Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14GB az gibi geldi ben 20 den aşağı beklemiyordum
  • Pc ekran görüntüsü neogaftan

Watch Dogs (2014) [ANA KONU]
  • betadragon kullanıcısına yanıt
    Bence gayat yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fransizlar nasil indirmis oyunu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle fransa'ya özgü açılıyorsa vpn ile girip indirmeyi deneyelim o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

Böyle fransa'ya özgü açılıyorsa vpn ile girip indirmeyi deneyelim o zaman

uplay serverlarında değil, dvdden yüklemişlerdir.
  • sli ve cf sistemle nasıl gözükecek merak ediyorum .Oyunu edindiğinizde, aranızda böyle üst seviye sistemleri olanlar SSleriyle bilgilendirirse merakımız giderilmiş olur.Şimdiden keyifli oyunlar
  • designr kullanıcısına yanıt
    Bir an fransızlar oynuyor yazısını görünce bölgesel olarak açıldı sandım. Anladım hocam tamam. O zaman bekleyecez mecbur.
  • Beyler resmen oyuna aşık oldum. Mükemmel olmuş. PS4'te gayet güzel grafikler. İyi bir PC'de çok daha güzel görünebilir, almayanlara da tavsiye ederim kesinlikle.
  • Ayarlar böyle gibi (Resim paintte düzenlenmiştir Oyunda tam olarak bu şekilde değil)

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

sli ve cf sistemle nasıl gözükecek merak ediyorum .Oyunu edindiğinizde, aranızda böyle üst seviye sistemleri olanlar SSleriyle bilgilendirirse merakımız giderilmiş olur.Şimdiden keyifli oyunlar

R9 290 PCS + Oyunun altından kalkabilirmi bilmiyorum ancak heyecanla beklemedeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemRQ

quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

sli ve cf sistemle nasıl gözükecek merak ediyorum .Oyunu edindiğinizde, aranızda böyle üst seviye sistemleri olanlar SSleriyle bilgilendirirse merakımız giderilmiş olur.Şimdiden keyifli oyunlar

R9 290 PCS + Oyunun altından kalkabilirmi bilmiyorum ancak heyecanla beklemedeyiz

790 high ayarda oynatır diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: betadragon

Ayarlar böyle gibi (Resim paintte düzenlenmiştir Oyunda tam olarak bu şekilde değil)

İlluminati'nin selamı var bu arada

PC oyun içi foto yok mu hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldık sonunda oyunu Playstore dan dün akşam alacaktım ama taksit hatası yüzünden alamamıştım.Aslında bu tür oyunları pek sevmem ama oyunların durgun olduğu bir dönemde bundan daha iyi bir alternatif yok sanırım Bir diğer nedeni ise Nvidia ya özgü techleride içeriyor olması bakalım mevcut sistemimde oyun nasıl performans verecek gözlemlerimi oyunu yüklediğimde aktarırım.

• Playstore da bugün ön sipariş fiyatı sona eriyor saat 12:00 da alıcak olupta almayan elini çabuk tutsun.
  • amd 7670 ekran kartım var. low-medium arası oynatır diye umuyorum.Umarım yanılmam

• Playstoredaki steam olsaydi almistim coktan.Ama uplay keyi olunca vazgectim.

• designr kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam orda fransizca indiriliyor yaziyor. Bildigim kadariyla o oyunun multiplayer beta'si. Sadece serverleri deneme amacli. Gizli sakli yapilmis bir test o yüzden bizim pek haberimiz olmadi.

Eve gidince fransiz vpn'inden den deneyecegim olacagini zannetmiyorum ama bir umut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alike03 -- 23 Mayıs 2014; 9:19:12 >
  • Uplay olmasının ne zararı var ? 60$ = 120TL verip Steam'den alın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Uplay olmasının ne zararı var ? 60$ = 120TL verip Steam'den alın isterseniz.

Abartiyor millet, AC III'den beri Uplay kullaniyorum bir sorun yasamadim. Su anda tek eksisi pre-load sistemi yok. O yüzden oyun cikana kadar beklemek zorundayiz.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.