Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sol üstteki programın ismi nedir?
  • Beyler imzamdaki sistemle oynayan var mı performansı nedir?
  • Tek yapmanız gereken yere bakmak

• quote:

Orijinalden alıntı: neo1209

quote:

Orijinalden alıntı: Takunyalı SinHa

quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

oyunu almadan önce bende korsan indirip deniyim dedim.Açılmama riski var sonuçta ama gel gör ki şimdide korsan oyunu açamıyorum .kürek olmadı maalesef yada ben beceremedim.Eğer oyunu kürekli şekilde oynayan birisi varsa bana pm atabilir mi ? Sorunum küreklemiş olmama rağmen hala key istiyor olması.

pm attım.

HD 7950 ile güzel güzel oynuyorum. tek sıkıntım ekran kartının fan sesi. kafam balon oldu...

kaç fps alıyosun ben oynayamıyorum 7970 ile

30 - 50 arası değişiyor devamlı. Oyunda gündüz ve yağmurlu idi. amd 8350 işlemci var 8gb de ram.

GTA5 den sonra araç kullanımı çok zor geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serious Cat

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

1GB Vram ile yedik ayvayı.

Yetmiyor mu 1 gb?

Burdaki yazilanlara bakarsak ve önerilenlerde kocaman 2gb video ram yazisina bakarsak umudu kestim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarın bakıyım bi benim pc de nasıl olcak.
    İ5 760
    Gtx 460 hawk
    4 gb ram.

Ram sıkıntı olabilir tek.

• Hocam gündüz ve güneşli iken de şehir içi ve şehir dışı böglgelerden de bir kaç SS koyarsanız harika olur.
  • aynen valla... bütün teknolojiler onda. PhysX, CUDA, HBAO+, TXAA... oyunu şahane ediyor...

AMD ye bakıncada yok böyle şeyler.. bf4 ve crysis 3 amd destekli çıktılar fakat bir tane gözle görülür özellik yok amd nin... hep söylüyorum bunları
  • Resmi açamıyorum hocam da sanırım o baya kötü gözüken grafikli resimlerden birini attınız. Açıkçası bir oyunu ön sipariş yapmak riskli. Firmalar satış yapabilmek için oyunu şişirip ön sipariş çakabiliyorlar. Fakat henüz çıkmadığı için ben texture'ların daha iyi olacağı kanısındayım. Yoksa yapımcılar grafik tarafında da övünmüşlerdi. Ancak o resimler sanki 800x600 çözünürlükte Ultra Low gibiydi. Umarım öyle olmaz.

Playstore'un ön sipariş iptal etmediğini duydum çünkü iletişim olarak biraz zayıflarmış. Ama iptal ettikten sonra oyunun son hali beklenenleri karşılar seviyede olursa bir daha o fiyattan alamamak var işin ucunda. Sabredip 27'sini bekleyeceğim ben bakalım neler olacak
  • bu arada first day patch ile shader lar ultra ya geçebilir(miş).

şu wolfenstein ve watch dogs biraz optimizasyon özürlü diyorlar.. birka çgün bekleyin nvidia driver ile yeni patch gelir oyunlara düzelirler diye tahmin ediyorum..

wolfenstein için ben tüm fixleri bir yerde topladım ana konusunda.. şu an wolfenstein süper çalışıyor bende.. ama fixin büyük kısmı sadece Nvidia için çalışıyor.
  • multiTYRT kullanıcısına yanıt
    ben cevap vereyim
    msi afterburner
    altta istediğin şeyi eklersin ram,kullanımı vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

Resmi açamıyorum hocam da sanırım o baya kötü gözüken grafikli resimlerden birini attınız. Açıkçası bir oyunu ön sipariş yapmak riskli. Firmalar satış yapabilmek için oyunu şişirip ön sipariş çakabiliyorlar. Fakat henüz çıkmadığı için ben texture'ların daha iyi olacağı kanısındayım. Yoksa yapımcılar grafik tarafında da övünmüşlerdi. Ancak o resimler sanki 800x600 çözünürlükte Ultra Low gibiydi. Umarım öyle olmaz.

Playstore'un ön sipariş iptal etmediğini duydum çünkü iletişim olarak biraz zayıflarmış. Ama iptal ettikten sonra oyunun son hali beklenenleri karşılar seviyede olursa bir daha o fiyattan alamamak var işin ucunda. Sabredip 27'sini bekleyeceğim ben bakalım neler olacak

betadragon'ın paylaştığı fotolar

Açıkçası bende inanmıyorum böyle çıkacağına. Ki zaten çıksa bile Ubi bir çıkış yolu bulur diye ümit ediyorum.

Aynen sabredip bekleyelim Salıya. Dereyi görmeden paçayı sıvamayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

bu arada first day patch ile shader lar ultra ya geçebilir(miş).

şu wolfenstein ve watch dogs biraz optimizasyon özürlü diyorlar.. birka çgün bekleyin nvidia driver ile yeni patch gelir oyunlara düzelirler diye tahmin ediyorum..

wolfenstein için ben tüm fixleri bir yerde topladım ana konusunda.. şu an wolfenstein süper çalışıyor bende.. ama fixin büyük kısmı sadece Nvidia için çalışıyor.

oyunu sırf optimizasyonu nasıl diye denedim.eğer denersen farkedeceksin oyundaki optimizasyon sorunu ekran kartıyla alakalı değil.maalesef sorun R.A.M .evet bu oyuna full ayarlarda 8 gb ram yetmiyor beyler özet budur ona göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

Resmi açamıyorum hocam da sanırım o baya kötü gözüken grafikli resimlerden birini attınız. Açıkçası bir oyunu ön sipariş yapmak riskli. Firmalar satış yapabilmek için oyunu şişirip ön sipariş çakabiliyorlar. Fakat henüz çıkmadığı için ben texture'ların daha iyi olacağı kanısındayım. Yoksa yapımcılar grafik tarafında da övünmüşlerdi. Ancak o resimler sanki 800x600 çözünürlükte Ultra Low gibiydi. Umarım öyle olmaz.

betadragon'ın paylaştığı fotolar

Açıkçası bende inanmıyorum böyle çıkacağına. Ki zaten çıksa bile Ubi bir çıkış yolu bulur diye ümit ediyorum.

Aynen sabredip bekleyelim Salıya. Dereyi görmeden paçayı sıvamayalım.

ilk ss 2013 yılının ss si sonuncusu da 2014 ün yani oyunu düzeltmişler kısaca ;)

bi ss daha benden :

• regujohn kullanıcısına yanıt
    daha denemedim bu oyunu.. wolfenstein oynuyorum.. yarından sonra denerim bunuda çok beklediğim oyundu zaten..

guru da diyorlar ki 2 gb vram yetersizmiş ultra texture için.. sende 8 gb system ramı yetersiz diyorsun, eğer durum buysa vahimmiş gerçektende.. neyse deneyceğim ama söylerim sistem kullanımını.. yanda extra lcd m var ordan görüyorum bütün sistem statlarını.

edit: ya da en iyisi ben 4 gün daha beklerim.. çıkışını.. ona kadarda wolfenstein oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 24 Mayıs 2014; 1:17:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

phenom II x4 965 be
    4 gb ram
    amd hd 5850
    full hd high oynarım

Ekran kartı ve işlemcim bir tık iyi benim de, 720p Ultra oynarım artık

ocak '10 toplanma tarihi bilgisayarın
    aslanlar gibi performanstan ödün vermeden

• thriller89 kullanıcısına yanıt
    Videolardan birinde karakterin yüzdüğünü gördüm araçlar hasar alıyor tampon parçalanması vs sürüş desen arcade havası var idare eder tabi denemeden bilemeyiz
    O değilde korsan versiyonuna 20 dakika fazladan oynanabilir süre yazıyor ps 4 te 20 miydi 40 mıydı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betadragon -- 24 Mayıs 2014; 1:21:29 >
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    aynen bende de öyle yandan bakıyorum log değerlerine.ayrıca şunuda ekleyim txaa 2x de gpu load %91 i geçmedi hiç.zaten oynayınca anlarsınız ram dan kaynaklanan takılmalar var.bilmiyorum vram değerlerine bakmadım sistem altta .yaya halde neyse de oyun araç kullanımında gta 4 ten beter takılıyor maalesef..yani düz yolda giderken bile dönmelerden falan bahsetmiyorum düz yolda bile oyun lag yapıyor.nvidia durumu ne kadarını çözer bilemem ama bize ram yolu gözüktü gibi.umarım yanılıyorumdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

aynen valla... bütün teknolojiler onda. PhysX, CUDA, HBAO+, TXAA... oyunu şahane ediyor...

AMD ye bakıncada yok böyle şeyler.. bf4 ve crysis 3 amd destekli çıktılar fakat bir tane gözle görülür özellik yok amd nin... hep söylüyorum bunları

arkadaşım sen bu çekemeyenleri takma

bende kısa süre önce 7870xt yi geri verip 770 aldım ve nvidia rahatlığını kalitesini gördüm amd ' de oyun oynadığımı sanıyormuşum dümdüz kuru kuru + fan sesleri + soğutması dandikse onun sesleri sıcaklık değerleri felan çekilmiyor.

sözde amd hep ucuz ve kağıt üstünde harika ama gerçeğe gelince oyuna girince bütün o kağıt üstündekiler hayalden öteye gitmiyor.

driver fiyaskolarından bahsetmiyorum bile.

sistem toplarken millete bunu anlatmaya çalışıyorum adam amd nin kuru cigolaytlarına kanıyor ucuza harika kart alacağını sanıyor diyorum öyle değil böyle bunu kanıtlamak için reel şeylere ihtiyaç duyuyordum bu mesajını ve oyun resimlerini atacağım soranlara, tokat gibi cevap olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: SökücüTim

ben cevap vereyim
    msi afterburner
    altta istediğin şeyi eklersin ram,kullanımı vs vs

Teşekkür ederim çok iyiymiş

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.