Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deluxe yerine Season Pass almak daha mantıklı. Bir sürü ek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toytonum

Bu oyuna illa ultra'da oynamak için 4770k öneriliyor.Benim şimdi 780 ile 4670k var.Ne yani ultra'da açmayacak mı bu cpu?

Arkadaşımızın sorusuna bir bilen cevap verirse,bir çok kişi faydalanır.
  • PHO3N1X kullanıcısına yanıt
    Daha Önceden Assassins Creed 3 ve 4 Oynadınız mı ? 4 Çekirdekli İşlemci %70~95 Arası Kullanıyordu Performans Olarak Bir Sorun Yoktu. Watch Dogs %100 Kullanır mı Bilemem Oyun Çıkmadan Bişey Söylemek Doğru Olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ

Daha Önceden Assassins Creed 3 ve 4 Oynadınız mı ? 4 Çekirdekli İşlemci %70~95 Arası Kullanıyordu Performans Olarak Bir Sorun Yoktu. Watch Dogs %100 Kullanır mı Bilemem Oyun Çıkmadan Bişey Söylemek Doğru Olmaz

Açıkça konuşmak gerekirse Ubisoft'u seven bir insan değilim ve oynadığım tek oyunuda FarCry3'tür onuda PS3 üzerinden oynamıştım.Yakında bir sistem toplayacağım oyun sistemi,malum 4500 5000 TL'yi gözden çıkarmadığınız taktirde i7 4770K'lı sistem toplamak epey zor bende 3000 taş çatlasın 3500 TL düşünüyodum.Ayrıca alacağım işlemci ve ekran kartı büyük ihtimal 4670K ve 780(veya Tİ) olacağı için şaşırdım bu duruma benim gibi olan arkadaşlarda bilgilensin istedim ve açıkçası PS4 alsam dahamı iyi olur gibisinden düşünüp,ikileme düşmüş durumdayım.

Not:Arkadaşlar 4500 5000 TL'yi gözden çıkarmanız lazım derken kast ettiğim insan aç gözlülüğünden kaynaklı,sebebi ise "Yahu madem i7 alıyoruz anakartıda biraz yükseltelim" vs. diye gider.Ben bunu yaşayacağım için örnek vermek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHO3N1X -- 21 Mayıs 2014; 2:08:03 >

• beyler gt 740m ile oynanir mi bu oyun. Playstore daki fiyat cok cazip geldi. Laptopa alsam mi diye dusunuyorum
    i5 3230m 6gb gt 740m

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PHO3N1X kullanıcısına yanıt
    PS4 Alırsan Gereksiz Masraftan Kurtulursun. Görüntü Kalitesi Çok Fark Olmayacak Bilgisayar Ultra Grafikler, PS4 İse Performans Sorunu Yaşanmaması İçin Tahminim Grafikler Medium-High Arası Olur. Monitöre Karşı 10cm Yakından Oynamadıktan Sonra Görüntü Kalitesi Önemi Yoktur. Adam Gibi Akıcı Nefes Alsın Yeter

Intel 4670K Kötü İşlemci Değildir, Watch Dogs Büyük İhtimalle Sorunsuz Kullanırlar. Tek Sorun Olan 4 Çekirdek Üstü Destekli Oyunlarda İşlemci Kullanımı Tavan Yapacak %100 İnmezse Battlefield 4'ten Daha Beter Olursa 4670K Alanlar Yandı :D (Ciddiye Almayın) Oyun Çıktıktan Sonra Buraya Benchmarklar Doluşur İntel 4670K 4770K, FX 6300 FX 8350 Vb. Testlere Bakıp Ona Göre Sistem Yenilersin

• quote:

PS4 Alırsan Gereksiz Masraftan Kurtulursun. Görüntü Kalitesi Çok Fark Olmayacak Bilgisayar Ultra Grafikler, PS4 İse Performans Sorunu Yaşanmaması İçin Tahminim Grafikler Medium-High Arası Olur. Monitöre Karşı 10cm Yakından Oynamadıktan Sonra Görüntü Kalitesi Önemi Yoktur. Adam Gibi Akıcı Nefes Alsın Yeter

Intel 4670K Kötü İşlemci Değildir, Watch Dogs Büyük İhtimalle Sorunsuz Kullanırlar. Tek Sorun Olan 4 Çekirdek Üstü Destekli Oyunlarda İşlemci Kullanımı Tavan Yapacak %100 İnmezse Battlefield 4'ten Daha Beter Olursa 4670K Alanlar Yandı :D (Ciddiye Almayın) Oyun Çıktıktan Sonra Buraya Benchmarklar Doluşur İntel 4670K 4770K, FX 6300 FX 8350 Vb. Testlere Bakıp Ona Göre Sistem Yenilersin

Zaten temmuz ortaları gibi düşünüyorum,şu E3'te neler olacak onu beklemek gerek.Çıkacak oyunların kartlarda ve işlemcilerde gösterdiği performanslar vs. hayırlısı zamanla atmamız gereken adımları atacağız bizde.Bu arada yazılarınız ve bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

ram hariç her şeyim kurtarıyo.

fx 8350
    r9 280X toxic
    4gb ram

şimdi bu sistemde 4gb ram var diye oynayamayacak mıyım merak ediyorum.

Eğer saçma bir şekilde oyun 6gb ve üstü ramin yok diye açılmamazlık yapmazsa oynarsın.Kasma sorunu pek olmaz yani.Hiçbir oyun 4 gb'ın üstünde ram kullanmıyor doğru dürüst.Call of duty ghost'ta da min 6gb ram denmişti.6gb ram olmayınca oyun açılmıyordu.Sonra bu durum ufak bir fix ile aşıldı.Ben oyunun ram kullanımına baktığımda internet sekmeleri vs açıkken bile 4.6 gb'tı.
  • 50 Tl ye geldi 10 TL hediye çeki vardı, bakalım benim R9 280X bunun altından kalkabilicek mi...

Ultra detay için Hd7970 yazmışlar inş ucu ucuna 30 fps vermiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 21 Mayıs 2014; 8:12:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

quote:

Açıkça konuşmak gerekirse Ubisoft'u seven bir insan değilim ve oynadığım tek oyunuda FarCry3'tür onuda PS3 üzerinden oynamıştım.Yakında bir sistem toplayacağım oyun sistemi,malum 4500 5000 TL'yi gözden çıkarmadığınız taktirde i7 4770K'lı sistem toplamak epey zor bende 3000 taş çatlasın 3500 TL düşünüyodum.Ayrıca alacağım işlemci ve ekran kartı büyük ihtimal 4670K ve 780(veya Tİ) olacağı için şaşırdım bu duruma benim gibi olan arkadaşlarda bilgilensin istedim ve açıkçası PS4 alsam dahamı iyi olur gibisinden düşünüp,ikileme düşmüş durumdayım.

Not:Arkadaşlar 4500 5000 TL'yi gözden çıkarmanız lazım derken kast ettiğim insan aç gözlülüğünden kaynaklı,sebebi ise "Yahu madem i7 alıyoruz anakartıda biraz yükseltelim" vs. diye gider.Ben bunu yaşayacağım için örnek vermek istedim.

Sifirdan sistem kurmak PS4 almaktan haliyle cok daha pahali. Eger cok oyun alan biri degilsen kesinlikte PS4 derim. Eger yilda 10 oyundan fazlasini aliyorsan o zaman PC'yi topla derim. Cünkü bu durumda oyun fiyatlari aradaki farki dengeliyor. Simdi de internetten 4670K vs 4770K Benchmark'larina baktim. 4770K genel olarak 3-10 fps daha fazla sunuyor. Ben i7'yi tercih ederdim (ki ettim). Tabi son karar yine sana bagli.

• Watch Dogs'un ilk incelemesi bir Fransız dergisinde oynanış 5, grafik 5, sesler 4, oynanabilirlik 5 olmak üzere 19/20 almış. Beklentiler tavan yaptı Kaynak
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Watch Dogs'un ilk incelemesi bir Fransız dergisinde oynanış 5, grafik 5, sesler 4, oynanabilirlik 5 olmak üzere 19/20 almış. Beklentiler tavan yaptı Kaynak

Ubisfot ta Fransız bir firma o yüzden biraz yandaş bir inceleme gibi duruyor :) İşini düzgün yapan çok az yazar kaldı ne yazık ki oyun dünyasında, belli başlı inceleyenler dışındakilerin hepsi reklam kokuyor.

• Yeni video xbox one multiplayer oynanış.

• E3 sunumundan sonra grafikleri epey bi kısmaları oldukça nâhoş bir durumdu. İnşallah oynanabilirlik ve yapay zekâ kötü olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Yeni video xbox one multiplayer oynanış.

Oyunda araç hasarı kötü deniyordu, ama öyle değil.

Playstore key'leri ne zaman dağıtmaya başlayacak acaba ?
  • Büyük ihtimal çıkış tarihin de dağıtırlar.Videolar'da zaten grafik ve ayrıntı önemli değil önemli olan oynanışı şeklini görmek sonuçta ne kadar net olsalar da kendi ekranımız da oynadığımız netlikte olmuyor hasarlar elbette ki iyidir bu konuyu es geçiceklerini zannetmem lâkin oyun eğlenceli olucak orası kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

27 sinde verilcek yazıyor büyük ihtimal 26 ı gecesi verirler
  • Selamlar ARAL dan 1 ay önce ön sipariş vermiştim, şimdi PLAYSTORE den season pass aldım email e kod göndericekler sanırım kod indirme yapabilirim dimi uplayden aktif edip oyun içinden. AC lerde öyle idi bildiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creed87

quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

27 sinde verilcek yazıyor büyük ihtimal 26 ı gecesi verirler

TTnet kullanmadığım için benim yerime bir arkadaş verdi sipariş, bakalım bekliyoruz.

• Sistem gereksinimlerinde işletim sistemi 32biti destekliyor mu?Desteklemiyorsa windows 8 veya 7nin 64 bitine yükseltecem.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.