Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar. adamlar bastıra bastıra - kırpılmış - diye yazmış. biraz sabredin 27 sinde görelim pc de ne halde.
  • Bana bedava gelceği için sıkıntı yok
  • resimlerde bariz bi şekilde ışıklandırma yok. böyle bişeyin olması mümkün değil. artık nasıl oluyo bilmiyorum ama ışık efektleri deaktifmiş demekki. eğer böyle çıkış yaparsada patchle aktif ederler gibime geliyo.

buarada tekrar baktım oyunda efekt yok. sorunda o zaten. bütün efektler kapalı. herhangi bi oyunda bütün efektleri kapatın hemen hemen bu görnütülerle karşılaşırsınız.

resimlerde uzak mesafelere bakın dibinizdeymiş gibi keskin görünüyo. böyle çıkış yapacağını hiç sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 23 Mayıs 2014; 18:12:00 >
  • Oyun daha çıkmadı siz neyin kafasını yasıyorsunuz. Torrentten indirilen versiyonlara bakarak kesin hüküm vermeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • First day patch var mı duyurulan?
  • Yukarıdaki gündüz fotosunda yürüyen insanların gölgesi ve doğru düzgün ışıklandırma bile yok.Trafik lambalarınında öyle.Ne yani Ubisoft oyuna gölge eklemeyi mi unuttu? Yapmayın etmeyin beyler kırpılmış olduğu her halinden belli.Saçma sapan korsan versiyonu yüzünden millet yok pre-order iptal edicem falan filan diyor.Bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış hesabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 23 Mayıs 2014; 18:17:08 >
  • en başta demiştim bu oyun balon olacak diye sonuçta ubisoft videolarda neydi oyunda ne şaşırdık mı hayır herkes yapıyor oyunun videoları hep süslerler ama elinize geçti mi anlarsınız ne olduğunu kimse grafiksizde olur demesin bana göre openworld olan bir oyundaki en çok dikkat çeken grafiktir binalar olsun yollar arabalar olsun yani grafik çok önemli neyseki gb düşük tutmuşlar şimdi abanıyorlar gb indirmesi 1 ay sürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Yukarıdaki gündüz fotosunda yürüyen insanların gölgesi ve doğru düzgün ışıklandırma bile yok.Trafik lambalarınında öyle.Ne yani Ubisoft oyuna gölge eklemeyi mi unuttu? Yapmayın etmeyin beyler kırpılmış olduğu her halinden belli.Saçma sapan korsan versiyonu yüzünden millet yok pre-order iptal edicem falan filan diyor.Bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış hesabı.

Hocam iyi hoş diyorsun da early access'ten edinmiş adamın eklediği offical fotolar var be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMurat55

Şimdi gözükmesi lazım.

Tamam simdi haloldu.

Gece grafikler guzel ama gündüz pek iyi görünmüyor oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: 2JZ-GTE

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2JZ-GTE

imana tekrar geldim beyler, teşekkürler.

http://www.youtube.com/watch?v=8z3iG2QlJXk&feature=kp

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-WatchDogsun_PS4_Surumunden_1080p_Oynanis_Videosu-59881.htm

O video yu birazdan izlicem ama şuna bakmanı tavsiye ederim.

2012 ile yakından uzaktan alakası yok, ama güzel. ulan ubi, seviyeyi öyle bir yere çekti ki şimdi hiçbirşey kesmiyor.

Malesef zaten oyle olmayacagi belliydi ama yine idare eder. Oyun iyi ciksin yeter bide benim hd7850 oynatsin raziyim yani.

valla 7950 ile bekliyorum. telefon uygulaması ile birleşirse her türlü oynanır.

• watch dogs oyun mu ?
  • Deluxe Edition'da ana oyun var, Season Pass'da ana oyun yok sadece DLC'ler.
  • olumsuz yorumların,başlıca nedeni grafik ilemi ilgi,kimse beğenmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

Bu pc'de ki ultra görüntü ise bu ne oluyor.

Bina kaplamaları da baya kötü.Bu varken esamaesi okunmuyor.

ps4 bölümü burası trollük yapmayın diyenlere de bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 23 Mayıs 2014; 18:45:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Maalesef. GT 635M bilmiyorum aslında ama 630M 800x600'de dahi kasıyor.

i7 + gt635m de oynayamacak mıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bu pc'de ki ultra görüntü ise bu ne oluyor.

Bina kaplamaları da baya kötü.Bu varken esamaesi okunmuyor.

ps4 bölümü burası trollük yapmayın diyenlere de bakın

Alıntıları Göster
    Ben onu birine cevap olarak paylastim. Yani senin zihniyetinden yola cikarak su dusunceyle paylasmadim:

"Infamous nasil ezdi Pc yi zaaaaaa"

Konularda da gördük WD yi nasil yuceltdiginizi saheser yaptiginiz çıkmayan oyunu. Grafik fetiscileri sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 23 Mayıs 2014; 18:55:17 >

• quote:

Ben onu birine cevap olarak paylastim. Yani senin zihniyetinden yola cikarak su dusunceyle paylasmadim:

"Infamous nasil ezdi Pc yi zaaaaaa"

Konularda da gördük WD yi nasil yuceltdiginizi saheser yaptiginiz çıkmayan oyunu. Grafik fetiscileri sizi.

Sen bu oyunu hiç anlayamamışsın ki sadece grafikten dolayı değil sürekli paraşütle uçma rollercoaster'a binme gibi aktiviteler ekleyip çıkan gta'ya alternatif olduğu için bekliyoruz ayrıca gündüz grafikleri ortalama bir üst seviye oyun gece ise gösterildiği kadar iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

ya bu kırpılmış lafına nereden takıldınız ? bi kaynağınız var mı ?

Yukarıda paylaşılan sslerde ne doğru düzgün gölgeleme var ne de ışıklandırma.Ubisoft 4-5 senedir üzerinde çalıştığı oyuna gölge ve ışıklandırma koymayı unutmadı herhalde?4-5 ay önce yayınlanan PS4 videosunda bile grafikler 2 kat iyiyken gidipte yukarıdaki sslere mi inanalım yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 23 Mayıs 2014; 19:01:05 >
  • beyler bilgisayar için düştü mü oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

Orijinalden alıntı: designr

ya bu kırpılmış lafına nereden takıldınız ? bi kaynağınız var mı ?

Yukarıda paylaşılan sslerde ne doğru düzgün gölgeleme var ne de ışıklandırma.Ubisoft 4-5 senedir üzerinde çalıştığı oyuna gölge ve ışıklandırma koymayı unutmadı herhalde?4-5 ay önce yayınlanan PS4 videosunda bile grafikler 2 kat iyiyken gidipte yukarıdaki sslere mi inanalım yani?

kardeşim bu kırpma olayında oyunun grafik motorunu nasıl kırpıyorlar bana anlatırmısınız?ben hayatımda hep bu lafı duydum ama bir tane bile oyunda ara videolar ve dilden başka kırpma görmedim.neymiş bu kırpma bana teknik olarak anlatın gölge ve ışıklandırma nasıl kırpılıyor lütfen anlatın y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regujohn -- 23 Mayıs 2014; 19:04:53 >

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.