Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (306. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Orijinalden alıntı: Namevt88

Season pass almıştım tüm çıkıştaki dlcler var ama şu ilk tanıttıkları yan karakterin senaryosunu görmedim.

Bad Blood isimli yeni ek paketi duyuruldu, 23 Eylül'de 10 adet eklenen senaryo görevini de oynayacağız.

http://leadergamer.com.tr/watch-dogsun-bad-blood-isimli-yeni-ek-paketi-duyuruldu-64453.html

Güzel bir pakete benziyor, vaktim olursa oyunu en baştan bitirip bu paketleri de oynamak istiyorum.

• türkçe yama çıkmayacak herhalde
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Umutlu gözlerle bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Orijinalden alıntı: Namevt88

Season pass almıştım tüm çıkıştaki dlcler var ama şu ilk tanıttıkları yan karakterin senaryosunu görmedim.

Bad Blood isimli yeni ek paketi duyuruldu, 23 Eylül'de 10 adet eklenen senaryo görevini de oynayacağız.

http://leadergamer.com.tr/watch-dogsun-bad-blood-isimli-yeni-ek-paketi-duyuruldu-64453.html

Güzel bir pakete benziyor, vaktim olursa oyunu en baştan bitirip bu paketleri de oynamak istiyorum.

kac para olacak kimbilir.

• arkadaşlar Select Online Hacking and request a target. bölümünü geçemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bad Blood dlc'si bugün çıkmalı ama Steam'de hala gözükmedi. Oyunu Steam'den alanlarda durum nedir? Uplay üzerinden alanlar indirmiş sanırım.
  • Beyler uPlay'de online'a geçemiyorum Logging in diyor öyle kalıyor, internette de ubisoft'un sitesine giremiyorum Bu web sayfası kullanılamıyor diyor. Ne yapmam gerek ?
  • şu an bi update geldi indiriyorum. nedir acaba arkadaşlar ?
  • Grafikleri keşke tanıtıldığı gibi olsaydı
  • Şu oyunun Türkçe yaması çıkmadı ya gözlerrim açık gidecek
  • Farklı senaryoda T-Bone'u oynadığımız Bad Blood DLC'si gelmiş. Menü de artık Bad Blood ve Aiden Pierce olarak değişmiş.

Sinematik ara videolardan 2 adet SS.

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

Bunlar da oyun içi SS'ler.

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] Watch Dogs (2014) [ANA KONU] Watch Dogs (2014) [ANA KONU] Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 28 Eylül 2014; 11:58:33 >

• Deniyemedim bende merak ediyorum açıkcası bölümler umarım zevklidir.

Bu arada mutlaka theworse 1.0 modunu maldo texture ile denesinler ciddi şekilde çok iyi oldu. Oyunun son bölümlerini o şekil oynadım bitince bir an tekrar başlıyasım geldi. Ama malesef açık dünya oyunlarına göre ana senaryo kısa olmuş yan görevler yapılmazsa bence baya kısa oyun. Realistic zorluğunda oynamama rağmen çok zorlanmadım.
  • DLC bitti, bol çatışmalı ve güzel bir senaryoydu. Başka DLC çıkacak mı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 28 Eylül 2014; 11:58:15 >
  • şu oyuna yazık etti ubisoft o kadar güzel konsept o kadar büyük reklam sağlam oynanış ve grafikli videolar sonra çıkan oyuna bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış hatırlamıyorsam buradan bir arkadaş dlc leri orginal oyunumuza eklemenin bir yolunu söylemişti ücret ödemeden ama bulamadım o mesajı . Kendisi bunu okuyorsa bana ulaşabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EskiForumlu

siz neyin kasmasından bahsediyorsunuz!?
    Benim sistemim imzada ve oyunu 1 haftadır oynuyorum.
    Deneyimlerim:
    -High ayarda ve üstüne grafik modu kurulu bir şekilde 1 kez bile kasmadı takılmadı ve genel olarak 50 fps'de oynattı.
    -Arabayı ben gayet iyi bir şekilde sürüyorum büyük ihtimal siz beceremişsinizdir :P
    -Grafikler mükemmel.
    -Yapay zeka mükemmel yani arabayla üstleri gelirken mal gibi durmuyorlar sonra silahımızı görünce polisi aramaya çalışıyorlar polisi ararken silahla üstlerine gelirsek aramayı dsurduruyorlar.
    ...
    Tek eksisi çok az binanın içine girilebilmesi.

Şimdi ben anlamadım neyini beğenmediniz bu oyunun verdiğim paraya değdi bence

Ve bazı arkadaşlar grafikleri beğenmemiş:
    TheWorse ve Maldo Textures modunu kurunda sakinleşin gençler yağmur yağdığında müthiş görünüyor.

benim sistemde hd 6850 1 gb 256 bit

i5 3570 k 4 gb ram

ama kasıntılar oluyor ve can sıkıyor . senin nasıl kasmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: frknkoca2

quote:

Orijinalden alıntı: EskiForumlu

siz neyin kasmasından bahsediyorsunuz!?
    Benim sistemim imzada ve oyunu 1 haftadır oynuyorum.
    Deneyimlerim:
    -High ayarda ve üstüne grafik modu kurulu bir şekilde 1 kez bile kasmadı takılmadı ve genel olarak 50 fps'de oynattı.
    -Arabayı ben gayet iyi bir şekilde sürüyorum büyük ihtimal siz beceremişsinizdir :P
    -Grafikler mükemmel.
    -Yapay zeka mükemmel yani arabayla üstleri gelirken mal gibi durmuyorlar sonra silahımızı görünce polisi aramaya çalışıyorlar polisi ararken silahla üstlerine gelirsek aramayı dsurduruyorlar.
    ...
    Tek eksisi çok az binanın içine girilebilmesi.

Şimdi ben anlamadım neyini beğenmediniz bu oyunun verdiğim paraya değdi bence

Ve bazı arkadaşlar grafikleri beğenmemiş:
    TheWorse ve Maldo Textures modunu kurunda sakinleşin gençler yağmur yağdığında müthiş görünüyor.

benim sistemde hd 6850 1 gb 256 bit

i5 3570 k 4 gb ram

ama kasıntılar oluyor ve can sıkıyor . senin nasıl kasmıyor.

ramim seninkinin 2 katı işlemcim senden 2 kat daha iyi ekran kaartıda aynı şekilde. zaten minimum gereksinimlerde 6 gb ramyazıyor işlemcileride belirmişler açık açık

• Bankamatikten nakit çekiyorum ödemeyi telefonla yapıyorum. nasıl akıl edememişler.
  • benim düşüncem bu oyun çok haksız eleştiriye maaruz kaldı ya. grafiğine laf atanlarmı demezsin, gta ile karşılaştıranlarmı demezsin. cidden üzüldüm bu oyunu uğraşıpta yapan firmaya devamı oyunları yakın sürede çıkar inşallah
  • 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.