Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suanda Türkçe oyun isteyecek yada firmalara bu konuda naz yapacak durumda değiliz. The Witcher 2'nin ülkemizde satıs rakamları ortada ki The Witcher 2'nin cevirisi ne kadar zahmetli bir oyun üstünede oldukça uygun bir fiyatla satıldı. Watch Dogs, Aral'da bile onsiparisde 70 TL gibi bir rakamla belli bir süre satıldı suan playstore'dada 59 TL gibi cok uygun bir rakama satılıyor bunlara rağmen korsan alırsan ağlamayacaksın hayır 10 TL ye falan mı satılmasını bekliyorsunuz.

Konsollarda olsa anlarım gerek onsiparis gerek cıktıktan sonra fiyatlar yüksek oluyor ama PC'de gerçektende uygun fiyatlara orijinal oyun alma imkanı çok geniş ama ona rağmen indirip hani benim dilim dersen adamda sana dil çıkarır
  • Playas gibi kullanıcılar için bir laf vardır bilirmisiniz bilmem çeviri bahane torrent şahane o yüzden hiç kendinizi yormayın
  • Aynen katılıyorum.
  • Kendini düşük bir insan görüyorsun.Senin kendini düşük görmen sorun değil ne oldugun umrumda değil ama Senin gibi kullanıcılar eger 1. dünya vatandaşlıgından feragat ederse İmzasındaki ATATÜRK imzasını kaldırsın mümkünse.

Sana yakışmıyor o İmza.

Bu başlıkta fikir belirtme misyonum yoktur.Fikirlerim sabittir ve bundan döndürebilecek akıllı bi anti-tezde umdugum gibi konulamadı.

İyi forumlar herkeze kalp kırdıysak affola.
  • playstore dan bir türlü alamadım oyunu, farklı taksit seçenekleri de fayda etmedi, önceden de sıkıntı yapıyodu ama 2-3 denemeye hallediyodum.
  • Çıktı mi Torrenta erken düşse iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Season Pass'de sadece White Hat Pack'mi yok arkadaşlar? Deluxe Edition'dan tek eksiği WHP'mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

playstore dan bir türlü alamadım oyunu, farklı taksit seçenekleri de fayda etmedi, önceden de sıkıntı yapıyodu ama 2-3 denemeye hallediyodum.

aldığın hata nedir ?

Bu arada Türkçe dil desteği konusunda dediklerine katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 22 Mayıs 2014; 17:48:44 >
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    Ödeme işlemi başarısız diyor ya da geçerli bir taksit planı seçmediniz.
  • Hoşgörü ve paylaşım ortamı olmasi gereken forumumuz ne hale geliyor. Bana katılmıyorsan benim gibi düşünmüyorsan hadi eyvallah, senle muhatap olamayacağım gibi sözlerle bari saygıyı yok etmeyin arkadaşlar. Oyun konusu mu trip atma konusu mu bilemedim. Biraz anlayış...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam. ilk başta taksit planını seçiyorsun ödeme yap diyorsun şifreni giriyorsun ve ileri diyorsun. Bir ekran açılıyor sözleşmeyi okuduğunu belirten bir "tik" attığın ekranın üstünde yine taksit seçeneği ekranı geliyor ve biraz geç geliyor. o ekranın gelmesini bekle, geldikden sonra oradan da aynı taksiti seç problemin çözülecek.
  • quote:

Ödeme işlemi başarısız diyor ya da geçerli bir taksit planı seçmediniz.

Banada ilk önce oyleyapti daha sonraki denememde satınaldım 12 taksit ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu niye bu kadar yukarıda diye girdim millet birbirini yemiş
    Eyvallah hocam iyi yakaladınız orayı, hep acele ediyodum.
  • quote:

Eyvallah sorun yaşayan diğer arkadaşlarada örnek olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

quote:

Eyvallah sorun yaşayan diğer arkadaşlarada örnek olur

Şaka maka oyun playstore sayesinde önsipariş rekoru kıracak, oyunlar bu fiyattan geldiği sürece alınmaya değer cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 22 Mayıs 2014; 18:18:45 >
  • İndirim kodumla satın aldım playstoredan... Arkadaşım hala almaya çalışıyor alamıyor neden bilgisi olan varsa yardım...
    Person of interest izleyen biri olarak hoşuma gideceğini düşünüyorum. Umarım hayal kırıklığı olmaz.
    İndirim yarın son sanırım. Kaçırmayın. Steam'de 60 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vmancorna

İndirim kodumla satın aldım playstoredan... Arkadaşım hala almaya çalışıyor alamıyor neden bilgisi olan varsa yardım...
    Person of interest izleyen biri olarak hoşuma gideceğini düşünüyorum. Umarım hayal kırıklığı olmaz.
    İndirim yarın son sanırım. Kaçırmayın. Steam'de 60 dolar

arkadaşına gerçekten yardım etmek istiyorsan gelsin arkadaşın yazsın çünkü kusura bakma ama sen derdini anlatamıyorsun.
  • Oyun yapımcısı kendisi kaybeder eğer tr dil desteği koysaydı eminim ki çoğu kişi bu oyunu orjinal alacaktı.Örneğin strateji oyunlarıyla uzaktan yakından alakam yoktur fakat total war rome 2 oyununu kutulu olarak aldım.Sen değer vermediğin ülkeden kusura bekma ama değer bekleyemezsin.
    Tek çekim olarak devam etmek istiyor ama şu anda ödemeniz alınamıyor diyerek ana sayfaya atıyormuş. Aynı sorunu yaşayan bir kaç kişi var. Belli bir çözümü vardır diye detaya inmemiştim.
    Anlamışsınızdır umarım...
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.