Şimdi Ara

WATCH DOGS 2 || PS4-PS4PRO ANA KONU || OYUN ÇIKTI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
9
Favori
16.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xbox da 950/1000 G yapmistim bi coop ach ler kalmisti ugrasmadim.Sehir cok renkli 1. oyuna gore ama biraz sıkıcı,çok ergence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.65 gb güncelleme geldi one için sizde durum nedir ? Bu nasıl güncelleme oyun içine oyunmu koydular

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta5 e özenip yapmaya calismislar lakin olmamis inanin bedava verseler alip oynamam, gta5 nerde bu nerde her seyden önce kalite, fizik motoru farki var örnegin bu oyunda kendinizi arabanin önüne atin bir sey olmuyor yani araba carpmiyor gercekcilik yok vs vs benim icin bu oyun dandikden öte gecemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 18 Şubat 2017; 21:30:41 >
  • Dandik. Fakat eglenceli bir oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: BaŞKumandaN

Dandik. Fakat eglenceli bir oyun

eglence ,eglenmek göreceli bir kavram tabiki herkesin zevki farkli dedigim gibi bana hitap etmiyor ,dikkat edilirse ubisoft un oyunlarinin cogu abartili ve kalitesiz diger rakiplerine göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

quote:

Orijinalden alıntı: BaŞKumandaN

Dandik. Fakat eglenceli bir oyun

eglence ,eglenmek göreceli bir kavram tabiki herkesin zevki farkli dedigim gibi bana hitap etmiyor ,dikkat edilirse ubisoft un oyunlarinin cogu abartili ve kalitesiz diger rakiplerine göre.

Ben oyunu sonuna kadar oynadım. Önce biraz güzel gibiydi. Fakat sanki oyunda bir acayiplik vardı .baştan savılmış gibi geldi oyun. Eglenceli sayılırdı okadar.Fakat genede araya gitmesin diye bitirdim oyunu.

• ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackerss1982 -- 20 Şubat 2017; 10:35:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

arkadaşlar pc de ultra ayarlarda 20 dk yarım saat kadar sorunsuz takılmadan oynarken belli süre sonra kasılmalar başlıyor ve oyundan çıkıp tekrar başladığımda sorunsuz oluyor ve sonra gene kasılma oluyor sebebi ne olabilir?

Dostum ps4 konusu bu.

• Dost Kayaoğlu oyunu incelemiş.

• Arkadaşlar oyun bende 3 kez dondu . hata kodu veriyor sürekli . Ps4 proda oynadığım ilk oyundu . Ne yapmam gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 25 Şubat 2017; 20:42:58 >
  • Oyundaki son görevi yaptıktan sonra openworld de takılabiliyor muyuz

• Broon kullanıcısına yanıt
    Evet

• Nınja N kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam gta 5 te olmuyordu ondan korktum biraz
  • Nınja N kullanıcısına yanıt
    9gb yamadan sonra arac fizigin de degisiklik oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 22 Nisan 2017; 13:2:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Samurai

9gb yamadan sonra arac fizigin de degisiklik oldu mu?
    Oyunu yeniden edindim. Arac suruşun de guncelleme ile bir seyler degismismi bakalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 22 Nisan 2017; 19:8:41 >
  • Renk paleti 1'e göre daha güzel daha açık gta5 gibi onun dışında ortalama bir oyun, görevler neredeyse hep aynı, git şunu çal polislerden gizlen, git şuraya sız şunu hackle polislerden gizlen, polis araçlarından kaçmak işkence saçma bir zorluğu var.

Daha cıvık ergen saçma sapan karakterler ben cıvık olması daha iyi diyordum oynamadan önce ama yanılmışım, 1'in havası karakterimizin o paltoyla yürüyüşü bile karizmaydı.

Neyse çok fazla görev yapmadım daha net konuşmak istemiyorum ama görev teması hep aynı şu ana kadar.

Ah nerde gta5'deki görevler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXNinjaG4xX

Oyunu yeniden edindim. Arac suruşun de guncelleme ile bir seyler degismismi bakalim.

Değişmez!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

Orijinalden alıntı: xXNinjaG4xX

Değişmez!

Degistirip ne yapacaklardi zaten. iste bizdeki de beklenti. Neyse boyle de iyidir.
  • aldım hiç oynayasım gelmiyorm fakat online oynayacak varsa oynayalım
    psn:MrOneoguzhanPro
  • Kutulu forumdan bir üyeden sıfır aldm. Özellikle sordum 2. Bölgemi diye, demedi bişey, 1.bölgeymiş meğerse pyun ve de yükledm,
    Oyun güncelleme yapıyorum, defalarca sildim yükledim ama CE-34878-0 hatasını sürekli oyna girnce menüyü geçip oyun sahnesi gelince 5 saniye bile oynamadan alıyorum. Playstore yardım vs tüm hepsini denedm aşamaların ama olmuyor. Ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 1 Mayıs 2017; 19:52:7 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.