Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Ben onu birine cevap olarak paylastim. Yani senin zihniyetinden yola cikarak su dusunceyle paylasmadim:

"Infamous nasil ezdi Pc yi zaaaaaa"

Konularda da gördük WD yi nasil yuceltdiginizi saheser yaptiginiz çıkmayan oyunu. Grafik fetiscileri sizi.

Sen bu oyunu hiç anlayamamışsın ki sadece grafikten dolayı değil sürekli paraşütle uçma rollercoaster'a binme gibi aktiviteler ekleyip çıkan gta'ya alternatif olduğu için bekliyoruz ayrıca gündüz grafikleri ortalama bir üst seviye oyun gece ise gösterildiği kadar iyi

Oyunun gece grafikleri cok iyi paylasilan gündüz ss lerinde torrent den kaynaklı sorun oldugunu düşünüyorum. Ps4 surumu cok iyiydi oyunun Pc mi kotu olacak. Grafikleri gectim ben oyun ozgun olsun senaryo oynanis gorev zenginligi açısından yeter en onemliso gta 5 pc ye gelmedi bari bunu oynayabiligim optimizasyon sorunu olmaz umarim ama benim 1gb kart vram sorun olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

Orijinalden alıntı: designr

ya bu kırpılmış lafına nereden takıldınız ? bi kaynağınız var mı ?

Yukarıda paylaşılan sslerde ne doğru düzgün gölgeleme var ne de ışıklandırma.Ubisoft 4-5 senedir üzerinde çalıştığı oyuna gölge ve ışıklandırma koymayı unutmadı herhalde?4-5 ay önce yayınlanan PS4 videosunda bile grafikler 2 kat iyiyken gidipte yukarıdaki sslere mi inanalım yani?

kardeşim bu kırpma olayında oyunun grafik motorunu nasıl kırpıyorlar bana anlatırmısınız?ben hayatımda hep bu lafı duydum ama bir tane bile oyunda ara videolar ve dilden başka kırpma görmedim.neymiş bu kırpma bana teknik olarak anlatın gölge ve ışıklandırma nasıl kırpılıyor lütfen anlatın y

Tamam kırpma falan yok Sen o zaman açıkla PS4 versiyonu bile neden yukarıdaki sslerden 2 kat daha güzel gözüküyor?

• Playstation 4 ten alınma bir oynayış videosu güncel.(22 Mayıs 2014 Tarihli)

Göründüğü üzere grafikler konuda paylaşılan resimlerden daha iyi PS-4 olduğu halde ya fotoları çeken arkadaşın indirdiği oyun nihai sürüm değil yada sisteminde bir terslik var.

Oyun çıktığı zaman herşey netleşir.

http://www.youtube.com/watch?v=Cl_my62_RNM
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: designr

ya bu kırpılmış lafına nereden takıldınız ? bi kaynağınız var mı ?

Yukarıda paylaşılan sslerde ne doğru düzgün gölgeleme var ne de ışıklandırma.Ubisoft 4-5 senedir üzerinde çalıştığı oyuna gölge ve ışıklandırma koymayı unutmadı herhalde?4-5 ay önce yayınlanan PS4 videosunda bile grafikler 2 kat iyiyken gidipte yukarıdaki sslere mi inanalım yani?

kardeşim bu kırpma olayında oyunun grafik motorunu nasıl kırpıyorlar bana anlatırmısınız?ben hayatımda hep bu lafı duydum ama bir tane bile oyunda ara videolar ve dilden başka kırpma görmedim.neymiş bu kırpma bana teknik olarak anlatın gölge ve ışıklandırma nasıl kırpılıyor lütfen anlatın y

Tamam kırpma falan yok Sen o zaman açıkla PS4 versiyonu bile neden yukarıdaki sslerden 2 kat daha güzel gözüküyor?

bana soruyla cevap verme bana gölge ve ışığı nasıl kırpmışlar bana onu cevap ver yemişim ps4 ü boşuna kendinizi avutmayın bu oyunun grafiği bu daha da fazlasını beklemeyin.bizim genel huyumuz kendimizi kandırma burda da var anlaşılan .grafikler hayalkırıklığı bunu kabul ettik.umarız oynanış ve atmosfer o açığı kapar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Ben onu birine cevap olarak paylastim. Yani senin zihniyetinden yola cikarak su dusunceyle paylasmadim:

"Infamous nasil ezdi Pc yi zaaaaaa"

Konularda da gördük WD yi nasil yuceltdiginizi saheser yaptiginiz çıkmayan oyunu. Grafik fetiscileri sizi.

Sen bu oyunu hiç anlayamamışsın ki sadece grafikten dolayı değil sürekli paraşütle uçma rollercoaster'a binme gibi aktiviteler ekleyip çıkan gta'ya alternatif olduğu için bekliyoruz ayrıca gündüz grafikleri ortalama bir üst seviye oyun gece ise gösterildiği kadar iyi

Oyunun gece grafikleri cok iyi paylasilan gündüz ss lerinde torrent den kaynaklı sorun oldugunu düşünüyorum. Ps4 surumu cok iyiydi oyunun Pc mi kotu olacak. Grafikleri gectim ben oyun ozgun olsun senaryo oynanis gorev zenginligi açısından yeter en onemliso gta 5 pc ye gelmedi bari bunu oynayabiligim optimizasyon sorunu olmaz umarim ama benim 1gb kart vram sorun olabilir.

Bence gündüz grafikleri böyle olacak mesela torrent'te wolfenstein var yarısı boyutunda ps3 texture koymuş adam ama bunda boyut aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Playstation 4 ten alınma bir oynayış videosu güncel.(22 Mayıs 2014 Tarihli)

Göründüğü üzere grafikler konuda paylaşılan resimlerden daha iyi PS-4 olduğu halde ya fotoları çeken arkadaşın indirdiği oyun nihai sürüm değil yada sisteminde bir terslik var.

Oyunda yapay zeka vasat değil bu çok önemli, tekneyi kullandığımız bölümler çok güzel olmuş. Herkez sadece grafiğe takılmış, kimse senaryo ve içeriğinden bahsetmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Mayıs 2014; 19:20:49 >

• grafikten bence de daha fazlasını beklemeyelim, olursa sürpriz olsun. cidden epic fail, uzun uzadıya konuştuk zaten.

benim anlamadığım bu pc torrenti neden zamunda, torrentday gibi baba siteler kendilerine eklemediler?
  • Grafikmiş ışıklandırmaymış falan pek umrumda değil, oynanış sarsın da 720P oynatsa bile razıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Playstation 4 ten alınma bir oynayış videosu güncel.(22 Mayıs 2014 Tarihli)

Öyle SS ve Videolar gördümkü rezaletti, Şu videodaki gibi gelsin grafik bence yeterli olur bu videodaki grafik çok iyi bence en azından yeterli o gördüklerime göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 23 Mayıs 2014; 19:33:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Miraç Yenikurtuluş

watch dogs oyun mu ?

Evet oyun.
  • Beyler bakin ne buldum. Oyunda TÜRK karakterler var!

Coskun abimiz sokak aralarinda neler yapiyor

Oynarken denk geldi. Bu arada ayarlar ultra'da
    Almanca oynadigim icin yazanlari cevireyim.

Coskun, Selcuk
    Bir ingiliz ile görüsüyor
    Yasi: 33
    Meslek: Oyun gelistiricisi

Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

Vallahi daha original olmadigi icin devam oynamak istemiyorum sonra hepsi silinecek diye ama dayanamiyorum
    Su sali günü gelsede bir an önce oyunu tam anlamiyla oynayabilsek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alike03 -- 23 Mayıs 2014; 19:44:23 >

• herkes grafikten bahsetmiş evet grafik kötü hatta bi o kadar rezalet peki bu adamlar tablo gibi grafik yapsa kaçınız Yüksek ayarda oynayacak acaba ? Kaldıki şu basit grafikte bile fps ler sabit durmuyor yine bir ubi klasiği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

herkes grafikten bahsetmiş evet grafik kötü hatta bi o kadar rezalet peki bu adamlar tablo gibi grafik yapsa kaçınız Yüksek ayarda oynayacak acaba ? Kaldıki şu basit grafikte bile fps ler sabit durmuyor yine bir ubi klasiği

yanlız şu anda çoğu kişi rahat oynayamayacak ne low ne ultra, öyle bir sıkıntı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: alike03

Beyler bakin ne buldum. Oyunda TÜRK karakterler var!

Coskun abimiz sokak aralarinda neler yapiyor

Oynarken denk geldi. Bu arada ayarlar ultra'da
    Almanca oynadigim icin yazanlari cevireyim.

Coskun, Selcuk
    Bir ingiliz ile görüsüyor
    Yasi: 33
    Meslek: Oyun gelistiricisi

Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

Vallahi daha original olmadigi icin devam oynamak istemiyorum sonra hepsi silinecek diye ama dayanamiyorum
    Su sali günü gelsede bir an önce oyunu tam anlamiyla oynayabilsek.

Türk koymayı biliyolar Türkçe koymayı bilmiyolar ayıp be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 23 Mayıs 2014; 20:01:33 >

• ABD'nin büyük şehirlerinde yaşayan Türkler var, oyunda gerçekçiliğe önem vermişler, Türkçe altyazı olması ayrı şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Mayıs 2014; 20:04:55 >
  • türkçe altyazı dalgası varsa gayet iyiymiş ve grafiklerin bu kadar kötü olmasına imkan yok bence
  • şu 13 gb olan şey oyunun kendisi değil mi?
  • alike03 kullanıcısına yanıt
    1 sayfa geride paylaşmıştım.

quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Bu arada oyunda Türk var link
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.