Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

herkes grafikten bahsetmiş evet grafik kötü hatta bi o kadar rezalet peki bu adamlar tablo gibi grafik yapsa kaçınız Yüksek ayarda oynayacak acaba ? Kaldıki şu basit grafikte bile fps ler sabit durmuyor yine bir ubi klasiği

yanlız şu anda çoğu kişi rahat oynayamayacak ne low ne ultra, öyle bir sıkıntı var

işte bu dediğin ubisoft oyunlarının genel sıkıntısı anca 2-3 aya driver yada patch ler gelir ve insanlar pc lerinde stabil oynamaya o zaman başlar
  • 2JZ-GTE kullanıcısına yanıt
    4 GB ram var şimdi bu oyunu acamaz mıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fare315

istenen 4 gb zaten. 8 olursa ultra için istenen şartlardan birini yerine getirirsin işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

1 sayfa geride paylaşmıştım.

quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Bu arada oyunda Türk var link

Pardon görmemisim.
    Malum son bir kac gündür burda konusulan tek sey türkce dil destegi veya grafik oldugu icin diger mesajlara bakmak istemedim.
    Görünüse göre bu karakter özellikleri rastgele atanmiyor. Senin resim ile benimkini karsilastirdigim zaman bir tek kiyafetlerin farkli oldugunu fark ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Playstation 4 ten alınma bir oynayış videosu güncel.(22 Mayıs 2014 Tarihli)

Göründüğü üzere grafikler konuda paylaşılan resimlerden daha iyi PS-4 olduğu halde ya fotoları çeken arkadaşın indirdiği oyun nihai sürüm değil yada sisteminde bir terslik var.

Oyun çıktığı zaman herşey netleşir.

http://www.youtube.com/watch?v=Cl_my62_RNM

Herkes grafikten bahsediyor ama oynanış,aksiyon sahneleri falan gerçekten çok hoşuma gitti benim.En kısa zamanda deneyelim bakalım

• Arkadaşlar, oyun 27'sinde çıkıyor malum ama kutulu alanların ürünleri 26'sı gibi mi yoksa 27'sinde mi postalanacak? 26'sında mesela akşamüzeri postalansa sonuçta istanbul dışı yerlere ulaşım kolayca sağlanır. Bahsettiğim tabii D&R şu an için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2JZ-GTE

quote:

Orijinalden alıntı: fare315

istenen 4 gb zaten. 8 olursa ultra için istenen şartlardan birini yerine getirirsin işte.

6 gb istiyo deniliyorduda o yuzden diğer bileşenler karşılıyo low medium arası takılırız :D
  • alike03 kullanıcısına yanıt
    Büyük bir kısmı rastgele demişlerdi. Bu arkadaş Ubisoft'ta çalışıyor sanırım o yüzden özellikle koymuşlar. Diğer yapımcılarda sağda solda vardır heralde.
  • arkadaşlar bence bu oyunu 4gb ram ile rahat açarsınız çünkü bu youtube videosunda videoyu yükleyen 2.7gb ram kullandığını söylemiş bu da demek oluyor ki açıklanan sistem gereksinimleri fazla abartılmış.

https://www.youtube.com/watch?v=ytNKmiL-6vU

bu arada oyunun grafiklerine baktığımızda oyunda ciddi biçimde gölge eksikliği ve ao eksikliği göze çarpıyor.her ne kadar hbao kullanıldığı söylense de dikkat edilirse gündüz vakti cisimler havada yüzüyormuş gibi görünüyor.bu oyuna mutlaka 50 tane patch çıkartırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

arkadaşlar bence bu oyunu 4gb ram ile rahat açarsınız çünkü bu youtube videosunda videoyu yükleyen 2.7gb ram kullandığını söylemiş bu da demek oluyor ki açıklanan sistem gereksinimleri fazla abartılmış.

bu arada oyunun grafiklerine baktığımızda oyunda ciddi biçimde gölge eksikliği ve ao eksikliği göze çarpıyor.her ne kadar hbao kullanıldığı söylense de dikkat edilirse gündüz vakti cisimler havada yüzüyormuş gibi görünüyor.bu oyuna mutlaka 50 tane patch çıkartırlar.

http://www.twitch.tv/masinaattori

Hocam fena gözükmüyor ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

arkadaşlar bence bu oyunu 4gb ram ile rahat açarsınız çünkü bu youtube videosunda videoyu yükleyen 2.7gb ram kullandığını söylemiş bu da demek oluyor ki açıklanan sistem gereksinimleri fazla abartılmış.

zaten oyun o kadar kötü gözükmüyor ama birkaç eksiklik göze batıyor o kadar. Sleeping dogs gibi bir deneyim sunsa yeter bana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

zaten oyun o kadar kötü gözükmüyor ama birkaç eksiklik göze batıyor o kadar. Sleeping dogs gibi bir deneyim sunsa yeter bana

Büyük ihtimalle dediğiniz gibi patchlerle halledeceklerdir.

Grafik de ara sıra sorun çıkartabiliyor ya misal BF4 sorun üzerine sorun var

• Tüh be 2 GB Ram ile açma ümidine girmiştim ac4 çok rahat oynatmıştı 2 gb ram ile oysaki
    Ramler'de çok pahalı oldu arkadaş alınacak gibi değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://gearnuke.com/watch-dogs-pc-full-graphics-settings-revealed-requires-3-gb-vram-ultra-quality-textures/

watch dogs ultra açmak için 3gb ekran kartı ram'i gerekliymiş arkadaşlar. İyiki r9 280x almışım :)

Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 23 Mayıs 2014; 21:12:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Ben onu birine cevap olarak paylastim. Yani senin zihniyetinden yola cikarak su dusunceyle paylasmadim:

"Infamous nasil ezdi Pc yi zaaaaaa"

Konularda da gördük WD yi nasil yuceltdiginizi saheser yaptiginiz çıkmayan oyunu. Grafik fetiscileri sizi.

Sen bu oyunu hiç anlayamamışsın ki sadece grafikten dolayı değil sürekli paraşütle uçma rollercoaster'a binme gibi aktiviteler ekleyip çıkan gta'ya alternatif olduğu için bekliyoruz ayrıca gündüz grafikleri ortalama bir üst seviye oyun gece ise gösterildiği kadar iyi

Oyunun gece grafikleri cok iyi paylasilan gündüz ss lerinde torrent den kaynaklı sorun oldugunu düşünüyorum. Ps4 surumu cok iyiydi oyunun Pc mi kotu olacak. Grafikleri gectim ben oyun ozgun olsun senaryo oynanis gorev zenginligi açısından yeter en onemliso gta 5 pc ye gelmedi bari bunu oynayabiligim optimizasyon sorunu olmaz umarim ama benim 1gb kart vram sorun olabilir.

Bence gündüz grafikleri böyle olacak mesela torrent'te wolfenstein var yarısı boyutunda ps3 texture koymuş adam ama bunda boyut aynı

Bakalım ya düşsünde düzgün sürümü malum yerlere.

• Koskoca Zamunda'ya oyun düştü ama seed yok ya şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwdark

Koskoca Zamunda'ya oyun düştü ama seed yok ya şaka gibi

oyun tarihinde ve torrent tarihinde böyle şey görülmemiştir büyük ihtimal

• quote:

quote:

garip olan ne burda

eğer sömürücü sayısı ise şuan wolfeinstein 33k ve daha üstünüde gördüm ben

edit: 33k üstünü görmemiş olabilirim atmış olmayayımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 23 Mayıs 2014; 21:23:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

quote:

garip olan ne burda

eğer sömürücü sayısı ise şuan wolfeinstein 33k ve daha üstünüde gördüm ben

seed leech oranına bakın hocam bütün dünya bir anda yüklendi

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.