Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (307. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunu yapanlar kendileri kıyasladı gta ile. Gta ile kıyaslayıp da ortaya böyle çıkardılar diye kimse yüzüne bakmıyor oyunun. Hiç kıyaslamayıp bunu yaptık diye ortaya çıksalardı gereken önemi verilirdi bu oyuna da yanlış pazarlama stratejisi işte. Ben beğeniyorum arada açıp oynuyorum. İnşallah devam oyununda aynı hataya düşmezler.
  • bu oyun çok güzelde multiplayer modları çok sıkıcı gerçekten
  • Hala umutla türkçe yama bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

Oyunu yapanlar kendileri kıyasladı gta ile. Gta ile kıyaslayıp da ortaya böyle çıkardılar diye kimse yüzüne bakmıyor oyunun. Hiç kıyaslamayıp bunu yaptık diye ortaya çıksalardı gereken önemi verilirdi bu oyuna da yanlış pazarlama stratejisi işte. Ben beğeniyorum arada açıp oynuyorum. İnşallah devam oyununda aynı hataya düşmezler.

Kesinlikle katılıyorum size . ekran kartım ahım şahım bişey olmasa da ben de açıp arada oynuyorum bir kere krsan bir kere original 2 kere bitirdim 2 sinde de zevk aldım . Ubi nin hatası kıyaslama yoluyla beklentiyi yükseltmek . Keşke bizde de böyle bir oyun var tadıyla reklam yapılsaydı. da gtadan şu kadar kat daha iyi daha büyük falan denmeseydi.
  • askerlik bitti,yaz tatili bitti pc ye döndüm nihayet :) bakalım koca yaz merak etmiştim bu oyunu...İnmesine 40 dk kaldı.Okadar eleştirilere rağmen seversem orjinal alacağım
  • Oyunu bitirdim devamı spoiler içerir aman dikkat efendim

Oyun beni etkiledi Grafikleri yeni aldığım bilgisayarım ile beni sonuna kadar doyurdu SweetFX ile birlikte gece Ultrada bir Blackout yaşadığım zaman böyle bir manzarayı gerçek hayatta göremezsiniz resmen
    Hikaye çok hoşuma gitti Aiden'in yaşadıkları Clara T-Bone hackleme işleri zevkliydi Iraq Lucky Quinn
    Çok tekrar yoktu Harita yeterince büyüktü Bir ara sadece bir yere gir Hackle kaç modundaydı oyun fakat seve seve yaptım
    Ubisoft'u takdir ediyorum cidden hoşuma gitti benim gibi GTA'dan nefret eden bir adamı bile bu kadar aşık etti kendine ellerine sağlık
  • Ati'nin son sürücüsünü denemek için açtım oyunu bitirmiş olmama rağmen.R9 270X ile her şey high'da 35-40 civarı FPS'de oynamıştım zamanında,şimdi tüm ayarlar ultra'da 40-50 arası FPS'de oldukça akıcı bir biçimde çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhadss

benim düşüncem bu oyun çok haksız eleştiriye maaruz kaldı ya. grafiğine laf atanlarmı demezsin, gta ile karşılaştıranlarmı demezsin. cidden üzüldüm bu oyunu uğraşıpta yapan firmaya devamı oyunları yakın sürede çıkar inşallah

Bu oyundaki atmosfer GTA'den farklı, Ubisoft kendi tarzında olan yeni bir seri yaratmış oldu. WD 2'de yeni şehir ve yeni karekter ile oynanış daha güzel olacaktır, belki helikopter falan da kullanırız, havada çatışma da olabilir bu sefer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 2 Ekim 2014; 10:55:33 >
  • on numara oyunmus daha yeni oynuyorum elestiriler yuzunden sogumustum. benim gibi olan varsa alsin oynasin sacmasapan elestirileri haketmiyor.
  • Uplay çalışmayı durdurdu hatasının çözümünü bilen var mı ?
    Oyunu uplay'den kurdum ancak oynamak nasip olmadı hala
  • Oyunu ilk ciktiginda yüklemistim. Rezalet bir performans sergiledi pc im de. Gtx 770 ve i7 4770k islemcim olmasina ragmen kadmalar takilmalar 1 saat dayanabilmistim oyuna. Bayramda canım sıkıldı tekrar yükleyeyim dedim hem 1.05 surumu ve dlc si cikmis bi bakayim dedim. Oyunun performansini baya duzeltmisler. Vsync açinca 30 fps ye düsmesini de oyunun ayar klasoru GamerProfile.xml dosyadindan RefreshRate i 60 tan 120 ye degiserek çozdum. Bayramda surekli bu oyunu oynadim senaryosu gayet guzel. Ilk baslarda sıkıcı gibi geliyor fakat kameraları kullanıp adamları yonlendirmek felan guzel dusunulmus. Ben ana senaryoyu oynamdan once butun haritayi acip yan gorevleri yapip skilleri actim once. Simdi ana senaryoya gectim. Act 3 ün sonundayim. Iyiki tekrar baslamisim oyuna herkese tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar süper bi oyun %100000000 yüklemenizi tavsiye ederim
  • TTnet watchdogs un parasını almadı benden.Unuttular.Watchdogstan sonra Fifa 15 aldım.Onun taksiti başladı.Watchdogs alalı kaç ay oldu hatta playstore da kalan taksit 2 diyor ama hiç başlamadı taksit.TTnet faturasında playstore oyunlar kısmında 10 tl fifa nın taksiti 8 tl de bf4 ün taksiti gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mss1905

TTnet watchdogs un parasını almadı benden.Unuttular.Watchdogstan sonra Fifa 15 aldım.Onun taksiti başladı.Watchdogs alalı kaç ay oldu hatta playstore da kalan taksit 2 diyor ama hiç başlamadı taksit.TTnet faturasında playstore oyunlar kısmında 10 tl fifa nın taksiti 8 tl de bf4 ün taksiti gözüküyor.

adınıza sevindim nefret bu kan emicilere 1 oyun parası da olsa takmışsınız da ne güzel . insanlardan haksız yere sömürdüklerine saysınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

TTnet watchdogs un parasını almadı benden.Unuttular.Watchdogstan sonra Fifa 15 aldım.Onun taksiti başladı.Watchdogs alalı kaç ay oldu hatta playstore da kalan taksit 2 diyor ama hiç başlamadı taksit.TTnet faturasında playstore oyunlar kısmında 10 tl fifa nın taksiti 8 tl de bf4 ün taksiti gözüküyor.

adınıza sevindim nefret bu kan emicilere 1 oyun parası da olsa takmışsınız da ne güzel . insanlardan haksız yere sömürdüklerine saysınlar.

almayacaksın abi tamam taksit filan bilmem ne yapıyorlar ama birazcık paranızı biriktirip forumdan gift ve key seklinde bir suru oyun satan arkadas var onlardan alacaksın

• quote:

valla dikkat et derim. ttnet durumu bi çakarsa yıllar geçse bile faiz bindirip tahsil eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

valla dikkat et derim. ttnet durumu bi çakarsa yıllar geçse bile faiz bindirip tahsil eder.

Kendi hataları ama benim ne suçum var.Arayıp uyarayım desem.Daha ben zararlı çıkarım 2 saat müşteri hizmetleri bekletir.60 lira ödeyeceğim diye 20 liralık telefon parası daha gelir.Bir de hatayı kabullenmezler külfetini bana yüklerler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Kendi hataları ama benim ne suçum var.Arayıp uyarayım desem.Daha ben zararlı çıkarım 2 saat müşteri hizmetleri bekletir.60 lira ödeyeceğim diye 20 liralık telefon parası daha gelir.Bir de hatayı kabullenmezler külfetini bana yüklerler.

evet aynen öyle olur kardeş. kendi hataları ama bunu sana yansıtırlar..
    zamanaşımı olur mu bilmiyorum sözleşmeye bakmak lazım.

• anlamadıgım oyunun sonlarında Jordi Chin neden böyle birşey yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 10 Ekim 2014; 22:37:55 >
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    neden spoiler ibaresi vs. vermiyorsun. bari sonunu da yaz oyunun toptan kapatalım tezgahı.

edit: bravo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubenmartin -- 10 Ekim 2014; 23:44:11 >
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.