Ben indirdim korsan olarak. Kaldırmadı bilgisayarım, GT630M, i5, 6 Ram. Bana mısın demiyor. 800x600 low'da bile kasıyor. Wolfenstein'ı kaldırmıştı, hem de bayağı iyi şekilde. Onu satın alıp onu oynicaz artık...
İşlemci kullanımı ne durumda, diğer oyunlarla karşılaştırabilir misiniz?
Oyunun grafikleri bazılarına iyi veya kötü gelebilir.
Şahsen ben beğenmedim bu kadar beklenti içine sokup iyice kırpılmış bir oyun sunuldu.
Hatta Ps4 sürümü ile pc sürümü arasında aşırı bir grafik farkıda gözükmüyor.
Bu oyunu pc'de adam edecek şuan için sadece SweetFX programıdır.
Maalesef. GT 635M bilmiyorum aslında ama 630M 800x600'de dahi kasıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: y.C.g
grafik ayarlarınız nedir diğer ss lerle karşılaştırıldığında sizin eklediğiniz çok kötü gözüküyor
28 FPS olan ayarların hepsi ULTRA
Biri low-ultra aynı yerde SS çekip koyabilirse sevinirim. Korsan exe'nin ayarları algılamama/kaydetmeme durumu olabilir belki. Şimdi baktım da dikkatlice, cidden o kadar da kötü olamaz yani
LordMurat55
kullanıcısına yanıt
mesajınızı alıntıladığım ss 41fps oda ultra ayarmı acaba
Hocam bunlar 4k çözünürlükte. Kaç kişi oynayacak ki böyle :)
busterr
kullanıcısına yanıt
Aynen ya inanamamıyorum hala high ve ultradaki grafikler nasıl böyle olur. İnanılır gibi değil. Geliştiriciler başka oyun yapıyor bize başka oyun satıyorlar herhalde. Umarım bir yanlışlık vardır bu kaplamalarda. Kokpit kamerasından görünen ss'de adamların yüzü yok.
Yok hocam onlar high ayarlarda
emre544E
kullanıcısına yanıt
Gerçek olmamalı bunlar, PS3 gibi duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: darkest earth
Maalesef. GT 635M bilmiyorum aslında ama 630M 800x600'de dahi kasıyor.
Vay arkadaş.
Conan'ın oynadığı videoda araç ve hasar dinamikleri çok çok kötüydü, neyse bir sağlam versiyon çıksın da deneyelim. Kaldıracağını pek sanmıyorum ama neyse
Beyler ben oyunu orjinal aldım ama dayanamayıp oyunu görmek için zorrent den indireyim dedim ama inmiyor bir türlü. Ekleyeli bir saat oldu hala 1.1 de takıldı. Bu indiren arkadaşlar nasıl indirdi link verebilir mi özelden ?
quote:
Orijinalden alıntı: GT_55
Bu pc'de ki ultra görüntü ise bu ne oluyor.
Bina kaplamaları da baya kötü.Bu varken esamaesi okunmuyor.
Oyunla ilgili sorunlar var fakat bunun son sürümden olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum eğer böyleyse de yuh derim yeni bir Alien vakası olur bildiğin. O kadar reklamdan sonra Ubi'ye güvenmek aptallığın kendisi olur.
Grafikler çok önemli değil o konuda yalan yok da. Tek sorun o kadar reklam yapıp süper grafikli çıkacağını söylemeleri.
Neobir75
kullanıcısına yanıt
500 kişi gönderiyor 12k kişi indiriyor inmez tabi
2 si 1'de Talha söyledi o kadar ön sipariş vermeden önce bir düşünün diye ama aptallık edip dinlemedim gittim satın aldım. Şu ss'leri gördükçe sinirim bozuluyor. O kadar reklam yaptılar piyasanın altını üstüne getirdiler de sonuç bu mu. Yukarıda dil desteği yok diye alınmamalı tartışması döndü ama bence asıl bu yüzden alınmamalı. Biz oyuncuları aptal yerine koyup da öyle grafikler gösterip ağzımızın suyunu akıtıyorlar. Hala karamsar olmamaya çalışıyorum. Umarım korsan sürüm diye böyledir. Umarım oyun çıkınca indirdiğimizde gördüğümüz manzara bu olmaz. Böyle karamsar olmak için erken biliyorum ama moralim bozuldu baya.