamadan önce bu oyunu aldım 1 haftadır oynuyorum gayet beğendim araç dinamikleri çok ta rezalet değil öğrenecek çok şeyleri var ama bi saints row kadar kötü değil.Merak ettiğim birkaç şey vardı oyunun genel teması böyle hacker lık yapan birkaç genç gibi gözüküyor,1. oyunla bağlantısı ne,bu oyunda böyle amatör hacker gibi çok arcade takılıyorlar ilk oyunda da böylemiydi ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.