Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence incelemeyi yapan kişinin video kaydında bir sorun olmuş. Bu grafiklerde bu kadar kasması normal değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: betadragon

8 dakikalık açılış var (spoiler allert)

http://www.allgamesbeta.com/2014/05/watch-dogs-opening-sequence-xbox-360.html

Çöp demişler ama xbox360 bile beklediğimden iyi gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak bir detay belki ama araba farları hoşuma gitmedi. Öyle spot gibi mi durur farlar. Bir yayılma yapmamışlar. Umarım pc'de böyle olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadasdeadcanbe

quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

bakalım 4 gb ram yeticek mi

Valla her yerde 6 diye geçiyor, 8 diye geçtiğini de gördüm. Lakin yukarıda arkadaşın belirttiği gibi, optimizasyon çok kritik burada. Recommended sistemler, oyunun optimizasyonu iyi değilse genelde uçuk yazılıyor. Watch_Dogs'da böyle bir şey söz konusu değil. Ben oyunu iyi optimize ettiklerini düşünüyorum sırf bu yüzden. Bakalım, ben de açıkçası rizikolu bir sistemle ön sipariş ettim:

Fx 6300 / HD 7850 / 8GB Ram..

Umarım en azından High'da açabilirim oyunu.

ben torrentten indirip bir denerim oyunu.Eğer 35-40 fps alabilirsen satın alırım yoksa aşkımı kalbime gömer önüme bakarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deadasdeadcanbe

quote:

bakalım 4 gb ram yeticek mi

Valla her yerde 6 diye geçiyor, 8 diye geçtiğini de gördüm. Lakin yukarıda arkadaşın belirttiği gibi, optimizasyon çok kritik burada. Recommended sistemler, oyunun optimizasyonu iyi değilse genelde uçuk yazılıyor. Watch_Dogs'da böyle bir şey söz konusu değil. Ben oyunu iyi optimize ettiklerini düşünüyorum sırf bu yüzden. Bakalım, ben de açıkçası rizikolu bir sistemle ön sipariş ettim:

Fx 6300 / HD 7850 / 8GB Ram..

Umarım en azından High'da açabilirim oyunu.

ben torrentten indirip bir denerim oyunu.Eğer 35-40 fps alabilirsen satın alırım yoksa aşkımı kalbime gömer önüme bakarım

Alıntıları Göster
    R9 280X yeterli gelir mi bu oyuna acaba 30 FPS ULTRA için zaten 60 fps beklentim yok.

Yetmezse O.C ile biraz ittirmek gerekicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 22 Mayıs 2014; 11:34:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Watch dogs multiplayer Kapatılan yayın

Baya zevkli ama benim merak ettiğim ileriki zamanlarda yeni mod v.s gelecek mi ? yoksa 1vs1 hackle , adamı bul , kaç bi süre sonra sıkmaya başlar.

• quote:

8 dakikalık açılış var (spoiler allert)

http://www.allgamesbeta.com/2014/05/watch-dogs-opening-sequence-xbox-360.html

Arada ses niye gidiyor??
  • Maxıs kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar çıkan tüm Ubisoft oyunları AMD ile pek iyi değildi herkes GPU kullanımından şikayetçi oldu kesin buda öyle olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B7C70F6C0

Şimdiye kadar çıkan tüm Ubisoft oyunları AMD ile pek iyi değildi herkes GPU kullanımından şikayetçi oldu kesin buda öyle olacak.
    ULTRA DETAY için Önerilen Sistem Bu.

Core i7-4770K / FX-9370

GeForce GTX 780/Radeon R9 290

8 GB RAM

Playstore daki pek doğru değil gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 22 Mayıs 2014; 11:52:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B7C70F6C0

şöyle güzel bir tanıtım yapmışlar ama daha evvel paylaşıldıysa kusura bakmayın ben yeni denk geldim.

• Quarentinaa kullanıcısına yanıt
    4v4 takım maçları,yarışlar gibi modlar olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios

4v4 takım maçları,yarışlar gibi modlar olucak.
    Almam,Alanada Saygı duyarım Ama Asla almam.Portekiz,Finladiyaca var yahu.
    Anında sogudum
     Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Playas

Almam,Alanada Saygı duyarım Ama Asla almam.Portekiz,Finladiyaca var yahu.
    Anında sogudum
     Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

her oyun öyle tek wd değilki niye soğuyosun
  • creed87 C kullanıcısına yanıt
    Adam haklı valla ulan flemenkçe macarca danca ne arkadaş fıstık gibi Türkçe varken yuh olsun ayıp be Yanlış anlaşılmasın steamden aldım bende oyunu ama bu dilleri yeni görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Adam haklı valla ulan flemenkçe macarca danca ne arkadaş fıstık gibi Türkçe varken yuh olsun ayıp be Yanlış anlaşılmasın steamden aldım bende oyunu ama bu dilleri yeni görüyorum
    DELÜX te ne gibi artılar var ?
  • quote:

oyunun steam keyleri yok gibi yav key sitelerinde hep uplay satiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

oyunun steam keyleri yok gibi yav key sitelerinde hep uplay satiyorlar

Alıntıları Göster
    playstore dan oyunu alma sansim olsa 10 tane key alir gittigidiyor da felan satardim valla 60 tl ye alsan 80 tl ye sat sanalsaray 93 tl ye satiyor bu fiyata satiyorda adamlar Turkiye disina satis yapmiyor playstore ebay de bile satilir keyler 20 euro ya bile gelmiyor fiyati ebay de 35 euro bi uplay key
  • quote:

Korsan satışın tavan yaptığı ülkede adamların hiç işi gücü yok hayrına oyun çevirecekler.İyiymiş
  • Bencede öyle bu şekilde olsa zaten satamaz muhtemelen kayıt cihazıyla alakalı ps 3 versiyonunda bi kasma yoktu
    Oyuna gelince Saintrow u rakip almış kendine çiçek üstünde zıplama carmagedon uzaylı vurma falan
  • quote:

Bencede öyle bu şekilde olsa zaten satamaz muhtemelen kayıt cihazıyla alakalı ps 3 versiyonunda bi kasma yoktu
    Oyuna gelince Saintrow u rakip almış kendine çiçek üstünde zıplama carmagedon uzaylı vurma falan

Onlar eğlencesine birkaç oyun modu.Saints Row'u rakip aldığı falan yok.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.