Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: La Divina Commedia

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: La Divina Commedia

High Res. Texture Pack filan çıkacak herhalde ? Oyunun grafikleri iyi de 2012 de gösterilenle alakası yok gündüz vakti hele.Grafik dışında oyunda herşey 10 numara.Sürüş dinamiğide biraz saçma olmuş motorla vurup vurup düşmüyorsun , hiçbirşey olmuyor filan onun dışında korkunuz olmasın alın oynayın.Ha şimdiki versiyon kırpılmıştır orası ayrı zaten 27 sinde görecez kırpılmış mı kırpılmamış mı.

adamların e3 videolarında ya gece ya yağmurlu video göstermesinin hikmeti buymuş demek ki gördüğüm kadarıyla gece videolarla aynı gündüz çok tuhaf gözüküyor

Herşeye rağmen oyun gayet tatmin edici seviyede.GTA ya rakip çıkarmak gerekiyordu oyun sektöründe.Saints Row var da çok absürt olduğu için tam rakibi diyemeyiz Ubi ye her ne kadar kızsak da Rockstar gibi open world de deneyimli bir firma karşısında iyi bir başlangıç yaptılar.

ben hikayesini çok beğendim oynanış ve çeşitlilik de cabası tek sorun grafikler o da ilk gösterilene göre kötü geldi herkese ama yine de diğer oyunlardan daha iyi

• Bu arada oyun düşmüş sanki internete ? bi kaç yerde gördüm ama orjinal aldığım için indirmeyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

BU YORUM DOĞRUYSA SİSTEM GEREKSİNİMLERİNİ ÖLÜMÜNE ŞİŞİRMİŞLER

50 FPS maxed settings on a Phenom II X4 955, 8gbs DDR2 ram and a R9 270x 4GB gpu with windows 7 ultimate 64bit..

Knk 760la akıyor muyum yani

o çözünürlükle ne varsa aç 50 fps alırsın knk

• Nvidia kartlarda FXAA teknolojisiyle VRAM çok daha verimli çalışıyor, 2xMSAA performansıyla 3 kat daha fazla verim elde edeceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

BU YORUM DOĞRUYSA SİSTEM GEREKSİNİMLERİNİ ÖLÜMÜNE ŞİŞİRMİŞLER

50 FPS maxed settings on a Phenom II X4 955, 8gbs DDR2 ram and a R9 270x 4GB gpu with windows 7 ultimate 64bit..

Sistem gereksinimi SS'si değil ki bu. bu oyunun içindeki ayarlar. ;) o yorumu atan sallamış muhtemelen :)

hocam adam yazmış böyle ben onun yalancısıyım

• quote:

Bu arada oyun düşmüş sanki internete ? bi kaç yerde gördüm ama orjinal aldığım için indirmeyecem.

Zamunda'ya Skidrow sürümü düştü hocam.Yarın veya ondan sonraki gün ise Reload sürümünün düşmesi bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwdark -- 23 Mayıs 2014; 21:44:11 >
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Watsapa gelsene

• quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

Saolasın..Vay arkadaş format atmıyım dedim Ghost da oynamadım boşver dedim ama bu oyunu oynamadan olmaz.Buda yeni moda oldu 64 bit fln bakalım daha neler görücez.

64bit sistem ile 32bit arasında ciddi fark var

• quote:

Nvidia kartlarda FXAA teknolojisiyle VRAM çok daha verimli çalışıyor, 2xMSAA performansıyla 3 kat daha fazla verim elde edeceğiz

SMAA da varsa FXAA'dan kalite açısından daha iyi.
  • quote:

Watsapa gelsene

istanbula gidiyorum la
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwdark

quote:

Bu arada oyun düşmüş sanki internete ? bi kaç yerde gördüm ama orjinal aldığım için indirmeyecem.

Zamunda'ya Skidrow sürümü düştü hocam.Yarın veya ondan sonraki gün ise Reload sürümünün düşmesi bekleniyor.

Neyse orjinalini aldım onu beklicem boşuna indirmiyim şimdi. :)
  • Yeni videolar gelmeye devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Mayıs 2014; 21:53:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Yeni videolar gelmeye devam ediyor.

video çok iyi gözüküyor bir de sıkıştırılmamış halini görsek de net bir şey oluşsa kafada

• LOW-ULTRA karşılaştırmasını çok güzel yapan bir link buldum.

http://screenshotcomparison.com/comparison/75967

Detaylar artıyor ama kaplamalar kalitesiz gibi geldi bana..
  • phenom II x4 965 be
    4 gb ram
    amd hd 5850
    full hd high oynarım
  • Oyunu PC'de "vuracam 4k ya vercem 120 fps yi" falan diyenler tek kelime ile zıçtı , şimdiden söyleyeyim. Oyunu playstore fiyatı nedeni ile pc de almıştık zaten. Ancak bu gün netede düşmüş aynı zamanda. Oyunun resmi çıkışından önce bizim sistemler neler yapabiliyor diye bir deneyelim dedik. Aman aman.

660ti Zotac Amp!

fx8350 4.2ghz

16gb ddr3 1600mhz ram

oyun yerlerde medium ayarda 30-40 fps arası gidip geliyor. Ama oyun rahat değil. Şöyle ki, teknik yetersizliğe bağlı kontrollerdeki aksamalar, stutter problemleri ara ara hiç nedensiz fps oranları düzgünken bile oyunun bir duraksaması... High ve Ultra'ya hak getire.

Ayırca arkadaşın 870m li laptopta cayır cayır tökezledi. Yeni ekran kartı sürücüleri + oyunun çıkışı ile birlikte temiz bir update şart.

Pc kanadında bir Ubisoft klasiği ile daha karşı karşıya kalınacak

Buyursunlar 4k ultrada 120fps'lerde kırbaçlasınlar

Not: Bu arada oyun 10-13 gb arası bir şey. Kaplamalar falan e3 2012 ile alakası yok. Ben böyle şişirme görmedim arkadaş. Hikaye ve oynanış tatmin edici gibi , ancak oyunun grafikleri hiçte öyle uçuk kaçık değil şimdiden söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 23 Mayıs 2014; 22:14:52 >

• Arkadaşlar. Gtx 770m Intel Core i7-4700MQ CPU @ 2.40GHz tubo boost 16 gb ram kaç fps alrım.
  • 2Gb Vram ile Gtx 770 ultra ayarlarında bir video.

Ben pek takılma görmedim yani 3Gb Vram vs. olayı daha çıkmadan çok kafaya takmamak lazım.

Bir Gtx 770 sahibi olarak beni azda olsa biraz rahatlattı.

• freshmind kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yazılanlardan 660ti ile daha iyi sonuçlar alan olmuştu. Acaba sisteme göre çok mu fark gösteriyor. Bende de aynı kart olduğu için merak ediyorum neyle karşılaşacam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu orjinal almadan önce deneyeyim dedim iyiki de denemişim,bir Ubisoft klasiği olarak optimizasyon yine kötü.
    Aşağıdaki sistemimle Medium-High arası ayarları karıştırdım şehir içinde inanılmaz rahatsız edici stutterlar,anlık FPS düşmeleri vs. bol bol söz konusu maalesef.
    Umarım AMD temizinden bir update yayınlar şu oyun için çünkü bu haliyle oynamak keyif vermez.Ben PS4'e almaya karar verdim oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.