Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler şu an bende oyun uplay de sipariş olarak gözüküyor. Galiba 27 mayıs ta bana cd key vercekler aktivasyon için. Bu cd keyini steamde kullanabilir miyim uplay yerine ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyem kesinlikle yayinlari videoları vs.izlemeyin.oyunda görevler ve önemli şeyler dışında neredeyse herşeyi izledim heyecanı kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toytonum

Tavsiyem kesinlikle yayinlari videoları vs.izlemeyin.oyunda görevler ve önemli şeyler dışında neredeyse herşeyi izledim heyecanı kalmadı.

Benim için halen yetersiz. Asıl merak ettiğim şeyleri hiç göremedim ben şehir içi atmosferi pek sevmiyorum dağlık köylük gibi alanlarını merak ediyorum. Ve birde şu rüzgar estiğinde yapraklar uçuşuyor mu taktım ona Çünkü videolarda yapraklar bildiğin kaldırıma resim gibi yapışmış.
  • Oraları gösteren videolarda var.youtube de arayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

quote:

Orijinalden alıntı: deadasdeadcanbe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deadasdeadcanbe

quote:

bakalım 4 gb ram yeticek mi

Valla her yerde 6 diye geçiyor, 8 diye geçtiğini de gördüm. Lakin yukarıda arkadaşın belirttiği gibi, optimizasyon çok kritik burada. Recommended sistemler, oyunun optimizasyonu iyi değilse genelde uçuk yazılıyor. Watch_Dogs'da böyle bir şey söz konusu değil. Ben oyunu iyi optimize ettiklerini düşünüyorum sırf bu yüzden. Bakalım, ben de açıkçası rizikolu bir sistemle ön sipariş ettim:

Fx 6300 / HD 7850 / 8GB Ram..

Umarım en azından High'da açabilirim oyunu.

ben torrentten indirip bir denerim oyunu.Eğer 35-40 fps alabilirsen satın alırım yoksa aşkımı kalbime gömer önüme bakarım

Aslında en mantıklısı buydu ama fiyat 23'ünde yükseleceği için ben risk almayı seçtim. Umarım yüzümüz kara çıkmaz.

Abi işte bu yüzden PC'ye ısınamıyorum, tak PS4'üne bak keyfine. Ahh ah.

haklısın ama konsolda da oyun pahalı hocam.Millet 155 liraya güzel fiyat diyor.Steam indirimlerinde falan 155 liraya kaç tane oyun alabiliriz

Hocam steam bakiye ile oyun alinir mi yani oyundan kazandiklarim

alabiliyor olman lazım.

• zamanında god of war ile sony başlatmıştı türkçe açılımını god of war yüksek bir satış rakamı yakalıyınca türkçe konmaya başlandı yavaş yavaş.. yüksek diye belirttiğim rekor rakam ise 35 bin, yani 90 milyon kişi konuşuyor bu dili koymalılar demek yanlış adamın ulaşabileceği kişi sayısı belli buradaki pazarıda belli. Biz türkçe istiyorsak buradaki pazarın büyüklüğünü göstermeliyiz ki adamlarda türkçe dil desteğini koysun. Oyuna para verenlere "ne gerek var torrentten indirsene" şeklinde bakan zihniyetle biz sadece yine türkçe koymamışlar diye yakınırız sadece...
  • Pc için korsan yuvası derler, gene her zamanki gibi konsolcular indirdi bitirdi bile oyunu.
  • Oyundan cok umitliyim su ac ile bağlantısı varmış ne olcak acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.youtube.com/watch?v=2GJsUvD8XR8#t=83

Araba sürüşü güzel gözükmüyor beyler.True Crime New York City vardı bir zamanlar onun gibi olmuş.Tam anlamıyla oynamadan bilemeyiz ama.

Forumun PS bölümünde konuşuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63B0840C9 -- 22 Mayıs 2014; 22:11:23 >
  • 8 gb ram 2gb amd radeon HD 8750m ekran kartı i5 işlemci hızı 2.6 ghz w8 Kaldırırmı???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    O laf forum efsanesi
    Korsan ve hileler ilk konsollara çıkar aksini idda eden varsa yalan söylüyordur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coming Soon.

Watch Dogs (2014) [ANA KONU]
  • Bilmezmiyim hiç korsanın kralı ps3 ve xbox'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 22 Mayıs 2014; 23:20:23 >
  • assasin creed in 20xx versiyonu..
  • Beyler oyunun PC sürümünden güncel videolar yok mu?
  • Boyut belli oldu. 14GB Fransızlar oynuyor oyunu.

Watch Dogs (2014) [ANA KONU]
  • Oyun kaç gb olacak ve fifa 14'deki gibi pc'ye dandik grafiklerle gelmeyecek değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

assasin creed in 20xx versiyonu..

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: toytonum

ayrıca şu anda canlı yayın var:

http://www.twitch.tv/gamespot

ayrıca 2 saat sonra ign yayin yapacak.başladığı zaman link atarım

Bayıldım trailera

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.