Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quarentinaa

quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Oyunu kutulu olarak alayım dedim, Aral sitesinden bir baktım onsipariş için özel fiyat kalkmış yerine hayvani bir fiyat koymuşlar.

Playstore'dan indirim kuponu ile 49 TL'ye aldım. Bu oyunu kutulu almayı çok isterdim ama kısmet değilmiş.

Hocam ödemeyi ttnet faturasına mı yansıttınız ?

Evet
  • quote:

quote:

quote:

Oyunu kutulu olarak alayım dedim, Aral sitesinden bir baktım onsipariş için özel fiyat kalkmış yerine hayvani bir fiyat koymuşlar.

Playstore'dan indirim kuponu ile 49 TL'ye aldım. Bu oyunu kutulu almayı çok isterdim ama kısmet değilmiş.

Evet

Hocam bende deniyorum , yeni üye oldum 10 TL indirim kodunu giriyorum delux edition için , 3 taksit seçip ödeme yapmaya çalışınca;

"Ödeme Hatası

Lütfen geçerli bir taksit planı seçiniz."

Hatası veriyor. Bir bilginiz var mı ? Tek çekim mi aldınız

• Arkadaşlar yeni bir live-action videosu buldum paylaşayım dedim umarın paylaşılmamıştır.

Buyrun Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Soul -- 22 Mayıs 2014; 0:12:19 >
  • arkdaşlar deluxe edition farkı olarak 20 dakikalık 60 dakikalık şeylerden bahsediyor. deluxe ile gelen şeyler geçici mi ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet

Hocam bende deniyorum , yeni üye oldum 10 TL indirim kodunu giriyorum delux edition için , 3 taksit seçip ödeme yapmaya çalışınca;

"Ödeme Hatası

Lütfen geçerli bir taksit planı seçiniz."

Hatası veriyor. Bir bilginiz var mı ? Tek çekim mi aldınız

Oyle bir problem ile karsılasmadım. Taksitli olarak ttnet faturama yansıyacağını belirtti ve işlem tamamlandı.

• kaldı 5 gün gelsin de daha indirmesi var ttnetle
  • Hem oyunu hem season pass'i mobil ödeme ile aldım. İnşallah playstore ile sorun yaşayamayız vallahi elim yüreğimde.

Bi de tam final haftasına denk geldi iyi mi...
  • Xbox 360 acayip kasıyo gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betadragon -- 22 Mayıs 2014; 3:06:06 >

• Xbox'da çöp gibi görünüyor yalnız oyun. Bu kadar güçsüz değil Xbox 360. Yapamamışlar bildiğin.
  • Xbone videosunu izledim resmen GTA 4 grafikleri gibi gözüküyor Arabaların falan modellemesi ise daha bile kötü.
  • Arkadaşlar laptop um özellikleri 3. Nesil i7 , 8 gb ram ve gt650m ekran kartı var bu özellikteki pc ile ne derece oynayabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

Arkadaşlar laptop um özellikleri 3. Nesil i7 , 8 gb ram ve gt650m ekran kartı var bu özellikteki pc ile ne derece oynayabilirim ?

Low'da oynatır gibi

Edit: Daha PC optimizasyonunu görmediğim için yanlış tespit yapmış olabilirim. PC optimizasyonu iyi olursa High'de bile oynatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 22 Mayıs 2014; 10:30:02 >
  • bakalım 4 gb ram yeticek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

bakalım 4 gb ram yeticek mi

Valla her yerde 6 diye geçiyor, 8 diye geçtiğini de gördüm. Lakin yukarıda arkadaşın belirttiği gibi, optimizasyon çok kritik burada. Recommended sistemler, oyunun optimizasyonu iyi değilse genelde uçuk yazılıyor. Watch_Dogs'da böyle bir şey söz konusu değil. Ben oyunu iyi optimize ettiklerini düşünüyorum sırf bu yüzden. Bakalım, ben de açıkçası rizikolu bir sistemle ön sipariş ettim:

Fx 6300 / HD 7850 / 8GB Ram..

Umarım en azından High'da açabilirim oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadasdeadcanbe

quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

bakalım 4 gb ram yeticek mi

Valla her yerde 6 diye geçiyor, 8 diye geçtiğini de gördüm. Lakin yukarıda arkadaşın belirttiği gibi, optimizasyon çok kritik burada. Recommended sistemler, oyunun optimizasyonu iyi değilse genelde uçuk yazılıyor. Watch_Dogs'da böyle bir şey söz konusu değil. Ben oyunu iyi optimize ettiklerini düşünüyorum sırf bu yüzden. Bakalım, ben de açıkçası rizikolu bir sistemle ön sipariş ettim:

Fx 6300 / HD 7850 / 8GB Ram..

Umarım en azından High'da açabilirim oyunu.

Aynen öyle dostum ben de riske attım. Bakalım optimizasyon kötü olursa çamur gibi düşük çözünürlükte oynamak zorunda kalacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

Arkadaşlar laptop um özellikleri 3. Nesil i7 , 8 gb ram ve gt650m ekran kartı var bu özellikteki pc ile ne derece oynayabilirim ?

Low'da oynatır gibi

Edit: Daha PC optimizasyonunu görmediğim için yanlış tespit yapmış olabilirim. PC optimizasyonu iyi olursa High'de bile oynatır.

Umarım optimizasyon kötü olmazda medium-high arası birşey oynarız . Neyse siparişi verdik deniyecez artık

• Valla ben gtx675m 3.nesil i7 8gb ram'e güvenemedim, PS4'e almaya karar verdim. En azından birlikte oynadığım herkesle aynı şartlarda olmak daha iyi hissettiriyor. PC'de özellik kısmak moral bozucu.
  • AC3 ve 4 te optimizasyon felaketti ve sonradan düzeldi, bunda da aynısı olacak büyük olasılıkla. Baya bir gecikti aslında çıkış tarihi arada belki düzelme olmuştur diyeceğim ama pek umutlu değilim.
    Gerçi ben pek sorun yaşamadım her iki oyunda da
  • Watch dogs multiplayer Kapatılan yayın

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.