Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LaToZaR

Sabah saatlerinde normal versiyonunu playstoredan 55 tl ye aldım ama daha sonra digital deluxe paketini gördüm ve arada sadece 10 lira fark var içerik olarak çok fark edermi hatamı yaptım deluxe almıyarak yada o eklentileri daha sonra ekliyebilirmiyim ?

daha sonra alınabilirmi bilmiyorum. fark olarak 60,20,20 ve 15 dakikalık 4 ek görev bazı bonuslar (pil, hack) ve bazı kıyafetler var okadar
  • LaToZaR kullanıcısına yanıt
    O fiyat farkına deluxe alsaydın daha iyi ederdin
  • IGN dün 5 saatlik canli yayin yapti
    Oyunda merak edilenleri gösteriyorlar.

Benim en cok merak ettigim birsey dakika 55 kiyafet alisverisi.

• e oyun malum yerlere düştü napcaz biz orjinal aldık 5 gün daha bekliycez yani.bekleyelim bakalım
  • sadece ingilizce var içinde o yüzden boyut düşük diyor yetkili abi. ben aynı zamanda multiplayerın da eksik olduğunu düşünüyorum, diğer ubisoft oyunları ac ve fcyi hatırlarsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

e oyun malum yerlere düştü napcaz biz orjinal aldık 5 gün daha bekliycez yani.bekleyelim bakalım

Hem para vermek hem 5 gün beklemek.
  • playstore dan 75 tl ye aldım deluxe versiyonunu şimdide doğum günüm diye 20 tl kod gönderdiler :D neyse 27 sinde dağıtılıcak diyo acaba kaç gb oyun ttnet yüzünden 3mbps ile inidiricez
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

O fiyat farkına deluxe alsaydın daha iyi ederdin

Aynen bende pişman oldum geri playstore müşteri hizmetlerini aradım ama alınan oyun iptal edilmiyormuş gibi bişeyler zırvaladı artık olan oldu üzüldüm geç farkettiğime

quote:

Orijinalden alıntı: Takunyalı SinHa

quote:

Orijinalden alıntı: LaToZaR

Sabah saatlerinde normal versiyonunu playstoredan 55 tl ye aldım ama daha sonra digital deluxe paketini gördüm ve arada sadece 10 lira fark var içerik olarak çok fark edermi hatamı yaptım deluxe almıyarak yada o eklentileri daha sonra ekliyebilirmiyim ?

daha sonra alınabilirmi bilmiyorum. fark olarak 60,20,20 ve 15 dakikalık 4 ek görev bazı bonuslar (pil, hack) ve bazı kıyafetler var okadar

Teşekkür ederim açıklama için işe yarar gibi duruyor bende biraz baktım atm hack gibi ekstra olaylarda deluxe içinde varmış kötü oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaToZaR -- 23 Mayıs 2014; 13:23:10 >

• Çoğu gitti azı kaldı
  • dün orataya çıkan aidenlı ss te kaplamalar gerçekten kötü duruyor, ya low ayarda ya da high seçili olmasına rağmen low.oyunun çıkış gününde belki texture yaması gelebilir, 15gb çok az geliyor insanın gözüne
  • alike03 kullanıcısına yanıt
    fc3 te lazım olmayan dillere ait ses dosyalarını silince 9 gb ediyordu,bu da onun gibi sağlam sıkıştırılmıştır.birde ubi oyunlarında dts formatlı ses kullanmıyor diye biliyorum,ondan dolayıda baya boyut kazanıyor sıkıştırılmış ses dosyalarından.

bu arada oyunun pc'ye de düşmüş korsanı,bizde hala resmi tarihi bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz

fc3 te lazım olmayan dillere ait ses dosyalarını silince 9 gb ediyordu,bu da onun gibi sağlam sıkıştırılmıştır.birde ubi oyunlarında dts formatlı ses kullanmıyor diye biliyorum,ondan dolayıda baya boyut kazanıyor sıkıştırılmış ses dosyalarından.

bu arada oyunun pc'ye de düşmüş korsanı,bizde hala resmi tarihi bekliyoruz

niye bekliyorsun kardeşim. ben de aldım ama koskoca 4 gün var, bu 4 gün de ne free roam takılınır o yüzden indiriyorum bir 1.5 saate oyunda olurum sıkıntı çıkmazsa

• designr kullanıcısına yanıt
    net 3mb olmuş 4 günü bulur indirmesi o yüzden bulaşamıyorum
  • nty35 kullanıcısına yanıt
    Aynen bir ufak bilgilendirme gelirse iyi olur
    Bir de son ayarlarda takılsa da bir SS çekip koyar mısın orjinal kaliteyi bozmadan.
    Bizde de preload erken açılsa da bari beklemesek çıkış günü
  • link paylaşımı yasak ama ufak bi aramayla bulabilrsiniz eminim ki
  • biraz ortamı ısıtalım

nvidia yeni bir kaç ss yayınlamış

Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

bunlarda oyun içi ayarlar menülerinden. ultra için 3gb video memorysi olan kart istiyor görüldüğü gibi.

son ayarlarda ki şekilde oynayan arkadaş dışarda arabayla giderken 30-50 fps, 60+ fps ise iç mekanlarda alıyormuş sistemi şu şekilde
    i7 920 OC to 3.8, 10 GB of ram and 7970 6GB GHZ edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 23 Mayıs 2014; 14:15:29 >

• Deluxe edition için 15 lira fark ödemektense Season Pass almak daha makul göründü ve öyle yaptım ben.

Çıkacak bütün DLC'leri toplamda %25 daha ucuza getirmiş oluyorsunuz sanırım. Steam'de 20 dolar olduğunu düşünürsek, Playstore'daki 35 liralık fiyat gayet iyi. Season Pass ile alamayacağınız tek şey White Hat Pack, onun da timed exclusive olduğu söyleniyor. T-Bone DLC'si de 3-4 saat ek hikaye oynanışı sunacak deniyor. Season Pass iyidir ya...

• PC High Settings

http://www.twitch.tv/blubi90
    2 gb vram var diye ultra açamıcaz yani ciddi ciddi oyun resmi olarak çıktıktan sonra nvidia bir tane driver yayınlar belki onla ultra olmasa bile 1-2 ayar kısıp ultraya yakın oynanabilir gtx 760 ve 770 ile
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.