Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda gece olunca inanılmaz bir hale bürünüyor oyun resmen level atlıyor ama gündüz şaka gibi görünüyor.Birkaç patch ile düzelir umarım bu sorun.High-res dlc şart bu oyuna.
  • Oyun çıkmış ya lan :D araba sürüşlerini hiç beğenmedim henüz oynamadım izlediğim videolarda kötüydü
  • freshmind kullanıcısına yanıt
    Klasik Ubisoft optimizasyon rezaleti aynısı Ac4'te de oldu toparlamak için 5 tane güncelleme çıkarmak zorunda kaldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwdark -- 23 Mayıs 2014; 22:20:15 >
  • emre544 E kullanıcısına yanıt
    Hocam bilemeyeceğim... fx8350 + 660ti + 16gb ram ile durum böyle. Bahsini ettiğiniz arkadaşlar belki de daha iyi bir işlemciye sahiptir. Beklendiği gibi oyun sandbox türünde olduğu için burada işlemciye binen yük ve işlemcinin gücü bayağı bir önemli sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

Saolasın..Vay arkadaş format atmıyım dedim Ghost da oynamadım boşver dedim ama bu oyunu oynamadan olmaz.Buda yeni moda oldu 64 bit fln bakalım daha neler görücez.

Yeni çıkacak oyunların neredeyse tamamı 64 bit işletim sistemi isteyecek gibi görünüyor, 1 yıl kadar sonra bu standart hale gelir diye düşünüyorum.
  • freshmind kullanıcısına yanıt
    ben 660m ile low da açarım diyordum o da olmayacak heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

phenom II x4 965 be
    4 gb ram
    amd hd 5850
    full hd high oynarım

Ekran kartı ve işlemcim bir tık iyi benim de, 720p Ultra oynarım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi GTA IV vakası daha mı geliyo yoksa
  • Sizce GTX 770 4GB, i7 3770 ayarında bir işlemci ile ultra açar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwdark

Klasik Ubisoft optimizasyon rezaleti aynısı Ac4'te de oldu toparlamak için 5 tane güncelleme çıkarmak zorunda kaldılar.

Optimizasyonun kötü olmasına hiç şaşırmadım, iyi olsa sürpsiz olurdu. Belki küçük bir umut vardı içimde, oyun uzun süre ertelendiği için ama o küçük umut da yok olmuş oldu. Her zamanki ubisoft klasiği.
  • Ben yeni sürücüler çıkmadan oynamayacağım oyundan soğumak istemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitovski

Arkadaşlar oyunu orjinal almadan önce deneyeyim dedim iyiki de denemişim,bir Ubisoft klasiği olarak optimizasyon yine kötü.
    Aşağıdaki sistemimle Medium-High arası ayarları karıştırdım şehir içinde inanılmaz rahatsız edici stutterlar,anlık FPS düşmeleri vs. bol bol söz konusu maalesef.
    Umarım AMD temizinden bir update yayınlar şu oyun için çünkü bu haliyle oynamak keyif vermez.Ben PS4'e almaya karar verdim oyunu.

sen pc de denedin herhlde arkadaşım
    bende ps4 e almayı düşünüyorum lakin ubisoftun o uyuz klasik oyun oynanış tarzındamı bu oyun
    yine aynı tarz oynanış şekliyse pas geçicem bu oyunu
    oynanış olarak nasıl bir unchardet veya tomb raider keyfi veriyormu
  • quote:

toparlandı mı peki ?
  • Valla grafik olarak olmuş oyun, gündüz bile çok çok iyi fakat 770 ile yüksek ayarlarda da bazen stuttering olabiliyor onu da artık patch ile giderirler sanırım ama Türkçe yama olmadan oynayabileceğimi sanmıyorum.
  • Optimizasyon kötü duruyor ama şu an korsan versiyonu olduğunu da göz önüne almak lazım. 1-2 update şart gibi duruyor ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

Orijinalden alıntı: yigitovski

Arkadaşlar oyunu orjinal almadan önce deneyeyim dedim iyiki de denemişim,bir Ubisoft klasiği olarak optimizasyon yine kötü.
    Aşağıdaki sistemimle Medium-High arası ayarları karıştırdım şehir içinde inanılmaz rahatsız edici stutterlar,anlık FPS düşmeleri vs. bol bol söz konusu maalesef.
    Umarım AMD temizinden bir update yayınlar şu oyun için çünkü bu haliyle oynamak keyif vermez.Ben PS4'e almaya karar verdim oyunu.

sen pc de denedin herhlde arkadaşım
    bende ps4 e almayı düşünüyorum lakin ubisoftun o uyuz klasik oyun oynanış tarzındamı bu oyun
    yine aynı tarz oynanış şekliyse pas geçicem bu oyunu
    oynanış olarak nasıl bir unchardet veya tomb raider keyfi veriyormu

Hocam çatışma mekanikleri Uncharted'a yakın denebilir.Ben almanızı tavsiye ederim gayet keyifli bir oyun.

• i5 2500k + hd7870 + 8 gb ram ile şansım ne kadar beyler high kuratırır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

toparlandı mı peki ?

Bana göre toparlanmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

i5 2500k + hd7870 + 8 gb ram ile şansım ne kadar beyler high kuratırır mı

AMD güzelce bir driver update yayınlayana kadar mümkünatı yok keyifle oynayamazsın.
  • hırsızlık yapmayıp insan gibi orijinal oyun alırsanız sorun yaşamazsınız, şu oyun ilk alışveriş koduyla 50 liraya kadar düşmüşken almayan tek kelime etmesin amanda kötüymüş vs'ymiş diye

satın aldığınız ürün hakkında yorum yapma hakkı elde edersiniz, çaldığınız değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vassel -- 23 Mayıs 2014; 23:05:19 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.