Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali87

Alsam mı karar veremedim?

Ben aldigima pisman oldum, cünkü playstore'da suan 60TL. 20€ ediyor baya 15TL zarardayim su an
    Bence kacirilmayacak bir firsat stoklar tükenmeden almalisin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alike03

quote:

Ben aldigima pisman oldum, cünkü playstore'da suan 60TL. 20€ ediyor baya 15TL zarardayim su an

Arkadaş oyundan bahsediyor sen fiyattan :D

Multiplayer videolarına bakacağım eğer sarmazsa solo için torrent bekleyeceğim :)
  • bedne şimdi playstore dan aldım 75 tl deluxe isterseniz UPlayden ekleyin: Marangoz-574
  • quote:

Orijinalden alıntı: alike03

quote:

Hocam mesele 15 TL değil aslında, key olunca daha erken oynama imkanı olacak.

Bumerangame'den ön siparişi iptal ettim, Uydunet kullanıyorum. Benim yerime Playstore'dan alabilecek biri varsa banka hesabına EFT yaparım, pm bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 20 Mayıs 2014; 13:41:18 >
  • playstore dan aldığımız key sadece uplay üzerinden mi aktive ediliyor, steam e eklenemiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 20 Mayıs 2014; 13:51:07 >
  • Bu oyun için Türkçe patch hazırlığı varmı? Bilgisi olan varmı arkadaşlar?
  • Season pass nedir beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu ilk ön siparişe açıldığında araldan 60 tlye ön sipariş yapmıştım nvidia kuponu ile.şu anda fiyatı fırladı oyunun bu benim fiyatımı etkilemez değil mi? çoktan ödemesi yapıldı k.kartından

birde bu season pass deluxe edition un içerdiği white hat'ı içeriyor mu? Diğerlerini içerdiğini biliyorum ancak white hat ile ilgili birşey yazılmamış bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

birde oyunun ilk görevi sızmış internete.isteyen olursa pm atabilirim.ama portekizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 20 Mayıs 2014; 14:01:10 >
  • Deluxe edition sürümü almaya değer mi acaba ? Bilgisi olan var mı içerik hakkında ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok fazla araştıramadım bir sorum olacak. Multiplayer modunda normal gta gibi arkadaşlarımızla bir servere girebiliyormuyuz yoksa SP ile MP birlikte işleyip rasgele insanlarmı oyunumuza müdahale ediyor ? Ve nasıl Multiplayer modları var bilen biri yazabilirse bana çok sevinirim.
  • Vay be adamlar 60 liraya götürüyor oyunu. Biz 170 lira bayılcaz.
  • Aral da 70 lira fırsatı kacırmayın diye ortalıgı yıkan arkadaslara söylemistim acele etmeyin oyun cıksın daha ne indirimler olur diye, daha cıkmadan playstore ilk bombayı patlattı bile :))

• quote:

Orijinalden alıntı: SOLID SNAKE

Arkadaşlar çok fazla araştıramadım bir sorum olacak. Multiplayer modunda normal gta gibi arkadaşlarımızla bir servere girebiliyormuyuz yoksa SP ile MP birlikte işleyip rasgele insanlarmı oyunumuza müdahale ediyor ? Ve nasıl Multiplayer modları var bilen biri yazabilirse bana çok sevinirim.
    @ghostliving eger next gen ve PC'de oynayacaksan evet GTA'daki gibi arkadaslarinla bir oyuna girebiliyorsun. Buna da Free Roam deniyor. Ama PS3 ve Xbox 360 da bunlar yok.

@angelus26 mutlaka vardir fakat Eylülden önce gelmeyecegini söyliyebilirim.

@toytonum Hayir senin siparisini etkilemez ek ücret ödemezsin ve neyazikki Season Pass White Hat Pack icermiyor.
    @fukox @Aeneass

Season Pass ile sunulan içerikler:

• Breakthrough Pack
    • Palace Pack
    • Signature Shot Pack
    • The Untouchables Pack
    • Cyberpunk Pack
    • Flower-Agent Pack
    • Dedsec Shadow Pack
    • T-Bones single player campaign DLC
    • Conspiracy Mode Digital Trip DLC

Yepyeni bir senaryo bölümü, T-Bone‘nun kontrolünün elinize alın ve bu garip hackerla kendi kurallarınıza göre yaşayın.
    Daha fazla kıyafete, göreve ve silaha erişin.
    Season Pass ile tüm Watch Dogs DLC‘lerine 1 hafta erken ulaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alike03 -- 20 Mayıs 2014; 16:15:50 >

• Artık DirectX 10 destekli oyun pek göremeyeceğiz anlaşılan. Oyun dünyasından bir süre uzakta kaldım. Crysis 3'ten sonra bunun da minimum DirectX 11 istediğini gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

playstore dan aldığımız key sadece uplay üzerinden mi aktive ediliyor, steam e eklenemiyor mu?

?
  • quote:

quote:

playstore dan aldığımız key sadece uplay üzerinden mi aktive ediliyor, steam e eklenemiyor mu?

?

Bildigim kadariyla sirf Uplay.
  • Non-Steam olarak ekleme var. Bu yolla oyuna girdiğin zaman dostların ile sohbet vs. herşey aktif oluyor.

Steam üstünden almanın tek yararı arşivlik bir getirisi var. Yoksa steam'den alanda uplay üstünden oynayacak.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ben arşiv takıntısı yüzünden Steam'den aldım

• Aral'dan ön siparişimi iptal mi etsem diye düşünüyorum ya sizce etmeli miyim? 75 tl'ye almıştım ilk fiyattan yararlanarak
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.