Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Playas

Tatlı su sazanı benim alım gücüm Amerikan vatandası gibi değil yada ne oldugu nerden geldiği belirsiz burjuva değilim.Sigarada içmiyorum 6.5 tl camel deme ülke alım gücüme göre alım gücüm var babadan yiyicide değiliz hamdolsun.

Crysis İstisnadır,Dünyada 90 milyon civarı insanın konuştugu dili oyuna koymak zorundalar.

Tuzlu Okyanus tüccarları sizin gibi tatlı su sazanlarını oyalayadursun.

Bana vadeli Türkçe oyun sunamaz kimse,Önce al görelim sonra yaparız ha.Benim Tuzuma gelmez o ılık su ..
    Siz için Saygı duyarım gerektiğince yukarıdada belirttiğim gibi.

Üslup harika tebrik ediyorum. Ve sana tek bir örnek vercEğim, football manager. Bir araştır bakalım football manager ın türkçeleştirme sürecini nasıl işlemiş, sonuçları neler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dil konusunda tek gerçek vardır,

ne kadar ekmek o kadar köfte. mesela son zamanlarda dil seçeneklerinde polish(lehçe) görmeye başlamışsınızdır. ve ben elektronik mağazalarının neredeyse 1/3'ini oyunlara ayırdıklarına canlı şahidim. neden? adamlar ekmek gibi alıyor.

şimdi polonyalıların alım gücü çok mu fazla, veya bizden ne kadar çok fazla? inanın belki biz daha iyi durumdayız. bu biraz bilinç işi.
  • designr kullanıcısına yanıt
    Uslube göre uslup.

Bana örnek verme bu ülkedeki playerlerin hepsi en az yılda 5 tane reloaded,skidrow indirip yarabbi şükür yapıyor.Sonrada box alın,Orjinal alın diyorlar.He birde Rus key alanlar var ki onlar Bence Skidrowculardan daha saçmalar.

Football Mabagerden önce 2000'den beri Cm süreci ile baslayan Managerlik oyunlarını oynuyorum sürecide avucumun için gibi bilirim.

Böyle bir tüccarlık örneği var mı ? 1000 kişi don alma garantisi verirse tekstil atolyesi acarım gibi.

Altını cizerim .. Burada potansiyel müşteriye değil garanti müşteriye oynuyorlar.Dünya o 19 ülkeden ibaret değil.her alanda 2. dünya 3. dünya ülkesi ayrımındalar.
    Korsan yüksek,key satışı düşük Bundan türkçe yokmuşmuş.Ben buna afedersin ama 3 yasındaki çin ateri player kafamla bile inanmadım.

Olay Basit Yap Türkçe,Ver Coskuyu Aral'a,Koy güvenlik önlemini Ulusal key satışı Kotası koy RUs keyler çalışmasın Türkiye'de,Meksika Keyler çalışmasın,Önlemini al Ankara,İstanbul çekici bir Map koy oyuna,Playerı buna Yönelt buna yahu.

Fikrim ise Açık ve nettir.

Benden ALMA garantisine Karşılık TÜRKÇE dil seçeneği eklenicekse eklemesinler almam,Almıyacagımda. Skidrow akarım cayır cayır.

(Not: Crysis serim ve Fm Serim Kutulu halinde elimde mevcuttur.Babalar gibi ülkeme vergimide vermişim,Arşivimide yapmışım.Onun dışında cıtır cerez kutulu birkaç oyunum daha mevcut.)

• quote:

Orijinalden alıntı: alike03

quote:

Orijinalden alıntı: Playas

Almam,Alanada Saygı duyarım Ama Asla almam.Portekiz,Finladiyaca var yahu.
    Anında sogudum
     Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

Aga alacaksin ki bakacaklar haa Türkiye'den de talep var biz Türkce'yi de ekliyelim diyecekler.
    Bunu anlamak bu kadar mi zor

Dalgalı geçiyor bunlar sakin ALMAYİN bu ırkçı oyunu. Protesto ediyoruz indirin torrenttan

• rubenmartin kullanıcısına yanıt
    Devletin Orjinal ürüne verdiği hassasiyet Önemli.

Onun dışında Polonyada Euro bölgesinde ve bizdeki şişirme Gsmh rakamlarının aksine adamların alım gücü bizden en az 2 kat iyi.

Orjinale Saygı hassasiyeti çok önemli.Ama Bu hassasiyete Playerlerin verdiği önemden cok TÜCCARI KAFA YORACAK,YORMALI.

Bu konudada çok dogru bi yerde oldugumu düşünüyorum.Bizi yok sayarsan ''Abi bak oyun aldım yap sunu bea Türkçe'' teranesine Ben gelemem.

YAP-ALALIM < AL-YAPALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playas -- 22 Mayıs 2014; 15:13:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

dil konusunda tek gerçek vardır,

ne kadar ekmek o kadar köfte. mesela son zamanlarda dil seçeneklerinde polish(lehçe) görmeye başlamışsınızdır. ve ben elektronik mağazalarının neredeyse 1/3'ini oyunlara ayırdıklarına canlı şahidim. neden? adamlar ekmek gibi alıyor.

şimdi polonyalıların alım gücü çok mu fazla, veya bizden ne kadar çok fazla? inanın belki biz daha iyi durumdayız. bu biraz bilinç işi.

Aynen. Alim gücü ile alakasi oldugunu zannetmiyorum. Bu sadece bir bahane. Yazilan mesajlara bak oyun AAA kalitesinde binlerce kisinin bekledigi bir oyun Türkiye'de 60TL'ye duyuruluyor (ki su anda dünyada en ucuzu) yorum olarak haberin altina t.orrent akar yazan varliklar var. Böylemi yapimcilarin Türkce oyun yapmasini tesvik edeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

quote:

Orijinalden alıntı: deadasdeadcanbe

quote:

bakalım 4 gb ram yeticek mi

Valla her yerde 6 diye geçiyor, 8 diye geçtiğini de gördüm. Lakin yukarıda arkadaşın belirttiği gibi, optimizasyon çok kritik burada. Recommended sistemler, oyunun optimizasyonu iyi değilse genelde uçuk yazılıyor. Watch_Dogs'da böyle bir şey söz konusu değil. Ben oyunu iyi optimize ettiklerini düşünüyorum sırf bu yüzden. Bakalım, ben de açıkçası rizikolu bir sistemle ön sipariş ettim:

Fx 6300 / HD 7850 / 8GB Ram..

Umarım en azından High'da açabilirim oyunu.

ben torrentten indirip bir denerim oyunu.Eğer 35-40 fps alabilirsen satın alırım yoksa aşkımı kalbime gömer önüme bakarım

Aslında en mantıklısı buydu ama fiyat 23'ünde yükseleceği için ben risk almayı seçtim. Umarım yüzümüz kara çıkmaz.

Abi işte bu yüzden PC'ye ısınamıyorum, tak PS4'üne bak keyfine. Ahh ah.

• Kalp Kırmaca gücenmece olmasın.Tatlı su,Wc suyu muhabbetine gerek yok.Yolum kendimce dogrudur almam.Alana saygım var.
  • Playas kullanıcısına yanıt
    Okuyup anlamada problem var sanırım? Yahu adamlara ne senin alım gücünden?Yaşın kaç senin 12 falan mı? Bir iş nasıl yürütülür, ticaret nasıl yapılır onu bilmiyorsun daha gelmiş burada masal okuyorsun.Adamlar kazançlarını,gelirlerini,giderlerini hesaplayıp hareket ediyorlar.X ülkede bu oyun satar mı? Biz dil desteği koysak oyun daha çok satılır mı? Bunları hesaplayıp ona göre hareket ediyorlar.

Gördük Crysis'de adamlar dil desteğini koydu oyun 20000 kopya zar zor sattı 76 milyonluk ülkede.The Witcher 2'de ise dil desteği koydular oyun 1000 adet kopsa sattı şaka gibi.TW3'de ise kazançları olmadığı için dil desteği sunmayacaklarını açıkladılar millet hemen yine '' oroaoreoaro hararara rerörerörerörereö kopya indiricem ben hırsızıım ben zxuahhaha'' diye saçmalamaya başladılar aynen senin şu an yaptığın gibi Bu kafayla müstehak size.

Son olarak konsol oyunlarının çok pahalı olduğundan şikayet edenler oyun yapımcılarına değil devlete kusun kininizi.%200 vergiyi oyun yapımcıları almıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 22 Mayıs 2014; 15:22:04 >

• quote:

quote:

Aynen. Alim gücü ile alakasi oldugunu zannetmiyorum. Bu sadece bir bahane. Yazilan mesajlara bak oyun AAA kalitesinde binlerce kisinin bekledigi bir oyun Türkiye'de 60TL'ye duyuruluyor (ki su anda dünyada en ucuzu) yorum olarak haberin altina t.orrent akar yazan varliklar var. Böylemi yapimcilarin Türkce oyun yapmasini tesvik edeceksin.

Ayrıca Crysis'in Türkiye satışları, türkçe dublaj masraflarını bile karşılayacak seviyeye ulaşamamış. Yani oyun Türkçe çıksa da torrentten indiriyorlar .

• Abi korsan indirmenin kimseye faydası yok. FIFA'da İngilizlerin sevmediği birşey olsun adamlar protesto etsin tamam. Dinlemek zorundalar. İngiltere çünkü orası. Ama biz? Adamlar dönüp senin protestona bakacak yani. Vay Türkiye'de korsan indirmişler Türkçe çıkartalım bir daha ki sefere çok önemli market çünkü diyeceklerdir eminim. Bırakın bunları. Kendinize yalan söylemeyin bari.
  •  Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

Almiyoruz bu ırkçı oyunu boyle is olmaz torrentdan dibine kadar çekeceğiz Bütün diller var sadece Türkçe yok alırsak adiyiz

Boyle bisi gorupde alanın beyninde SORUN vardir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 22 Mayıs 2014; 15:24:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

quote:

quote:

Ayrıca Crysis'in Türkiye satışları, türkçe dublaj masraflarını bile karşılayacak seviyeye ulaşamamış. Yani oyun Türkçe çıksa da torrentten indiriyorlar .

Bu biraz da yapımcının orjinal oyunla sunduklarıyla da ilintili bence. Şimdi kimse Watch_Dogs'un 10-15 saat sürecek senaryo modunu oynayıp bi kenara bırakmak istemiyor. Bu yüzden yeni içerikler, online mod vs. elde edebileceği orjinal oyuna yönleniyor.

Açık söyleyeyim ben sırf Türkçe dil desteği var diye berbat bir hikayesi olan, yeni hiçbir şey sunmayan ve teknoloji demosundan ibaret Crysis 3'e para vermem. Gider indirir oynar silerim. Yapımcı iyi oyun yaparsa, vadettiğini gerçekleştirirse, heyecan yaratırsa her yerde desteği alır ardına.

• İnatla anlamak istemediğiniz konu burada ülkeyi aşağılayan olmadığı, burada durumu iyi olup da saatlerce/günlerce oynadığı singe player oyunlara para vermeyi çok görenleri aşağılamak var. Severek yaptığı hobisine ayda 100-120 lirayı çok gören oyuncu sayısı gayet yüksek bizde. Türkçe çeviri olmadığı için almamak sadece bir kılıf ne yazık ki çoğunlukla. Durumu kötü olanlara fazla bir lafım yok, en son durumunuz yoksa almayın dediğimde linç ediliyordum. Devir internet devri, çıktığı gibi olmasa da bir süre sonra çok uygun fiyatlara bulmak mümkün oyunları.

Rusya korsanda bir aralar birinciydi, bu yüzden "Russian Pricing" dedikleri ucuz key yöntemi getirdiler ve sürümden kazanarak satışları patlattılar steam üzerinde, patlamaya ucuz oyun isteyen diğer ülkelerinde biraz etkisi oldu gerçi Ek olarak Rusya'nın iyi kötü oyun dünyasına getirileri var. Garip içeriğe de sahip olsa oyunlar çıkarıyorlar kendinden söz ettiren. Bizde son zamanlar Ceidot Stüdyoları vardı sadece o da tutunamadı.
    Sony'nin politikası iyi güzel ama o da biraz PS3 oyunlarının ülkemizde iyi satmasıyla ilgili (korsanı fazla yaygın değil, karışık geliyor büyük olasılıkla) ve çeviri ile gelen oyunlar içerik açısından gayet sade oyunlar. En fazla 9-10 saat süren ve açık dünya/RPG oyunlara göre daha az metin içeren oyunlar, çok fazla bir maliyeti olduğunu düşünmüyorum.

Türkçe oyunlara en somut ve güzel örnek yakın zamanda çıkan Total War: Rome 2 dir(23 Studios a teşekkürler tekrar, onlar olmasa belki çeviri de olmazdı). Sega taşın altına elini soktu, bakalım devamı gelecek mi? Güzel de bir fiyat ile geldi Türkiye ye, devam ettirecek kadar sattı mı bilemiyoruz.

Şu an gelişmekte olan olay tavşanın dağa küsmesi. Adamlar burada potansiyel pazar görmedikleri sürece uğraşmayacaklar içerikli PC oyunları için, 100-200 bin arası bir rakam olsun yaygınlaşmaya başlar çeviriler ve kısa konsol oyunlarından öteye gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 22 Mayıs 2014; 15:27:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

quote:

quote:

Bu biraz da yapımcının orjinal oyunla sunduklarıyla da ilintili bence. Şimdi kimse Watch_Dogs'un 10-15 saat sürecek senaryo modunu oynayıp bi kenara bırakmak istemiyor. Bu yüzden yeni içerikler, online mod vs. elde edebileceği orjinal oyuna yönleniyor.

Açık söyleyeyim ben sırf Türkçe dil desteği var diye berbat bir hikayesi olan, yeni hiçbir şey sunmayan ve teknoloji demosundan ibaret Crysis 3'e para vermem. Gider indirir oynar silerim. Yapımcı iyi oyun yaparsa, vadettiğini gerçekleştirirse, heyecan yaratırsa her yerde desteği alır ardına.

Sen de haklısın ama açıkçası ben, bana hiçbirşey vaad etmeyen, para harcamaya değmeyecek bir oyunu, alıp oynamam, torrentten de indirmem. Eğer inidirip oynayacak kadar hoşuma gittiyse satın alırım. Crysis serisinin hiçbir oyununu oynamadım tarz olarak sevmediğim için. Ben oyunu beğenip de buna rağmen korsan kullananlar için söyledim. Ben internet download manager programını bile lisanslı satın alan biriyim..

• thriller89 kullanıcısına yanıt
    Ya Winrar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 22 Mayıs 2014; 15:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Ya Winrar?

Onun resmi bedava sürümünde herhangi bir kısıtlama yaşamadım. İllegal kullanmıyorum yani. Ücretli hali nasıl bilmiyorum ama bu bana yetiyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 22 Mayıs 2014; 15:41:07 >
  • Yapimcilara 'hey biz burdayiz ve size deger veriyoruz. Ayni degeri sizden de bekiyoruz' dememiz lazim. Unutmayin ki bu bir endüstri. Para kazanmak icin bir sey. Bizim hobimiz onlarin gelir kaynagi. Adamlar oyunu 60TL'ye sunmuslar Türkiye'ye bence bu bile cok büyük birsey.

Burda verdiginiz tepki sunun gibi: Sizin bir Lokantaniz var. Siz belirli bi kitleye talep diyelim ögrencilere yemekleri yari fiyatina veriyorsunuz ve bu ucu ucuna kurtariyor yemegin masfalarini. Ögrenci yemegi yiyor (oyunu t.orrenten indirip oynuyor) ödemeye gelince sen bunun yaninda tatli veya ne bileyim ekmek vermedin diyor (ki bu durumda bu Türkce dil destegi oluyor). Siz biliyorsunuz ki birde yanina o istedigi seyi verseniz zarar edeceksiniz ve bu yaptiginiz kampanyanin hic bir anlami kalmayacak size zarar olarak dönemten baska. Sizde haliyle vermiyorsunuz. O ögrenci'de parayi ödemeden kacip gidiyor. Simdi böyle biri istedigi versen bile ödemeden kacmayacagi ne malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alike03 -- 22 Mayıs 2014; 15:44:00 >

• çok garip insanlar var yemin ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bakalım 4 gb ram yeticek mi

Valla her yerde 6 diye geçiyor, 8 diye geçtiğini de gördüm. Lakin yukarıda arkadaşın belirttiği gibi, optimizasyon çok kritik burada. Recommended sistemler, oyunun optimizasyonu iyi değilse genelde uçuk yazılıyor. Watch_Dogs'da böyle bir şey söz konusu değil. Ben oyunu iyi optimize ettiklerini düşünüyorum sırf bu yüzden. Bakalım, ben de açıkçası rizikolu bir sistemle ön sipariş ettim:

Fx 6300 / HD 7850 / 8GB Ram..

Umarım en azından High'da açabilirim oyunu.

ben torrentten indirip bir denerim oyunu.Eğer 35-40 fps alabilirsen satın alırım yoksa aşkımı kalbime gömer önüme bakarım

Aslında en mantıklısı buydu ama fiyat 23'ünde yükseleceği için ben risk almayı seçtim. Umarım yüzümüz kara çıkmaz.

Abi işte bu yüzden PC'ye ısınamıyorum, tak PS4'üne bak keyfine. Ahh ah.

Fiyat yükselecek mi anmanın hemen gidip para yatırıp alayım

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.