Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun gündüz vakti grafikleri cidden berbat gözüküyor.

Neden yayınlanan çoğu video'nun gece çekimi olduğu anlaşıldı.

Bu oyuna acil full gece oynatmayı sağlayan bir mod lazım.

• Oyun gündüz vakti iyi durmuyor malesef her sürümü böyle. Gece vakti çok daha güzel duruyor. Özellikle yağmurlu zamanlarda. Tabi bu pek birşey değiştirmiyor yinede söylemek istedim.

Yalnız Infamous ile karşılaştırma yapılmasını doğru bulmuyorum. Crossgen oyun vs exclusive oyun + Watch Dogs'un derinliği Infamous'a göre çok fazla. Fazlasıyla çevre detayı var. Herşey grafikte bitmiyor.

Bu arada oyunda Türk var link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 23 Mayıs 2014; 18:38:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2JZ-GTE

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: 2JZ-GTE

imana tekrar geldim beyler, teşekkürler.

http://www.youtube.com/watch?v=8z3iG2QlJXk&feature=kp

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-WatchDogsun_PS4_Surumunden_1080p_Oynanis_Videosu-59881.htm

O video yu birazdan izlicem ama şuna bakmanı tavsiye ederim.

2012 ile yakından uzaktan alakası yok, ama güzel. ulan ubi, seviyeyi öyle bir yere çekti ki şimdi hiçbirşey kesmiyor.

Malesef zaten oyle olmayacagi belliydi ama yine idare eder. Oyun iyi ciksin yeter bide benim hd7850 oynatsin raziyim yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Oyun gündüz vakti iyi durmuyor malesef her sürümü böyle. Gece vakti çok daha güzel duruyor. Özellikle yağmurlu zamanlarda. Tabi bu pek birşey değiştirmiyor yinede söylemek istedim.

Yalnız Infamous ile karşılaştırma yapılmasını doğru bulmuyorum. Crossgen oyun vs exclusive oyun + Watch Dogs'un derinliği Infamous'a göre çok fazla. Fazlasıyla çevre detayı var. Herşey grafikte bitmiyor.

Bu arada oyunda Türk var link

İsim de iyi görev de iyi :D Ayrıca Infamous konusunda da katılıyorum. PS4'ün nimetlerini kullanmak amacıyla yapılmış ve daha kısıtlı bir oyun ama gerçekten gücün hakkını da veren bir oyun. Bu oyunsa hem eski nesle hem yeni nesle çıkan ve daha fazla dinamiğe sahip bir oyun. Ayrıca 2012'de yeni nesil adına beklentiler zaten yüksekti düşünürsek ve bu esnada oyunu olabildiğince maximize eden ekip yeni neslin güç olarak foslamasıyla haliyle bu konuda pc farkını azaltmak istemiştir. O yüzden bence gayet normal bir durum bu yaşadığımız.

• Oyun fail olacak gibi o kadar yoruma bakılırsa.... Ulan ubi bari bu oyunu patates etme.. Hala orjinal almaya korkuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre544

2 si 1'de Talha söyledi o kadar ön sipariş vermeden önce bir düşünün diye ama aptallık edip dinlemedim gittim satın aldım. Şu ss'leri gördükçe sinirim bozuluyor. O kadar reklam yaptılar piyasanın altını üstüne getirdiler de sonuç bu mu. Yukarıda dil desteği yok diye alınmamalı tartışması döndü ama bence asıl bu yüzden alınmamalı. Biz oyuncuları aptal yerine koyup da öyle grafikler gösterip ağzımızın suyunu akıtıyorlar. Hala karamsar olmamaya çalışıyorum. Umarım korsan sürüm diye böyledir. Umarım oyun çıkınca indirdiğimizde gördüğümüz manzara bu olmaz. Böyle karamsar olmak için erken biliyorum ama moralim bozuldu baya.

Su an ön siparişimi iptal etmek istiyorum ya bu ne epey bir moralim bozuldu hakikaten.

• Arkadaşlar içinizi ferah tutun verdiğimiz paraya değer bir oyun olacak umarım. Şu anda dolaşan morrentler kırpılmış texture içeriyor. Yukarıda yüklenen fotolar o yüzden çok kötü görünüyor. Yabancı bi forumda okumuştum kırpılmış versiyon olduğunu.

• Oyunu ultra'da oynayan arkadaşların yorumları neler, ben SS'lere pek aldırış etmem. Akıcı mı, güzel görünüyor mu?

Ayrıca hepsinden önemlisi oyun nasıl? Grafik her şey değil.

Bu arada kırpılmış texture ne demek ya, hayatımda böyle şey duymadım. Öyle saçma şey mi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U2ME2 -- 23 Mayıs 2014; 17:52:17 >
  • http://imgur.com/a/fMSUm/all

Burada da bir kaç resim var ultradan alınmış bence gayet güzel gözüküyor.
  • Yine oyun çıkmadan pohpohlanan , trailerlar olsun gameplay videolar olsun editlenip editlenip önümüze sunulsun ve ardından ham oyunun yavan ve görüntü kalitesinden mahrum bırakılmış oluşu karşımıza çıksın.Asla bu kadar beklenti içinde değildim lakin görünen o ki madalyonun bu sefer iki tarafını o kadar bariz farklı kılmışki oyuncu yapımcıları insan ister istemez kendisinin keriz yerine konulduğunu düşünüyor.Ne umduk ne bulduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xan'ela

http://imgur.com/a/fMSUm/all

Burada da bir kaç resim var ultradan alınmış bence gayet güzel gözüküyor.

Kaplamalar kotu yine Gta 5 e nazaran kotu grafikler malesef. Burda goze hitap eden fotolarin netligi olmus hele ilk ss tam facia.

• ön sipariş iptal edilebiliyor mu arkadaşlar ? Playstore için soruyorum. Ya da isteyen varsa benim aldığımı satayım birisine.
  • Dediğim gibi oyun asıl rengini gece ve yağmurlu olduğunda gösteriyor. Ancak şunuda söylemeden edemeyeceğim, oyun güzel ve canlı, bana göre olmuş bir oyun. Ancak bana göre tek eksisi araba sürüşünün biraz hantal oluşu. Grafik falan onlar hikaye ki bana göre grafikler yeterince tatmin edici. Önemli olan oynanış ve hikayesidir.

Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 23 Mayıs 2014; 18:02:27 >

• PS 4 konusunda PC Ultra 4x AA'lı SS paylaşılmış, büyük haritalı open world bir oyun için grafikler kötü değil. Gece veya akşam vakti daha iyi görünmesi de normal. Infamous Second Son ile bu oyunun karşılaştırılması yanlış, çünkü WD'da daha yoğun bir şehir ortamı var. Dikkat edilirse gündüz ortamında onda da fark belli oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Yeni ULTRA 4X AA SS'ler bunlar biraz daha iyi gibi

Forumda gözükmeyebilir, resimlere tıklayınca açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Mayıs 2014; 18:01:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LordMurat55

Dediğim gibi oyun asıl rengini gece ve yağmurlu olduğunda gösteriyor. Ancak şunuda söylemeden edemeyeceğim, oyun güzel ve canlı, bana göre olmuş bir oyun. Ancak bana göre tek eksisi araba sürüşünün biraz hantal oluşu. Grafik falan onlar hikaye ki bana göre grafikler yeterince tatmin edici. Önemli olan oynanış ve hikayesidir.

Fotolar hata veriyor bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 23 Mayıs 2014; 18:00:45 >

• Oyun grafik olarak ciddi bir biçimde patlamışa benziyor. Ön sipariş ve Season Pass almış olmamdan dolayı çok pişmanım, direk satabilirim heralde. Hevesim çok kaçtı.
  • Burada görüntüler daha iyi gözüküyor sanki
  • Şimdi gözükmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadasdeadcanbe

Oyun grafik olarak ciddi bir biçimde patlamışa benziyor. Ön sipariş ve Season Pass almış olmamdan dolayı çok pişmanım, direk satabilirim heralde. Hevesim çok kaçtı.

Season Pass'a talibim hocam, satmak isterseniz pm atın.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.