Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gta daki gibi sportif faliyetler daha zevkli olurdu sleepindogs ta mesela horoz dövüşü falan vardı
    Tuhaf bişey daha var kapının yanına gidiyor tuşa basmak yerine hack yapıyor belki kilitlidir
    ama hepsindede aynı şekilde
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    yav heheh tamam onu belledi millet ne yani Turkiye oyuncu yokmu sony Turkiye ye ps4 stogu yetistiremedi yurt disindaki 400 dolara konsol satin alirken bizim Turkiyedekiler adamlar 1800 tl ye kadar para verip konsol aldilar burda gelipte Turkiyede korsan satisi tavan deme yurt disinda bi ps4 oyunu 40 dolar ise Turkiyede 200-250 tl ye oyun satiyorlar ben oyle bi cilginlar gordumki oyun konusunda adam cebindeki son hasligina kadar ps4 une yatiriyorlar ay sonu cebinde 0 kurusla dolasiyorlar adamlar 15 tane dil secenegini koymuslar oyuna ne yani o ulkelerinde hepsinde orginal oyun satislari tavan mi yapiyor ordaki ulkelerden hepsinden daha cok Turkiyede oyun satiliyordur ordaki ulkelerden cogu acliktan oluyorlar nerde oyun alcaklar guldurme beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

yav heheh tamam onu belledi millet ne yani Turkiye oyuncu yokmu sony Turkiye ye ps4 stogu yetistiremedi yurt disindaki 400 dolara konsol satin alirken bizim Turkiyedekiler adamlar 1800 tl ye kadar para verip konsol aldilar burda gelipte Turkiyede korsan satisi tavan deme yurt disinda bi ps4 oyunu 40 dolar ise Turkiyede 200-250 tl ye oyun satiyorlar ben oyle bi cilginlar gordumki oyun konusunda adam cebindeki son hasligina kadar ps4 une yatiriyorlar ay sonu cebinde 0 kurusla dolasiyorlar adamlar 15 tane dil secenegini koymuslar oyuna ne yani o ulkelerinde hepsinde orginal oyun satislari tavan mi yapiyor ordaki ulkelerden hepsinden daha cok Turkiyede oyun satiliyordur ordaki ulkelerden cogu acliktan oluyorlar nerde oyun alcaklar guldurme beni

Senin ülkende 200-250 tlye oyun satılması onların problemi değil senin problemin.Paramız dolar/euro karşısında değersiz ise adamlar ne yapsıon 5 dolara oyun mu satsınlar? Biraz mantık.Ordaki ülkelerden hepsinden çok oyun satılıyormuş biraz yavaş at.Milletin karnını doyurmaya parası yok.

Ayrıca yukarıdaki ülkelerin hepsi 1. dünya ülkesi kim açlıktan ölüyor.Senin ülkenin yarısı asgari ücrette karın tokluğuna çalışıyor gitmişsin birde başka ülkelere çamur atıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 22 Mayıs 2014; 13:26:07 >

Crysis 3'ü Türkçe çıkarmadılar mı? Ne içtin sen söyle de bilelim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft birde mod desteğ verirse watch dogs a bu oyun yürür gider.Bu grafiklere PC de bir de mod olayı eklenirse hayal edemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 22 Mayıs 2014; 13:24:39 >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Çıkarmadılar diye aklımda kalmış.Bir şey içmedim ama senin üslubuna bakılırsa gazozuna hap atmışlar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 22 Mayıs 2014; 13:26:45 >
    Senin üslubuna göre konuştum, hem o kadar iddialı alaycı konuş hemde yanlış konuş, böyle cevap alırsın.
    Cevabını değiştirmişsin ama anladık zaten anlayacağımızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 22 Mayıs 2014; 13:29:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Çıkarmadılar diye aklımda kalmış.Bir şey içmedim ama senin üslubuna bakılırsa gazozuna hap atmışlar sanırım

aaaa kikikkiki aaaaaaaaaaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Senin üslubuna göre konuştum, hem o kadar iddialı alaycı konuş hemde yanlış konuş, böyle cevap alırsın.

Boş boş milliyetçilik yapmaya gerek yok.Alaylı falan konuşmadım gerçekleri söylüyorum sadece.Sen de kendi zekana ve seviyene göre cevap vermişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 22 Mayıs 2014; 13:31:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playas

Almam,Alanada Saygı duyarım Ama Asla almam.Portekiz,Finladiyaca var yahu.
    Anında sogudum
     Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

Aga alacaksin ki bakacaklar haa Türkiye'den de talep var biz Türkce'yi de ekliyelim diyecekler.
    Bunu anlamak bu kadar mi zor

• alike03 kullanıcısına yanıt
    İki saattir anlatmaya çalışıyoruz ama tatlı su milliyetçilerinin zoruna gidiyor sonra Adamlar hayır kurumu işletiyor sanki korsanın tavan yaptığı ülkede ''aferin iyi yapıyorsunuz gençler'' diyip Türkçe çıkaracaklar İyi güldüm valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2JZ-GTE

quote:

aaaa kikikkiki aaaaaaaaaaa.

Zaaaaaa

• bu oyun olacak arkadaş, pc'nin gta'sı olacak.

ubi yüzümüzü kara çıkartma, eline yüzüne bulaştırma. en son bf4 içimde patlamıştı böyle.
  • GTA V'e kızdık bari bu yüzümüzü güldürsün.
    Ama içimden bir ses beklenildiği gibi olmayacak diyor bu oyun için.
  • quote:

İki saattir anlatmaya çalışıyoruz ama tatlı su milliyetçilerinin zoruna gidiyor sonra Adamlar hayır kurumu işletiyor sanki korsanın tavan yaptığı ülkede ''aferin iyi yapıyorsunuz gençler'' diyip Türkçe çıkaracaklar İyi güldüm valla.

Aynen hem Crysis'in Türkce gelmesinin tek sebebi Yerli kardesler. Helal olsun onlara tamam Türkceyi belki iyi konusamiyorlar fakat onlar kadar hic kimse Türkiye'deki oyun sektörüne bu kadar katki saglamadi. Adamlarin Türkce dil destegi ile zarar yaptigindan eminim. The Witcher 2 de oldugu gibi. Adamlar The Witcher 3'e maddi nedenlerden dolayi Türkce altyaziyi bile ekleyemeyeceklerini söylüyor. Türkiyeden simdi kac para kazanmislar siz düsünün!

• Watch Dogs Xbox için Zorrente düşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

GTA V'e kızdık bari bu yüzümüzü güldürsün.
    Ama içimden bir ses beklenildiği gibi olmayacak diyor bu oyun için.

pc versiyonu gta v'ü sollar geçer. inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alike03

quote:

Aynen hem Crysis'in Türkce gelmesinin tek sebebi Yerli kardesler. Helal olsun onlara tamam Türkceyi belki iyi konusamiyorlar fakat onlar kadar hic kimse Türkiye'deki oyun sektörüne bu kadar katki saglamadi. Adamlarin Türkce dil destegi ile zarar yaptigindan eminim. The Witcher 2 de oldugu gibi. Adamlar The Witcher 3'e maddi nedenlerden dolayi Türkce altyaziyi bile ekleyemeyeceklerini söylüyor. Türkiyeden simdi kac para kazanmislar siz düsünün!

Oyun 1000 adet bile satmamış hocam.76 milyonluk ülkede.Hiç kimse burada masal okumasın boşuna Türkçe desteği için.

• Türkçe desteği için kimse kimseye kızmasın gerçekler ortada. Yerli Kardeşler Türk olduğu için Crysis'de falan Türkçe desteğini sağladı ama satış olarak karsılıgını aldıklarını hiç sanmıyorum, The Witcher 2'nin satısları ortada adamlar bir kıyak geçtiler bin pişman oldular satışlar yerlerde sürünüyor.

Watch Dogs içinde boyle bir desteğin olmaması şaşırtıcı değil. İleride oyunçeviri bir kıyak geçerse işler değişir.
  • Güzel kardeşim. Bunun ülkede oyunu çok satıp satmamasıyla zerre alakası yok. Senin korsan tavan yapmış dediğin ülkemi bu oyunları dağıtıyor. O zaman Rusyaca ekleme oyuna Korsan Babası orada oluyor. Ha bizim ülkemizde oyun cıkarmak isteyen cıkarıyor. Bak PS3 zamanına Killzone, Infamous 2, God Of War Last Of Us. Peki senin dediğin gibi bir durum var diyelim korsan tavan yapmış bir ülke burası peki adamlar birkez yaptı oyunu satamadı peki neden PS4 ile tekrar aynı oyunların yenilerini cıkarırken türkçe cıkarmaya devam etti. Hatta halada cıkacak bir çok oyunda türkçe desteği gelmeye devam edecek. Lütfen ülkemi aşağılamaktan vazgeç artık..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.