Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yigitovski

Arkadaşlar oyunu orjinal almadan önce deneyeyim dedim iyiki de denemişim,bir Ubisoft klasiği olarak optimizasyon yine kötü.
    Aşağıdaki sistemimle Medium-High arası ayarları karıştırdım şehir içinde inanılmaz rahatsız edici stutterlar,anlık FPS düşmeleri vs. bol bol söz konusu maalesef.
    Umarım AMD temizinden bir update yayınlar şu oyun için çünkü bu haliyle oynamak keyif vermez.Ben PS4'e almaya karar verdim oyunu.

Vsync'i kapatmayi denedinmi. Seninle ayni durumdayim meraktan indirdim. Baslarda imzamda yazan bu sistem ile 20 fps aliyordum gözlerime inanamadim. Megerse sorun Vsync'deymis kapatinca 60 fps'e cikti.
  • rubenmartin kullanıcısına yanıt
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=364016&page=65 dostum şuna bak lütfen.. grafikelr şahane.. sadece nvidia kart istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alike03

quote:

Orijinalden alıntı: yigitovski

Arkadaşlar oyunu orjinal almadan önce deneyeyim dedim iyiki de denemişim,bir Ubisoft klasiği olarak optimizasyon yine kötü.
    Aşağıdaki sistemimle Medium-High arası ayarları karıştırdım şehir içinde inanılmaz rahatsız edici stutterlar,anlık FPS düşmeleri vs. bol bol söz konusu maalesef.
    Umarım AMD temizinden bir update yayınlar şu oyun için çünkü bu haliyle oynamak keyif vermez.Ben PS4'e almaya karar verdim oyunu.

Vsync'i kapatmayi denedinmi. Seninle ayni durumdayim meraktan indirdim. Baslarda imzamda yazan bu sistem ile 20 fps aliyordum gözlerime inanamadim. Megerse sorun Vsync'deymis kapatinca 60 fps'e cikti.

i5 2400 / hd 7970 le oyun sürünüyor...20-25 fps mediumda

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

1GB Vram ile yedik ayvayı.

Yetmiyor mu 1 gb?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Olması gereken bu zaten dostum, efsane mi değil ama kabul edilebilir. Şimdi diğer sıkıntı optimizasyon bari onda çuvallamasa...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürü psikolojisi nedeni ile yayılan, gerçek olmayan şehir efsaneleri;

1- Oyun patladı, gümledi, çöp, tırt vesaire...
    2- Sürüş dinamikleri berbat
    3- Hasar yok
    4- Karakter yüzemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

https://www.youtube.com/watch?v=OMLerC3ie_w

gece yeterli gençler, gündüz ultra.

video için teşekkürler.. oyunun orjinalinde dash cam mi var fena mod yapılır bu oyuna.. arabalar mod ihtiyacı olmasın diye özenle yapılmıs gibi ama yeterli değil. dashcam varsa güzel modları hakediyor.

watch dogs u satın almayı düşünüyorum ama , dh da bir ara paket paket maplar vs.. olduğu belirtilmişti , 120 tl verceğimiz oyun dlc ler , ek paketlerle fiyatı epey artacaktı hala aynı durum söz konusumu ? 27 mayıstan çıktıktan sonra almayı planlıyorum kısmet olursa..

@ahmi524

1 saniye fark ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 24 Mayıs 2014; 0:27:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Torrent versiyonun grafikleri kırpılmış diyenler, orijinal versiyonda aynı texture'yi görünce kafayı yiyecekler anlaşılan. Şimdiden hazırlayın kendinizi

Mümkün değil hocam ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=364016&page=65 dostum şuna bak lütfen.. grafikelr şahane.. sadece nvidia kart istiyor.

Nvidia fan.
  • neo1209 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: ßlue Sky

Şimdiye kadar çıkan tüm Ubisoft oyunları AMD ile pek iyi değildi herkes GPU kullanımından şikayetçi oldu kesin buda öyle olacak.
  • Arkadaşlar forumda bir çok kişi resim paylaşıyor fakat şunların yanına bile yaklaşmadı hiç bir foto. Neden böyle bir durum var. Adamlar farklı birşeymi yapıyor.

• yeni ssler geldi :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 24 Mayıs 2014; 0:33:59 >

• elders versiyonu düzgün mü?
  • First Day Patch kokusu alıyorum.
  • Arkadaşlar grafikler değilde oynanış nasıl? Ve görevler zevkli mi? Hikaye doyurucu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takunyalı SinHa

quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

oyunu almadan önce bende korsan indirip deniyim dedim.Açılmama riski var sonuçta ama gel gör ki şimdide korsan oyunu açamıyorum .kürek olmadı maalesef yada ben beceremedim.Eğer oyunu kürekli şekilde oynayan birisi varsa bana pm atabilir mi ? Sorunum küreklemiş olmama rağmen hala key istiyor olması.

pm attım.

HD 7950 ile güzel güzel oynuyorum. tek sıkıntım ekran kartının fan sesi. kafam balon oldu...

kaç fps alıyosun ben oynayamıyorum 7970 ile

• Oyunda çok felaket opt sıkıntısı var. GTX 660 ile kasıyor kuzende. Laptop'umda hala denemedim. Çok umutluydum oyundan, hep bir şeyler eksik, opt sıkıntı, şehir sanki ölü, dinamikler kötü umarım alışılır araba modellemeleri kötü, gündüz grafikleri hakikaten kötü. Ön siparişi verdik bekliyoruz bakalım.
  • Oyunu playstore'dan ön sipariş verdim o fiyata almamak olmazdı. Deli gibi merak ediyorum ama indirmeyeceğim tam sürüm gelsin hele.

Bir de bu eleştirilen grafikleri görünce aklıma Wolverin'in bi filmi geldi. Çıkışından 2 ay önce mi ne malum yerlere düşmüştü efektleri yapılmamıştı filmin daha Bu da öyle olabilir. Öyle olmasını umuyorum. Değilse de bile verdiği atmosfer güzel olsun grafiğe çok takılmamak gerek bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

oyunu almadan önce bende korsan indirip deniyim dedim.Açılmama riski var sonuçta ama gel gör ki şimdide korsan oyunu açamıyorum .kürek olmadı maalesef yada ben beceremedim.Eğer oyunu kürekli şekilde oynayan birisi varsa bana pm atabilir mi ? Sorunum küreklemiş olmama rağmen hala key istiyor olması.

Hocam özele gel yardımcı olayım , bende yeni buldum indiriyorum duruma göre alacağım oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

Oyunu playstore'dan ön sipariş verdim o fiyata almamak olmazdı. Deli gibi merak ediyorum ama indirmeyeceğim tam sürüm gelsin hele.

Bir de bu eleştirilen grafikleri görünce aklıma Wolverin'in bi filmi geldi. Çıkışından 2 ay önce mi ne malum yerlere düşmüştü efektleri yapılmamıştı filmin daha Bu da öyle olabilir. Öyle olmasını umuyorum. Değilse de bile verdiği atmosfer güzel olsun grafiğe çok takılmamak gerek bence.

Tamam da hocam bu nedir ya. Playstore ön siparişleri iptal falan etmiyor mu ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 24 Mayıs 2014; 1:13:08 >

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.