Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3gb Vram istemesi cidden ilginç. Asus Gtx 770 sahibiyim ve 2 Gb Vram bakalım ultra ile nasıl bir sıkıntı yaşatacak.

Sırf şu oyun için gereksiz olsada ekran kartına %15'lik bir oc çekmiştim. Vram sıkıntısı olacağı hiç aklıma gelmezdi.
  • Grafiği kenara koyun, oynanıştan bahsedebilir mi oynayanlar ?
  • http://uplay.ubi.com/en-GB/about şu siteye girebilen varsa söylesin
  • HIGH

Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

ULTRA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 23 Mayıs 2014; 16:24:30 >

• grafikler rezalet. resmen yazıklar olsun, bu ne lan gta4 gibi?
  • rubenmartin kullanıcısına yanıt
    uplay sitesine giriyor muhttp://uplay.ubi.com/en-GB/about
  • Frayne F kullanıcısına yanıt
    evet giriyor noldu?
  • beyler kötü bir haberim var. textureu en düşük olan mediuma aldım, detay ayarlarını da otomatik seç dedim ve medium seçti hepsini. şehirde 45-55 fps verdi. bunun yerine texture ve detaylar high seçip şehirde 35-45 fps de oynamak daha mantıklı çünkü açık dünya oyunu olduğu için sıkıntı çıkmıyor o fpslerde. zaten kapalı alanlarda çok daha yüksek fps veriyor

kıısaca. düşük sistemli arkadaşlar low a alırım akar oynarım diye düşünüyor ama süprizle karşılaşabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 23 Mayıs 2014; 16:29:04 >
    dostum belki kartı amd dedir.. oyundaki tüm teknolojik grafikler için nvidia istiyor.. hbao+, txaa
    Oyunu demin shop sitesinden aldım ubisoftun da uplay sitesine girmiyor bende haliyle uplay pc indiremedim, dns değiştirdim hala girmiyor, tunnel siteleri ile giriyor fakat uplay indirmeme müsade etmiyor tunnel siteleri boyutu büyük 4mb tan diye
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    şu oyuna şu grafikler ihanet. f2p ghost recon phantoms da AA yok grafikler daha iyi.

umarım torrent vs. bi sıkıntı vardır. kabul edilemez derecede kötü. ultra bildiğin low. aldığıma pişman olmak üzereyim.
  • Beyler birkaç ss paylaşın indirenler en son her şey ultra ayarlarda.Şöyle gökdelenklerin olduğu alanda.
  • Grafikler böyle ve 3 gb Vram istiyor. Cidden ne kafası bu yahu.

2Gb Vram sahipleri oyunda ultrada ciddi anlamda donma ve yükleme sorunu yaşıyor mu. ?

Ah Ah ön sipariş vermeseydim kopya çekip denerdim. Özellikle üst limit grafik kart sahiplerinden cevap bekliyorum.

2Gb Vram çok takılma yapmadan 40 fps bile oynatsa bana yeter.
  • LordMurat55 kullanıcısına yanıt
    grafikler resmen çöp.oynanış nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Oyunda uçan taşıtlar kullanılamayacakmış.(Helikopter, yolcu uçağı vs....).Keşke olsaymış bir F-16 hackleyip düşürmek fena olmazdı.

Harita açık arazi değil ki, GTA IV'te de böyle şehir olduğu için sadece helikopter vardı. Ama GTA V'te herşey var mesela çünkü hayvan gibi arazi var, uçan araç heveslerimiz için onu bekleyeceğiz artık

Bunda oda yok bari helikopter olsaydı GTA IV deki gibi en azından yavaşta olsak istedigimiz yere giderdik bina çatıları oraya buraya.

• Yukarıda grafiklere çamur atanlar neyin kafasını yaşıyor acaba. Koskoca bir şehrin olduğu oyunda Crysis 3 grafikleri mi bekliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMurat55

HIGH

ULTRA

BU NE LAN ? LAN OLUM GTA SA BİLE DAHA İYİ ! abi bırak ya yazıklar olsun verdiğim paraya. gta IV'de grafik modu çeker oynarım daha iyi lan. bu ne ?

edit: inanmak istemiyorum, yalan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2JZ-GTE -- 23 Mayıs 2014; 16:38:08 >

• HD7850 ile Medium veya High de oynayabilirmiyim işin kötüsü Ram 4GB İşlemci X4 Vram 1GB kesin sorun yaşıyıcam.
  • Gündüz grafikleri evet iyi değil. Ancak gece olunca ve yağmur da başlayınca asıl rengi ortaya çıkıyor. High-Ultra ayarlarda oynuyorum ve bana göre oynanış güzel olmuş. Zaten ben görselliğe önem veren birisi değilim. Grafik haricinde tek kötü yani araba kullanımı gibi duruyor. Biraz sıkıntılı olabilir. GTA4-5'e alışkın olan birisi için biraz alışması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 23 Mayıs 2014; 16:40:53 >
  • gt 630m 2gb mediumda nasıl gelir?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.