Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anladım hocam.teşekkürler bilgilendirme için.bende denemiş olurum birkaç güne
  • Bütün gameplay ve E3 videoları gece çekilmişti, ordan bir kıllanmak lazımdı zaten gündüz için
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    neyin kafasını yaşadığımızı anlatalım, sonra sen de bize hangi kafayı yaşadığını anlat...

1. e3 malum gösterimin grafiklerini vs. bilmeyen yok. nvidia'nın pohpohlaması zaten ortada.

2. kullanılan teknolojiler, sistem gereksinimleri ortada.

3. next-gen cart curt diyerek ortalığa çıkıyorsun. sonra?

önce beklentileri yükseltip; sonra skyrim'den hallice abuk sabuk bir grafikle ortaya çıkmayacaksın.

bu oyun kırpılmamış resmen doğranmış. open world bi oyun olması kötü grafik şart anlamına gelmez.

örnek mi, ilk aklıma gelen farcry 3, tomb raider, ac, batman arkham origins vs. fersah fersah ötesinde şu oyunun. hem de ağaçdır, deredir, şu bu gibi gölgelendirme ve render edilecek obje sayısı da az değil.

ancak bir sıkıntı-eksiklik vs. olabilir. hala tam emin değilim.

edit: sinirim hala geçmedi, allah belanı versin ubi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubenmartin -- 23 Mayıs 2014; 16:50:56 >

• Kokpit kamerasını merak edenler için, sade de olsa ayrı bir çeşitlilik katmış.

Watch Dogs (2014) [ANA KONU]
  • Bence korsanlara yanlışlıkla PS3 kaplamalarını kakalamışlar size arkadaşlar yoksa bu SS'lerin hali ne böyle Resmi olarak çıksın oyun da gerçek yüzü belli olur o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 23 Mayıs 2014; 16:51:04 >
  • ben de oyunu arkadaşlarımla birlikte playstore dan dün satın aldım. umarım beklediğimize değer. ss ler videolar gayet güzel görünüyor şimdilik. skidrowa bulaşmak istemiyorum açıkçası
  • Full sürümle aynı boyut torrent o yüzden grafiklere ilişkin beklentiye girmeyin derim. Nvidia-AMD farkı olabilir denmiş de sadece HBAO+ ile bu manzarayı düzeltmek biraz zor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 23 Mayıs 2014; 16:50:50 >
  • Şu yukardaki SS deki gibi mi gözüküyor oyun.

PS4 den gameplay yayınlamışlardı grafikler harika gözüküyordu. PS4 bölümünde grafiklerden herkes memnundu ve E3 2012 den biraz aşağıda gibi yorumlar okudum. Bence bu Skidrow sürümünde sıkıntı var.

PS4 sürümü PC deki High zaten grafikler inanılmaz gözüküyordu Ss ler falan da paylaşıldı. Yukarıdaki SS Xbox360 sürümüyle aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 23 Mayıs 2014; 16:51:27 >
  • Oyunun torrentten indirilen hali -KIRPILMIŞ TEXTURELU- hali arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rubenmartin kullanıcısına yanıt
    Oyun resmi olarak çıkmadı daha belki de kırpılmış versiyonu indirdi korsan indirenler belli değil.14 gb ps3 ve xbox 360 versiyonu zaten kırpılmış olduğu nerede ise kesin.Ayrıca ormanlık alanda geçen oyun ve linear yapıda olan TR ile koskoca bir şehri kıyasladın ya bravo yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 23 Mayıs 2014; 16:52:54 >
  • Oyun yasal olarak bir çıksın da, grafikler iyi mi kötü mü görürüz. Fazla ön yargılı olmamak lazım, son gösterdikleri PS 4 videolarında bile görüntüler iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Oyunun torrentten indirilen hali -KIRPILMIŞ TEXTURELU- hali arkadaşlar.

İndirirken notlara baktım da öyle bir açıklama yoktu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• imana tekrar geldim beyler, teşekkürler.

http://www.youtube.com/watch?v=8z3iG2QlJXk&feature=kp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2JZ-GTE -- 23 Mayıs 2014; 16:55:06 >
  • fukox kullanıcısına yanıt
    Uplay'den yapılan preload boyutu da 14 GB. Kırpılmış hali falan olduğunu sanmıyorum. Zaten nuke yememiş öyle olsa yerdi şimdiye kadar. Tahminen preload'a crack yapıldı. Çok düzgün çalışıyor mu bilmem ama oyunu açmayı başarmışlar bir şekilde sanırım.
  • dostum gereken cevabı mactavish adlı arkadaş vermiş, uzatmanın alemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubenmartin -- 23 Mayıs 2014; 17:01:28 >
  • LordMurat55 kullanıcısına yanıt
    grafik ayarlarınız nedir diğer ss lerle karşılaştırıldığında sizin eklediğiniz çok kötü gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2JZ-GTE

imana tekrar geldim beyler, teşekkürler.

http://www.youtube.com/watch?v=8z3iG2QlJXk&feature=kp

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-WatchDogsun_PS4_Surumunden_1080p_Oynanis_Videosu-59881.htm

O video yu birazdan izlicem ama şuna bakmanı tavsiye ederim.

• HapLoo kullanıcısına yanıt
    kutulu versiyonlara falan mı preload var?
  •  Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

Bu pc'de ki ultra görüntü ise bu ne oluyor.

Bina kaplamaları da baya kötü.Bu varken esamaesi okunmuyor.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.