Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus : 8 GB Ram , İ5 2.50 GHz , Windows 8 , NVIDIA GeForce GT 635M 2 GB.

Çalıştırır mı sizce ?
  • bu donanımlarla da ultrada oynayamayacaksak neden alıyoruz ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibarut8907

Konya TV nedir ya  Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

hakaten konya tv ne alaka :)

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Orijinalden alıntı: 2JZ-GTE

Beyler ön indirme yok değil mi ?

Henüz açılmadı.

tüh :/ haftasonu ne güzel inerdi evde.

hızlı t bilen varsa mesaj atsın lütfen.
  • Pc'ye orjinal oyun almak sinir bozucu bi şeymiş, onu anladım.
  • beyler fiyat yükselmiş.Nereden alacaz?
  • Genelde böyle oluyor zaten. Korsan indiren oyunu bitirirken orjinal alan yeni başlıyor oluyor
  • i5 3450, gtx 660ti ve 8gb ram ile texture high ve diğer ayarlar ultrada biraz tökezliyor Yürüyüş yaparken iyi ancak araba kullanmaya geldiğinde resmen tökezliyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMurat55

i5 3450, gtx 660ti ve 8gb ram ile texture high ve diğer ayarlar ultrada biraz tökezliyor Yürüyüş yaparken iyi ancak araba kullanmaya geldiğinde resmen tökezliyor oyun.

Medium high ayarlarda nasıl peki hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım orijinal oyunda daha az fps sorunu olur.
  • LordMurat55 kullanıcısına yanıt
    AA'yı kaça kadar açtın? AA'yı kısarak ya da kapatarak dener misin ne kadar bir artış oluyor.
  • texture u high a aldım, genel ayarlarıda higha çektim şehirde dolaşıyorum ultrada ki donma tekleme gitti oynanır hale geldi ama 60fps akıcılığı yok tabi. ama fps oyunu olmadığından açık dünya oyununda 40fps ortalama çoğu kiişi için yeterli gelir. ben biraz ince ayar yapıp 60fpsye yaklaşmaya çalışacağm
  • Grafikler kötü dendi ama hala mükemmel görünüyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

texture u high a aldım, genel ayarlarıda higha çektim şehirde dolaşıyorum ultrada ki donma tekleme gitti oynanır hale geldi ama 60fps akıcılığı yok tabi. ama fps oyunu olmadığından açık dünya oyununda 40fps ortalama çoğu kiişi için yeterli gelir. ben biraz ince ayar yapıp 60fpsye yaklaşmaya çalışacağm

İşlemci kullanımı nasıl?
  • yahu bi caddeden sokaktan ultra da bi caps atın? ben bu oyunu azmettim ultrada çalıştırcam.
  • Diğer ayarları high'a getirince gayet akıcı bir şekilde oynamaya başladım. FPS'yi çekmedim çünkü yeterince akıcıydı. Oyunun ayarlarında zaten yazıyor, Texture ULTRA yapmak için 3GB'lık ekran kartı tavsiye ediliyor diye. AA'yı FXAA olarak değiştirdim, 1080p için bana göre yeterli.
  • designr kullanıcısına yanıt
    Dalgalanma olmadan 40 fps'de oynayabilsem şükrederim zaten. Ayarları yapınca ss paylaşır mısın?
  • Demekki optimizasyon fena degil.Benimkide insin bakalim nasil olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Grafikler kötü dendi ama hala mükemmel görünüyor bence.

2012'deki görüntülerle alakası yok, seviyeyi yükseltip tekrar aşağıya çektiklerinden kötü görünüyor tabii.

Beyler 7950 HD DC2T nasıl çalıştırır ? amd diye sorun çıkar mı
  • Ubisoft uplay in sitesine girebilen var mı ? shop sitesine az önce girdim oyunu aldım ama uplay indirmek için kendi sitelerine giremiyorum adamların ? sadece proxy siteleriyle girebiliyorum ama uplay client inmiyor boyutu 4mbtan büyük olduğu için
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.