Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: betadragon

Videolardan birinde karakterin yüzdüğünü gördüm araçlar hasar alıyor tampon parçalanması vs sürüş desen arcade havası var idare eder tabi denemeden bilemeyiz
    O değilde korsan versiyonuna 20 dakika fazladan oynanabilir süre yazıyor ps 4 te 20 miydi 40 mıydı ?

Sürüş GTA5 kadar arcade değil. GTA4'e yakın. PS4'te 60 fazladan oynanabilir içerik var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

phenom II x4 965 be
    4 gb ram
    amd hd 5850
    full hd high oynarım

Ekran kartı ve işlemcim bir tık iyi benim de, 720p Ultra oynarım artık

Hocam sen çözünürlük muhabbeti yapmıyor muydun ya 4K falan diye? Yakışıyor mu sana 720p oyun oynamak? Bugünleri de mi görecektin? Vah vah.

• finaller dolayısıyla oyunlada ilgilenemedik ya

haftaya bitince güzel olacak ama direk yükleyip akarım

GTX770 4GB ile dibine dibine vuracağım ultranın bakalım kaç fps alacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

phenom II x4 965 be
    4 gb ram
    amd hd 5850
    full hd high oynarım

Ekran kartı ve işlemcim bir tık iyi benim de, 720p Ultra oynarım artık

4K yı 720P diye mi okudum yoksa cidden 720P demi oynayacaksın.

• Gtx 780 ti ile oynanış videosu:

• thriller89 kullanıcısına yanıt
    Burada yazdıkları doğruysa ps4 sürümünden bir eksiği yok o zaman

quote:

CLUB JUSTICE PACK
    • Rewards: Chicago South Club skin
    • Perk: Driving boost: More Hit Points to Vehicles

BREAKTHROUGH Mission:
    • 15 minutes additional gameplay
    • Reward: VEHICLE EXPERT PERK: Get free vehicles from your Underground Car Contact and earn discounts on select cars.

SIGNATURE SHOT Mission:
    • 20 minutes additional gameplay
    • Rewards:
    - BLACK VICEROYS GANG COLORS OUTFIT
    - BIOMETRIC ASSAULT RIFLE

THE PALACE Mission:
    • 20 minutes additional gameplay
    • Rewards:
    - INVESTIGATION BONUS: Unlock more investigation opportunities inside the network databanks.
    - ATM HACK BOOST: Boost your cash rewards when hacking bank accounts.

EXCLUSIVE CONTENT:
    • 60 min of additional gameplay – 4 exclusive missions
    • A unique DedSec White Hat Hacker suit unlocked upon completion of the missions.
    • Hacking Boost (Add 1 Battery Slot)
    • A deeper knowledge of DedSec, an important faction in the Watch_Dogs universe.
    • Blume Agent Outfit
    • Blume Weapon Perk: Less recoil on shots

• betadragon kullanıcısına yanıt
    Fazlası var seninkinde. Bendeki special edition, o ikinci sıradaki breakthorugh mission da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 24 Mayıs 2014; 1:56:03 >
  • GTX 660M ile hangi çözünürlükte kasmadan oynanır sizce? Bu arada Skidrowcrack sürümü var nette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßurock

GTX 660M ile hangi çözünürlükte kasmadan oynanır sizce? Bu arada Skidrowcrack sürümü var nette.

Şu an baba sistemlerde de kasıyor oyun hocam. Ama yarın denerseniz durumları paylaşın merak ediyorum ben de. Laptopuma hala yüklemedim.
  • Herkes resim paymasmis birazda benden o zaman.
    Resimlerin hepsini ben kendim ultra ayarlarda cektim.

Birde arkadaslar ayarlar kalibrilasyonda aydinlik seviyesini en düsüge (yani 0) getirin o zaman daha kaliteli duruyor.
    Bu resimlerde öyle zaten.

• Cihathalitt kullanıcısına yanıt
    Çok grafik takıntım yok zaten benim. Mediumda oynasam da kâfidir.
  • quote:

Oyunu kurup denerseniz performans durumlarını paylaşırsanız çok memnun olurum hocam. Ön siparişi bekliyorum ben biraz heycanlıyım hemen hemen aynı sisteme sahibiz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

quote:

Oyunu kurup denerseniz performans durumlarını paylaşırsanız çok memnun olurum hocam. Ön siparişi bekliyorum ben biraz heycanlıyım hemen hemen aynı sisteme sahibiz sanırım.

Lenovo y580 var bende. Deneyebilirsem yarın atarım buraya. Oyunun pcye de çıktığı aklımdan çıkmış yazın ps4 alınca onda oynamayı planlıyordum aslında. Yine de önceden denemekte fayda var.
  • optimizasyon önemli valla kötü olsa düşüktede oynanma gta4 pc ye berbat opti le çıkmıştı oynamadım hiç hta4 ü dier sonra çınalarda sorun kalkmıştı onları oynadım onların hikaye çok iyideğildi:D artık gta5 çıkınca opti iyi olursa oynarım:D yoksa onuda oynamam oyun sonuçta bu noclak oynamadıkta çok iş oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem-123

optimizasyon önemli valla kötü olsa düşüktede oynanma gta4 pc ye berbat opti le çıkmıştı oynamadım hiç hta4 ü dier sonra çınalarda sorun kalkmıştı onları oynadım onların hikaye çok iyideğildi:D artık gta5 çıkınca opti iyi olursa oynarım:D yoksa onuda oynamam oyun sonuçta bu noclak oynamadıkta çok iş oldu

yok gta 4 gibi değil çoğu kişi normal oynuyo oyunu zaten. sadece sistemin iyi olması gerek. bir de yama yaparlar sorunu çözerler düşük sistemlerde de oynanır bi süre sonra.

benim imzamdaki sistemde 60 fps üstü oynatacaktır muhtemelen. 60-80 fps arası olur ortalama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 24 Mayıs 2014; 3:17:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alike03

Herkes resim paymasmis birazda benden o zaman.
    Resimlerin hepsini ben kendim ultra ayarlarda cektim.

Birde arkadaslar ayarlar kalibrilasyonda aydinlik seviyesini en düsüge (yani 0) getirin o zaman daha kaliteli duruyor.
    Bu resimlerde öyle zaten.

biraz karanlık gibi sanki azcık daha açabilirsin aydınlığı :) tamam kıs ama azcık aç bence ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

Orijinalden alıntı: adem-123

optimizasyon önemli valla kötü olsa düşüktede oynanma gta4 pc ye berbat opti le çıkmıştı oynamadım hiç hta4 ü dier sonra çınalarda sorun kalkmıştı onları oynadım onların hikaye çok iyideğildi:D artık gta5 çıkınca opti iyi olursa oynarım:D yoksa onuda oynamam oyun sonuçta bu noclak oynamadıkta çok iş oldu

yok gta 4 gibi değil çoğu kişi normal oynuyo oyunu zaten. sadece sistemin iyi olması gerek. bir de yama yaparlar sorunu çözerler düşük sistemlerde de oynanır bi süre sonra.

benim imzamdaki sistemde 60 fps üstü oynatacaktır muhtemelen. 60-80 fps arası olur ortalama.

valla benim sistem idari eder fx8120 8gb ram asus a970 anakart 6870 ekran kartı ortanın üstünde oynarım ben oyunda orta görüntü olsun yeter bana önemli olan eğlencesi benim için oyun oynayan biri değilim öyle bir heves geçen sene toplamıştım sistemi ama lcd biraz büyük oldugundan 1920 pikselde sıkıntı olucaktır 24 inç

• PS4 videosunu izledim. Yukarıda PS4 yazmasa PS3 zannedeceğim. Hiçbir farkı yok iki konsolun.
  • Arkadaşlar oyunu playstoredan alan fakat TTnet üyesi olmayanlara ön sipariş sonrası herhangi bir mail vs. geldi mi playstore'dan ? Ayrıca playstore sitesinde oyunlarım sekmesinde şu anda oyun gözüküyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crescent

Arkadaşlar oyunu playstoredan alan fakat TTnet üyesi olmayanlara ön sipariş sonrası herhangi bir mail vs. geldi mi playstore'dan ? Ayrıca playstore sitesinde oyunlarım sekmesinde şu anda oyun gözüküyor mu ?

Mail geldi. Oyun da oyunlarım da görünüyor hocam.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.