Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: archVillain

Evet. Müdahale edeceğin oyuncunun kabul etmesi lazım ama haberi olmadan müdahale edemiyorsun oyunun asıl halindeki gibi.

Oyunu almasakta bir anlamda oynayabiliyoruz yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyunun cikmasina 1 hafta felan kaldi. Muhtemelen neredeyse hepimiz o gün oyuna dalmis olacagiz.
    O yüzden 'ben hepinizi hacklerim. Karda yürürüm izimi belli etmem' diyenleri bekliyorum
    Ekleyin beyler kapisalim ve birlikte avlayalim Kullanıcı adı: alike03

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alike03 -- 19 Mayıs 2014; 12:11:01 >
  • Arkadaşlar oyunu almak istiyorum. En ucuz nerden alabilirim ? ve aranızda satan var mı ?

Ayrıca imzamdaki sistemimle canavar olacak muhtemelen oyun ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 20 Mayıs 2014; 1:09:26 >
  • Multiplayer lansmana gitmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En ucuz burası ->> link site güvenilirdir.

Verdiğim sitede ki key uplay. Steam için ucuz bulman trade işine girmene bakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

En ucuz burası ->> link site güvenilirdir.

Verdiğim sitede ki key uplay. Steam için ucuz bulman trade işine girmene bakar.

Saol dostum ben de tam onu bulmuştum :) ama duyduğum kadarı ile steam olsa bile UPLAY gerekli diyorlar. o durum ne oldu ? ayrıca Uplay olmasının ne gibi bir eksisi var ?

• Oyun aynı sadece steam'den alırsan işin içinde arşivlik bir ortam oluşuyor.

Sonuçta steam üstünden indirsen bile yine oyun uplay istiyor. Steam bir başka yararı oyuna girince online sekmende gözükmesi.

Bunu yine uplay üstünden aldığın oyunu steam içine non-steam oyun diye eklersende çözüyorsun. Yani yine steamden oyunu oynarsın herkez bu oyunu oynadığını görür.

Arada ki fiyat farkını düşünüp bir karar vermek size düşüyor. Ben şahsen inceleme puanı sonrası her türlü bu oyunu 70-80 tl arası uplay hatta trade ile steam key olarak bulurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Oyun aynı sadece steam'den alırsan işin içinde arşivlik bir ortam oluşuyor.

Sonuçta steam üstünden indirsen bile yine oyun uplay istiyor. Steam bir başka yararı oyuna girince online sekmende gözükmesi.

Bunu yine uplay üstünden aldığın oyunu steam içine non-steam oyun diye eklersende çözüyorsun. Yani yine steamden oyunu oynarsın herkez bu oyunu oynadığını görür.

Arada ki fiyat farkını düşünüp bir karar vermek size düşüyor. Ben şahsen inceleme puanı sonrası her türlü bu oyunu 70-80 tl arası uplay hatta trade ile steam key olarak bulurum.

Oyunu aldım arkadaşlar uplay key olarak az önce ;=) 27 mayısı bekliyorum sistem zaten hazır imzamda

• Playstoreda ön sipariş 60 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet beyler playstore patlatmış bombayı. Helal olsun

NORMAL SÜRÜM - 59 TL
    http://www.playstore.com/#!/oyun/watch-dogs

Deluxe Edition - 75 TL
    http://www.playstore.com/#!/oyun/watch-dogs-deluxe-edition

Season Pass - 36 TL
    http://www.playstore.com/#!/oyun/watch-dogs-season-pass

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Soul -- 20 Mayıs 2014; 10:06:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AyKqT

Evet beyler playstore patlatmış bombayı. Helal olsun

NORMAL SÜRÜM - 59 TL
    http://www.playstore.com/#!/oyun/watch-dogs

Deluxe Edition - 75 TL
    http://www.playstore.com/#!/oyun/watch-dogs-deluxe-edition

Season Pass - 36 TL
    http://www.playstore.com/#!/oyun/watch-dogs-season-pass

playstore sayfasında minimum sistem gereksinimlerinde 4 gb ram yazmışlar minimum 6 gb diye biliyordum.

• Arkadaslar amd phenom2 x6
    1100t islemcim var ram 12 gb ekran karti r9 280x dual bu iyunu ultrada oynayabilirmiyim yoksa islemciyi degismelimiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaSsErDoDo C kullanıcısına yanıt
    Ne kadar dengesiz bir fiyat politikası oldu bu oyunda. Bir iniyor bir çıkıyor. Playstore'un bu fiyatını gören Aral, herhalde indirime gider. Ya da tam tersi olur.

• emre544 E kullanıcısına yanıt
    Ben playstore dan aldım hemen şahsen, Aral dakileri bekleyince sağlam patladık aynısı olmasın diye.
    Aralın ya anlaşması değişti Ubisoftla ya da iyi satıldı, bitti diye coştular. Önsatış diye ucuzdu diyeceğim ama diğer Ubisoft'un kendi oyunları hep ucuzdu Aral ve gönderdiği diğer mağazalarda. AC3-4 ve Farcry 3 ü bu fiyattan almıştım.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Aynen artık daha fazla beklemeden almak lazım. Akşam alayım ben de. Aral için ikinci dediğin olabilir bence. Sattılar baya artık geçirmece yapmaya geldi sıra. Ama Aral'la Playstore arasında böyle uçurum fark fazla sürmez gibime geliyor. Böyle olursa Aral artık hiç satamaz eh bu durumda da Playstore fiyatı yükseltsin diye müdahale etmeye çalışacaktır.

• Arkadaşlar bu oyunu bende beğendim almayı düşünüyorum fakat bu oyunda ingilizce çok gerektiriyo gibi geldi bana fakat emin değilim...Eğer gerektiriyosa türkçe patch filan çıkarmı acaba telefon konuşmalarını filan dinliyoruz ne nedeğildir anlamamız gerekiyo herhalde ?
  • emre544 E kullanıcısına yanıt
    O komik fiyata kimse almaz Araldan, en azından mantıklı olan hiç kimse, parayı dert etmeden alan bir kitlede var ne yazık ki... Shopto tarzı sitelerden veya direkts steamden alırım. Bu arada AC4 ve Far Cry hala ucuz sitede... FC3 18 gibi komik bir rakam, oynamayan varsa saldırsın derim.

O değilde geçenlerde memnunum dedim Araldan, Aral coştu bunu duyunca herhalde Önce Dark Souls 2 ler geç geldi 3-4 gün ardından da bu fiyat olayı zıpladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

O komik fiyata kimse almaz Araldan, en azından mantıklı olan hiç kimse, parayı dert etmeden alan bir kitlede var ne yazık ki... Shopto tarzı sitelerden veya direkts steamden alırım. Bu arada AC4 ve Far Cry hala ucuz sitede... FC3 18 gibi komik bir rakam, oynamayan varsa saldırsın derim.

O değilde geçenlerde memnunum dedim Araldan, Aral coştu bunu duyunca herhalde Önce Dark Souls 2 ler geç geldi 3-4 gün ardından da bu fiyat olayı zıpladı.

Playstore'da 60 lira şuan.
  • Aldım oradan zaten, 5 mesaj yukarıda belirttiğim gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Aldım oradan zaten, 5 mesaj yukarıda belirttiğim gibi...

Ben direk son mesajı okudum, özür dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.